Интериорен стил по аматьорски16

• 57 227
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Съфорумката отново ни предлага тези кичозни пердета, без притеснение...

# 91
  • Бургас

Ваяна пак ли започваш? Не ги предлагам на теб и всеки има различен вкус. Спомни си миналата година как точно ти се опитваше да кажеш на съфорумките, че всички сме различни.
И спри да ме коментираш!

# 92
Също може да се включи към къщите на циганските барони.

# 93
  • Бургас

Точно от теб не го очаквах

# 94
  • София

Ваяна пак ли започваш? Не ги предлагам на теб и всеки има различен вкус. Спомни си миналата година как точно ти се опитваше да кажеш на съфорумките, че всички сме различни.
И спри да ме коментираш!

Темата е коментарна - нещо против?
Да, различни сме. Силно се надявам обаче да не сме чак толкова различни, че някоя от пишещите тук да има такива пердета в дома си.

# 95

Защо, те имаха много драперии в този стил. Освен пердета и над леглата си.

# 96
  • Бургас

Защо, те имаха много драперии в този стил. Освен пердета и над леглата си.

Защото не е задължително да ги правиш едно към едно, защото можеш да вземеш идея, защото можеш да ползваш детайл, защото можеш да комбинираш, защото никога не знаеш от къде ще те осени идея, ето затова

# 97
Аз не разбирам тези кичозни "неща", защото не бих ги нарекла по друг начин, как могат да бъдат извор дори на каквато и да била идея. Но... Confused   Вкусове всякакви.  Monkey

# 98
  • Бургас

И спри да ме коментираш!

Темата е коментарна - нещо против?
Да, различни сме. Силно се надявам обаче да не сме чак толкова различни, че някоя от пишещите тук да има такива пердета в дома си.

Ваяна, ако обичаш и поне ако имаш малко повече гънки, моля те спри да се дразниш. Толкова ли е трудно да кажеш, благодаря, но не ми харесва, м? Съобразявай се с критиката, но с градивната

# 99
Преди време и аз се 'хвърлях' на пердета с рози, пищни букети, специални набори и джувки. Напоследък съм на вълна незабележими пердета, ако изобщо ги има. Варианта без нищо на прозорците доста ми допада. Зависи каква е стаята. Харесвам и дълги до земята, развети от вятъра пердета, но си ги представям чисто бели или земни цветове, пак дюс и много убит цвят. По- слънчев цвят единствено, ако е за детска стая. В никакъв случай на смърфове и Мечо Пух! И така да са нещо, дето хем го има, но пък и го няма. Явно да не са акцент. Сложното кроене и шиене няма място в моите представи. Освен ако не заживея в Долмабахче, но за сега не ми се очертава. Там харесвам всичко.

# 100
  • София
Хриси9092, изпускаш си нервите и си позволяваш лични обиди, поради което информирах модераторът.

# 101
  • Бургас
Аз харесвам завеси, но не да са окичени като коледна елха. И моля ви, не критикувайте чуждите вкусове

# 102
Румба, аз съм за щори (роло или римски) и нежни пердета до пода, които да стоят отстрани  само с декоративна цел.

От линка на Хриси ми допаднаха икейските пердета от снимката с червения абажур  Sunglasses
Ето ги и в комбинация с щори http://www.ikea.com/PIAimages/0131162_PE158957_S5.JPG

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 16:19 от Шанта

# 103
Като заговорихте за Икеа - знаете ли дали мога да си поръчам нещо по куриер? Не успях да открия нищо в сайта им. Не съм от София, а за една завивка не ми се ходи до там.

# 104
  • Пловдив
Роло щорите са скапана работа, скапана, скапана, скапана! Имам от два месеца и вече ми опротивяха. Много са нежно-крехки, с едни дребни, лесно чупливи дребосъци. Същевременно от време на време си заяждат. Роло-щори у нас - https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1234576_1 … _1570921314_n.jpg

Еконт пазаруват от ИКЕА по заявка. Предварително плащане на артикула, артикулен номер и пазаруват Simple Smile Т.е. за целта трябва да откриеш нещото в сайта им и да видиш номера. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт