Интериорен стил по аматьорски16

• 55 800
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Тези плочки с релеф от Черком са доста интересни мисля да ги сложа на пода а стената да е направя в някаква нестандартна мазилка.
Моля за мнения и препоръки относно тази моя идея!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=581007195295807&set= … ype=3&theater

Според мен никак не е добра тази идея.
Към специалните ефекти трябва да се подхожда предпазливо и пестеливо. А ти искаш да комбинираш тези психеделични плочки с "нестандартна" мазилка (това го разбирам като релефна или шарена, или лъскава... изобщо някак ефектна). Thinking
А и никога не бих сложила такива плочки на пода (традиционно неутрална и неангажираща настилка, явно има защо), където ще ми се кривят пред очите и под краката.
Напомнят ми на този под, който също е само визуален ефект, иначе си е равен:
Скрит текст:

# 46
Тези плочки с релеф от Черком са доста интересни мисля да ги сложа на пода а стената да е направя в някаква нестандартна мазилка.
Недей, според мен. Тези плочки с този релеф ще се поддържат ужасно трудно на пода.

# 47
Амели, завиждам ти за кухнята  Mr. Green И за момиченцето също  Crazy Да е жива и здрава и много да ви радва! (аз щото и двата пъти исках момиче, а нямам, та затова де)

Мама на Мишо, и аз мисля часовника да не е там, а дупката отдолу можеш да запълниш с малко гипс, и отгоре някоя шарена ръчичка и няма да се вижда Simple Smile

# 48

Според мен никак не е добра тази идея.
Към специалните ефекти трябва да се подхожда предпазливо и пестеливо. А ти искаш да комбинираш тези психеделични плочки с "нестандартна" мазилка (това го разбирам като релефна или шарена, или лъскава... изобщо някак ефектна). Thinking
А и никога не бих сложила такива плочки на пода (традиционно неутрална и неангажираща настилка, явно има защо), където ще ми се кривят пред очите и под краката.
Напомнят ми на този под, който също е само визуален ефект, иначе си е равен:
Скрит текст:

+1

# 49
  • SOFIA
Пак е някакъв вид интериор.  Simple Smile Лампата от шишарка ми напомня лампа артишок - страхотно попадение.

Къща за кукли

bouquet  Страхотна идея! Точно в това студено време с тази къщичка може да се захванеме.

# 50
  • Бургас
Утре ще разгледам тези плочки тип дърво в момента са доста актуални и модерни.
В ЧЕРКОМ имат различни варианти като размери и цветове.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=583268161736377&set= … ype=3&theater

# 51
  • Бургас
Тези плочки също са много красиви и стилни.

# 52
Леле, това на пода плочки ли са? Жестоко! ДА си бях взела такива за у нас!
След всичките ми дертове с ламината сега продължавам да се кахъря с него - в моменти като днешната вечеря когато Ива си изсипа салата на пода- домати, сирене, зехтин и се подхлъзна на нея  Sad
Освен че трябваше да мия ламината, се наложи да мия и детето,че имаше сирене в косата

# 53
къщата за кукли ми напомня за моята като бях дете( преди 100 год).  идета ми я даде майка и ми отдели голям шкаф с 3 ''етажа'', та там обзавеждах много старателно, а по онова време беше трудно дори да намериш кют мини кукли.

# 54
Такива плочки слагахме във ваканционния ни апартамент в София, защото са по-дълги от нормалното има изкривявания, т.е. една плочка нямаше без гърбица. Втори път не бих си причинила такова нещо

# 55
Не ми допада идеята за плочки, които имитират дърво. 
Както и ламинат имитиращ теракот или PVC настилка. Има едно несъответствие между зрителни и осезателни усещания.
Макар че,  ламинатът е имитация на дърво, някак си го възприемам в този му "десен", а другите не ми харесват.

# 56
Момичета, престраших се да попитам за вашето мнение и виждане( за мен сте уникални    bouquet).Та питанката ми е: всекидневната , след много труд успяхме да преобразим-стените са полярно сини  Twisted Evil , секцията премених в светло-слонова кост,пердетата са цвят крем.Остана ми префасонирането на дивана.Много ми харесва съчетанието на кафяво с тюркоаз.Въпросът ми е каква тоналност на кафявото да избера за него.Дали шоколадовото няма да стои твърде тъмно,да потърся ли по светъл към бежово нюанс... изобщо се колебая много,някак не мога да си го представя.Ще ви бъда особено благодарна за идеи с които да разреша дилемата Simple Smile

# 57
  • Варна
Момичета, престраших се да попитам за вашето мнение и виждане( за мен сте уникални    bouquet).Та питанката ми е: всекидневната , след много труд успяхме да преобразим-стените са полярно сини  Twisted Evil , секцията премених в светло-слонова кост,пердетата са цвят крем.Остана ми префасонирането на дивана.Много ми харесва съчетанието на кафяво с тюркоаз.Въпросът ми е каква тоналност на кафявото да избера за него.Дали шоколадовото няма да стои твърде тъмно,да потърся ли по светъл към бежово нюанс... изобщо се колебая много,някак не мога да си го представя.Ще ви бъда особено благодарна за идеи с които да разреша дилемата Simple Smile
Според мен е по-добре тъмен нюанс кафе.
Тази комбинация пак ме подсеща за Самурайка, губи ми се нещо  bouquet

# 58
  • Варна
Не ми допада идеята за плочки, които имитират дърво. 
Както и ламинат имитиращ теракот или PVC настилка. Има едно несъответствие между зрителни и осезателни усещания.
Макар че,  ламинатът е имитация на дърво, някак си го възприемам в този му "десен", а другите не ми харесват.
Аз го харесвам за баня стил спа.

# 59
Една снимка от фейсбук страницата на Lago-https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1379661_1 … _1127558093_n.jpg. Подът много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт