Интериорен стил по аматьорски16

• 55 825
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Има за какво. Завидях за наследствата.

# 601
  • гр.София
Много съм доволна, днес, докато изкарах един блажен слънчев следобед в кварталната ни "градинка", мъжът ми и синът ми сътворили от това:
  http://mayskie.snimka.bg/daily/interior.778784.31692576   
ей това:
 http://mayskie.snimka.bg/daily/interior.778784.31904944
http://mayskie.snimka.bg/daily/interior.778784.31904917

Исках да го споделя, макар и още не изчистено и не сглобено напълно.
И да ударите едно рамо с идеи - недовършено е, на празната стена над шкафа искам да има закачалка/и, няма как - дрехи много. Та чудя се каква да бъде тази закачалка,  ако е метална, мислите ли че ще стане голяма каша от стилове?

# 602
КатриHug.
Бял е таванът, ама съвсем, съвсем бял. От снимката, обърнала внимание повече на лампата, може би човек се заблуждава.

Богиня, направо ме размаза Blush Благодаря Hug
Шкафа за банята не успях да видя; изкарва ми изтекла обява. Обаче съм съвсем ОК да видя снимки преди и след у вас, когато е готов Blush

Пина, много се радвам, че детската стая ти е така любима Heart Eyes! А за останалото много ме изненада. С две ръце подкрепям промените, но чак толкова... Хм... По-скоро си мисля, че идеята, която Богиня е дала - пребоядисване и разместване, е чудесна. Това наистина много променя. Предвид, че ще имаш и нов текстил (нека погледнем от хубавата страна всичко Wink) би станало страхотно според настоящите ти усещания. А и реално смяната на цвят не е нещо супер скъпо, трудно или близо до невъзможно.
Откровено казано, не съм виждала цялата ви къща (това е един вид намек Flutter), но това, което помня - кухня, част от дневна и част от трапезария - ами, страхотно е!
Ти какво би променила? Разказвай и показвай, тъкмо докато дойде моментът ще си напълно сигурна за всичко Grinning

G&B, цветът, който си избрала е много приятен. Честито!
Mayskie, честито и на теб! И браво на момчетата ти!

От линка на Пина, тази публикация http://cooledeko.de/wohnzimmer-ideen/wohnzimmer-farben.html привлече вниманието ми, във връзка с тъмните стени, които по-рано се обсъждаха.

# 603
  • Варна
Визи, изтекла е, защото го купих  Mr. Green Както и още един. Който пасне най-добре, него ще  кълцам. После може да отворя магазин с непригодните за мен неща  Mr. Green

И на мен стаите от линка ми харесаха. Особено тази.

Тук долавям нещо мароканско

# 604
  • София
КатриHug.
Бял е таванът, ама съвсем, съвсем бял. От снимката, обърнала внимание повече на лампата, може би човек се заблуждава. 

#Crazy Явно на мен ми се привижда.  Mr. Green На петата ти снимка го виждам съвсем бордо на леки тъмни петна (такъв цвят искам за стената си и не знам как да го докарам) та ми се стори много луда и изключително интересна идея на цялата ти нежна и френска стая този кървав таван като контрапункт!  gydi

# 605

G&B, цветът, който си избрала е много приятен. Честито!

Благодаря!
Времето, прекарано тук си заслужаваше!

# 606
Seyhan Özdemir : Ayazpaşa House - Истанбул
За мен лично е "цЪ" или криворазбрана еклектика. Но все пак ми беше интересно да го разгедам, не липсват приятни сами по себе си елементи.

И от същия блог, ей това нощно шкафче, което е абсолютна поезия в сглобките (инак леко грозничко цялостно:))))).

Визи, сега забелязах табличките от овални барок рамки. Ти ли си ги прави? Simple Smile Много ми харесват така в цвят!

# 607
  • София
И според мен недоразумение се е получило в турския апартамент - ярък пример за обекти разположени с цел създаване на "дизайн". Само пода ми хареса много.

Аз още въздишам по цялостната визия и настроение, което Жан Луи беше направил - целия продукт е завършен и идеен - нямаше нищо самоцелно. Влизаш и си в друга автентична реалност.

# 608
  • Варна
На турчина не му се е получило. По отделно има интересни неща, но заедно не работят никак.

# 609
Mayskie, много свежо антре! За закачалки не мога да кажа, а и ако имате много дрехи... те няма и да се виждат закачалките  Mr. Green
На мен ми хареса сивата баня в Истанбулския апартамент Simple Smile Другото - като вас - има много хубави неща, но не е  "Уау" определено.
Днес открих Дамаската! за фотьойла Гауди цветовете естествено са съвсем различни на живо, а ивиците са с отчетлив релеф и блясък. Ще стане накрая манджа с грозде, имайки предвид какво покривало поръчах за леглото, ама нейсе, няма да го показвам по списания все пак  Mr. Green

# 610
  • гр.София
 Истанбулския апартамент на мен ми хареса, като изключим златния таван. Ако трябва да избирам между него и горната мрачна"мароканска" графитена стая, постната от Богиня, веднага се нанасям в Стамбула града. Laughing А спалнята ми е фаворит!

Ванилия, ако знам от къде, ще ти открадна дамаската ... Страхотна е ! И точно жълтото.

# 611
  • Варна
Относно Стамбулския апартамент, на мен много алтън ми идва Simple Smile Но за този регион си е нормално май  newsm78
Колкото и да харесвам еклектиката - златния таван с урбанистичния полюлей, бялата тухлена стена, мраморният остров, нещо ми е в повече ми идва особено в това малко помещение...
Отделни елементи да, но съчетано и аз съм "Цъ", въпреки многото пари вложени, само чеърите, ако са оригинални...

# 612

Днес открих Дамаската! за фотьойла Гауди цветовете естествено са съвсем различни на живо, а ивиците са с отчетлив релеф и блясък.

Аааа, супер, и на снимката си личат ивиците, релефа. Ще чакаме  Peace

# 613
  • София
Много, ама много ви моля да сейвнете тази дамаска и да я качите като картинка. Нямам достъп до този сайт, а така ми се иска да я видя.

# 614
  • София
Заповядай

Общи условия

Активация на акаунт