Интериорен стил по аматьорски16

• 55 894
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • София
У нас кухнята е с такива плочи, имитиращи дърво - на мен лично много ми харесва, направо бих ги сложила навсякъде. Да не говорим какви невероятни има (и на какви цени Shocked). В един магазин ги обърках за естествено дюшеме.

# 61
Плочки, имитиращи дърво може само на снимка да ми харесат. Съжалявам, но имитиране на каквото и да е не ми допада.

# 62
  • Бургас
Гледам на снимките на ЧЕРКОМ, че има няколко вида нареждане на тези плочки имитиращи дърво.
https://www.facebook.com/pages/Cherkom/526076430788884?sk=photos_albums

1. Вариант редене на рибена кос.

2. Вариант комбинация на малка и голяма разминато.

3. Вариант поставяне на стената.

# 63
Гледам на снимките на ЧЕРКОМ,

Ок, вече стана ясно, че си падаш по сайта им. Ще продължаваме ли с рекламата или да минаваме нататък?

# 64
Гледам на снимките на ЧЕРКОМ,

Ок, вече стана ясно, че си падаш по сайта им. Ще продължаваме ли с рекламата или да минаваме нататък?

Joy

и аз не бих си сложила имитация на нещо. В тази връзка и ламинат не бих си сложила, освен ако не мога да си позволя от онези най-скъпите с екзотичната дървесина, които са си истински паркети, всъщност  Mr. Green

# 65
# 66
Привет на всички! Влизам с един въпрос: издирвам плочки, които наподобяват тези в парижкото метро
Скрит текст:
Ако някой е виждал из софийските магазини и сподели къде, ще съм му много благодарна Peace

# 67
  • София

Със сигурност, тук има доста любителки на шаренкото  Laughing

# 68
Хехе, чудехте се как биха стояли собствениците на фона;)

# 69
Това е меко казано кошмар #Crazy. Обаче колко гордо позират.

# 70

Като ги гледах, сетих се за един радио-скеч, който чух по местно радио (италия).

Как се облича германецът:
Оооо, тази жълта вратовръзка ist wunderbar! А тази червена риза с къси ръкави и тя е wunderbar! И е просто wunderbar колко удобни и практични са тези спортни сандали с лепки! Ето как ще се облека, понеже то е ясно, че wunderbar си отива с wunderbar. Sunglasses

# 71
Barbabeau, ти си просто wunderbar   Laughing

# 72
  • София
И все пак - за неразбиращите немски език wunderbar означава " чудесен "  Simple Smile

# 73
Привет на всички! Влизам с един въпрос: издирвам плочки, които наподобяват тези в парижкото метро
Скрит текст:
Ако някой е виждал из софийските магазини и сподели къде, ще съм му много благодарна Peace

На първо четене излиза това:
http://studiosense.bg/plochki--metro-2849.html

# 74
И все пак - за неразбиращите немски език wunderbar означава " чудесен "  Simple Smile
Освен гугъл, вече пуснаха очила, които превеждат от чужд език Peace

Общи условия

Активация на акаунт