АВГУСТинки? Ко?! Не!

• 27 181
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Оххх, насълзиха ми се очите!  Hug Наистина според мен не заслужава "втори" шанс, достатъчно си му ги давала до сега, не те е оценил когато трябва, сега крака ще ми целува ...  #2gunfire Уффф ...  Confused

# 586
  • Обетованата земя
И  аз се разплаках... Cry Муки, още повече че вече и лично те познавам, стана ми много мъчно! Не го заслужаваш! Toва не се прощава никога, стои като трън в душата и не се забравя каквото и да става! Дори и да искаш, никога няма да простиш! Най-добре е да се изолираш за известно време и да си събереш мислите. Прегръщам те силно и аз!  Sad  Hug Боже, колко са слаби мъжете...

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 23:58 от didi24

# 587
# 588
Муки,  Hug Hug Hug. Много те прегръщам, не си виновна ти за нищо. Отдели се за малко, ще ти дойде добре. Чакаме те в Стара Загора Simple Smile

# 589
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Беден ми е речникът!Та затуй така започнах....
Муки,не знам какво изпитваш сега,предполагам много боли....Не мога да дам и съвет...Само мога да каже,че сме тук и споделяй,с каквото можем ще помагаме  Hug Hug Hug Hug

# 590
Муки, много съжалявам за това, през което преминаваш  Cry Hug Съжалявам, че тогава те засегнах с изказването си, аз и никой не е имал представа какво става в душата ти и зад вратите на дома ти, нормално е да предизвиква различни помисли определено поведение, когато не знаем какво става.
Иначе не знам какво да ти кажа. Знам едно-единствено нещо и то е, че Киро никога няма да се промени. Но знам, че такива мъже наистина обичат и държат на жените и на семейството си и не го развалят за никоя. Познавам не е един такъв, била съм аз самата с не един такъв (от другата страна, не като жена) и имам едно важно наблюдение: (всичките бяха с малки пишки и вероятно по този начин избиват комплекси, просто не могат да си задържат малките пишлета в гащите  Close)
Това малко и да развердя, но и си е самата истина. Като не е задължително условие. Много жени просто се примиряват, той си е с тях по празниците, ваканциите, грижи се и общо взето ... не знам. Може би нямат избор, може би повечето си ги обичат и това е. Просто има такива хора. Топката при всички положения остава в твоите ръце, да вземеш някакво решение (неведнага) и да прецениш би ли могла или не. Трудно ще ти е сама с две малки деца, но толкова си млада и хубава, сама няма да останеш  Heart Eyes
Много ми се иска да мога, а и ние всички да можем, да ти помогнем, но просто няма как. Прегръщам те много и пак пиши. Ако с нещо пак съм те засегнала в този си пост - извини ме, моля те  Hug

Сами, за две седмици. Днес бяхме до Германия и съм ти взела Осанит-а  Hug

# 591
 Муки и от мен  Hug Ще мине, времето лекува.Отиди някъде, събери се и тогава реши какво ще правиш Hug
Той вместо крака да целува да си беше държал оная работа в гащите Tired

Да допълня след поста на Блонди, че когато засегнахме темата с изневерите от реакцията на Муки стана ясно /поне за мен/, че вече се опитала да прости изневяра на мъжа си.За съжаление такава рана трудно зараства. Peace

# 592
  • До морето
Муки  Hug Hug Hug Hug Hug Нямам представа колко те боли, преживяла съм изневяра, но в твоята ситуация - с малко дете и кърмаче в ръце  Cry Cry Cry Cry Извинявай, ама мъжът ти е егати боклука  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Добре, бе такива хора, като си знаят слабите ангели защо тръгват да правят семейство и деца, питам аз? Не знам какво да ти кажа, не мисля, че заслужава да му прощаваш. Той обяснение някакво даде ли ти? Кога, какво? Ти как разбра, да не е някаква интрига, оф, не той е потвърдил  CryПри майка ти има ли място за вас? Няма смисъл сега да седиш при него. Вземи децата и иди някъде настрани да размислиш на спокойствие  Hug Hug Hug

Оф, като прочетох, че момичето е бременно и помислих, че любовницата му е бременна  ooooh!

# 593
Блонди,как става номера да държиш на жена си и да я обичаш и да ходиш по други!?
За протокола- не му е малка пишката...... дори не знам къде му е проблема. Няма основание за нито един комплекс и от мен е получавал внимание и комплименти бол.
Или иска още и още хвалби и имена в тефтера?
Безброй пъти задавах въпроса защо поиска да се ожени....не просто за мен,по принцип.
Дори не може да даде адекватно обяснение......не знаел.....
Повтарям си твоите думи че не си струва да се разваля семейство заради изневяра......а какво се прави когато са много?И тогава ли не си струва и кой разваля всъщност?

Къде да ида.....с децата никакви мисли не мога да събера.Така си мечтаех за тази почивка.И сигурно затова ми го нахака такъв...на ми сега Пампорово!
Оставих го да се оправя с Явор...и без това кърмата съвсем я няма,а и ми е адски зле.Цяла седмица не съм яла човешки и това ми е проблем и естествена реакция при такива сериозни проблеми.И преди ми се е случвало.
Не знам дали ще може да го приспи...а аз да ходя някъде  Cry
Нормално ли е още да го обичам въпреки всичко? Идиотско ли е?
Стои с наведена глава и циври......и ми иде да стана и да си завра крака в муцуната му разберете ме! Избива ме агресия и гарантирам че ако не ми беше толкова зле щях да му направя нещо лошо......

