Наистина според мен не заслужава "втори" шанс, достатъчно си му ги давала до сега, не те е оценил когато трябва, сега крака ще ми целува ...
Уффф ...
Муки, още повече че вече и лично те познавам, стана ми много мъчно! Не го заслужаваш! Toва не се прощава никога, стои като трън в душата и не се забравя каквото и да става! Дори и да искаш, никога няма да простиш! Най-добре е да се изолираш за известно време и да си събереш мислите. Прегръщам те силно и аз!
Боже, колко са слаби мъжете...
Съжалявам, че тогава те засегнах с изказването си, аз и никой не е имал представа какво става в душата ти и зад вратите на дома ти, нормално е да предизвиква различни помисли определено поведение, когато не знаем какво става.
)

Ще мине, времето лекува.Отиди някъде, събери се и тогава реши какво ще правиш 

Нямам представа колко те боли, преживяла съм изневяра, но в твоята ситуация - с малко дете и кърмаче в ръце
Извинявай, ама мъжът ти е егати боклука
Добре, бе такива хора, като си знаят слабите ангели защо тръгват да правят семейство и деца, питам аз? Не знам какво да ти кажа, не мисля, че заслужава да му прощаваш. Той обяснение някакво даде ли ти? Кога, какво? Ти как разбра, да не е някаква интрига, оф, не той е потвърдил
При майка ти има ли място за вас? Няма смисъл сега да седиш при него. Вземи децата и иди някъде настрани да размислиш на спокойствие

става номера да държиш на жена си и да си лягаш с различни девойки.Просто девойките са си девойки, а жена ти си е твоя.Те разделят двете неща.И аз съм попадала на такива екземпляри.И никога не се променят с времето колкото и да обещават.Това по мои наблюдения 

Точно защото бях приела че става дума за веднъж и бях простила.

Въпреки, че не е много редно да говоря, защото не ми се е случвало, но братовчедка ми също скоро мина по този път.
горчивината която се усеща ми е до бола позната, макар че на мен не са ми изневерявали, а разочарованието беше другаде.Но тъгата, яростта, разочарованието, безсилието и бурята в душата никога няма да ги забравя и всичко това за разбитото семейство и рухналите мечти и надежди 
Дори и при тези които всичко изглежда че е перфектно, не е така
смени обстановката
Препоръчани теми