Кашпи,не,тогава още не знаех. Случвало ми се е с бившия.Знам колко е гнусно и винаги съм си повтаряла че не бих вложила толкова емоции занапред и не бих тровила живота си и неговия ....стига да не е нещо сериозно разбира се.
Аз също съм била от другата страна- преди две години харесах един мъж. Беше ужасен период......скандали,обиди,изисквах и молих за промяна......един ден просто спрях да изисквам и видях различно отношение у съвсем неподозиран човек.Почувствах се ужасно,обвинявам се и до сега и никога няма да си го простя.......а моичкия е трупал стаж отдавна.

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 22:19 от Муки

# 594
Блонди,как става номера да държиш на жена си и да я обичаш и да ходиш по други!?

Повтарям си твоите думи че не си струва да се разваля семейство заради изневяра......а какво се прави когато са много? И тогава ли не си струва и кой разваля всъщност?

Нормално ли е още да го обичам въпреки всичко? Идиотско ли е?

Не знам, но става. Просто има такива хора. Когато човек не е такъв, не може да го разбере. Но иначе става, уверявам те.

За много и за постоянно - зависи от жената вече. Долкоко е съгласна или по-скоро в психическо състояние да живее с това.

Да, нормално е и не е идиотско.  Hug

# 595
МУки, може Grinning става номера да държиш на жена си и да си лягаш с различни девойки.Просто девойките са си девойки, а жена ти си е твоя.Те разделят двете неща.И аз съм попадала на такива екземпляри.И никога не се променят с времето колкото и да обещават.Това по мои наблюдения Peace
Усещаше се, че си наранена, не знаех че става въпрос за бившето ти гадже Peace

Добре, де, как се случи това, нали всичко беше ок, даже така ти се радвах на профилната снимка във фейса, гледайки я си мислех си, че сте точно един за друг Tired

# 596
Кашпичка,профилната я сложих вчера мисля  newsm78 Точно защото бях приела че става дума за веднъж и бях простила.
Обещахме си много хубави неща и се държа прекрасно.Дори мога да кажа че тия два дни ми бяха най хубавите в живота.....толкова близък и обичащ не съм го усещала никога,дори в началото.
Знам че ефекта е временен и после всичко си тръгва в някакво установено русло,но въпреки това много силно вярвах и исках да продължим напред.
Толкова съм го искала това семейство.Борила съм се.Много и на много хора исках да докажа.
Планирахме почивката.....говорихме......правихме най невероятния секс откакто сме заедно,по няколко пъти на ден....просто се влюбих отново и си казах че нищо не си струва толкова колкото моето си семейство.Никаква гордост,никаква обида....нищо.

И днес всичко рухна! Това са години.Моменти в които аз съм мислила вариант да не го товаря и да не го карам да отсъства от работа за да ни заведе на лекар /а знаете няколко пъти аз самата имах нужда/ ,а той с лека ръка е тръгвал в 7 сутринта,обажда се че ще закъснее,отива до Кърджали и се връща на работа.Не е просто до самото действие......а моменти в които не му е пукало за нас,за мен.
Знам че ако съм по-силна ще приема извиненията му и ще заживеем някак си,както казва Блонди......сигурно в някакъв момент става въпрос на свикване и приемане на ситуацията.
Звучи искрен,реве,......но аз не съм ОК със себе си и не искам да си го причинявам.Дори да не му се случи никога повече горчивината остава,а доверието вече го няма. Няма как да си легна до него,да бъда нежна,да се старая да направя нещо вкусно,да изляза с него някъде.......всичко ще е измъчено и престорено,на сила.
Мислих да ида с децата на Пампорово......но после се отказах.Аз съм сама от толкова време и на почивките ли ще съм сама  Cry
Просто много боли  Cry

И ако още от някъде чуя колко хубаво семейство сме просто ще се гръмна.....

# 597
Наистина, той сам ли реши да си признае?! Оф, тез мъжееее ... А Генералът като плю...ше девойките не си ли представи, че рано или късно този момент с цивренето и целуването на крака ще дойде?! Как няма да е нормално да го обичаш още, напротив! Предполагам и той те обича, но този животински манталитет няма да можеш да го изкорениш. Както се казва - ако има един път може и да няма втори, но има ли втори, задължително ще има трети. Аз си мисля, че ще продължи да го прави ...  ooooh! Въпреки, че не е много редно да говоря, защото не ми се е случвало, но братовчедка ми също скоро мина по този път.  Hug

# 598
Оф, Муки Hug горчивината която се усеща ми е до бола позната, макар че на мен не са ми изневерявали, а разочарованието беше другаде.Но тъгата, яростта, разочарованието, безсилието и бурята в душата никога няма да ги забравя и всичко това за разбитото семейство и рухналите мечти и надежди  Tired
Чудесно семейство изглеждате отстрани и на снимка, но всеки си знае в дома какво му е Peace Дори и при тези които всичко изглежда че е перфектно, не е така Rolling Eyes

Сега не избързвай, помисли, даже иди на Пампорово Grinning смени обстановката Hug

# 599
Ох, Мукиии ... заседнаха ми буцата в гърлото и сълзите в очите... Не е честно, мамка му!!! ...Няма какво да повтарям думите на другите, много те прегръщам и ако има как да ти помогна съм насреща!  Hug Hug Hug
И ако искаш ме ритни отзад като се видим, обаче да - много хубаво семейство сте - ти, Явор и Калина!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт