АВГУСТинки? Ко?! Не!

• 26 896
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Е, че дори и да я викаш щом върви сама значи е проходила Laughing Борислав още предпочита да пълзи, или да се държи за ръка, обаче прави крачки и сам, аз си го водя проходил.

# 91
Джери, ама те ужасно много топлят тия обувки, няма ли да й е прекалено горещо на малката? Освен ако не гази в преспи в планината, не виждам смисъл за града такива, ама ти си знаеш  Hug
Вторите повече ми допадат, а ботушките са супер  Simple Smile
И Криско се радва на Лего, само гледай възрастите, че за някои бяха сложни дори и за баща му  Whistling Другото, което се тачи в нас са Плеймобил  Simple Smile

Васето, да ти покажа тогава снимка като абитуриентка, не сте виждали такъв крокодил  Joy

Миланова, стига го мисли, освен главоболие, друго няма да стане. Има деца, които много бързо се адаптират и им харесва в яслата, не го мисли предварително  Hug

Елси, елечето е супер, да  Simple Smile Камелия си кара още с едно подобно за 6 месеца, време е да го сменя, че й извивам ръцете, докато я напъхвам в него и тя се сърди  hahaha

# 92
айде и аз да се разпиша преди дребния да се е събудил с кански викове Simple Smile)

това с лука не знам дали подейства  Rolling Eyes направих го, сложих две чинийки с накълцан лук от двете страни на леглото и половин глава лук в чорап в леглото до главата му много близо. На сутринта нямаше сополи толкова много колкото вчера. Ноооо сутринта имаше един сопол в зелен цвят! Досега бяха безцветни и много много течни, а този дебел и лигав - ужас! И започна и да кашля. В резултат, днес в 17:30 сме на лекар. Записах ни час в една частна клинка, защото в държавните отиваш и чакаш на опашка с още Х на брой майки с У на брой болни деца -  еми няма нужда да си разменя вируси, мерси. Не че така е по-сигурно че няма да се върнем по-болни от преди, амааааа надежда има някаква.

Все пак си бях навила на малкия пръст че днес ще ходим до центъра и се замъкнахме с колата, защото реших че и в градския транспорт сме много близо един до друг и ако има други болни или ние ще заразим някой или те нас. Въпреки че не знам колко сме болни честно казано.... докато бяхме навън всичко си беше на шест, нито сополи, нито кашляне.... но не знам, притеснявам се на моя глава да се лекуваме с лук и сироп за кашлица, по-добре ще е да го види лекар и да потвърди лечението ми или да го смени, отколкото да направя някоя беля.
А на центъра изкарахме идеално, тортата този път не беше така хубава, стори ми се твърде сладка, следващият вторник ще пробвам друга. Пак купих пресни манатарки и днес ще им видя сметката и някаква нова риба seabass, някой знае ли как се превежда на български?

Бюти, да, аз правя на Руми упражненията и диетата "Оптимално тегло". Много съм доволна, особено от кореспонденцията с нея, много готин човек е и умее да мотивира. А аз в началото имах нужда от доста мотивация, защото и най-фасулските упражнения не можех да ги направя като хората. Сега съм вече на упражненията за напреднали, а диетата не я спазвам много много, както виждаш ям и торти  hahaha Положителното в цялата работа е че имам по-здравословен начин на живот и правя физически упражнения, които пък ми влияят много положително на психиката - демек, не изперквам толкова често, колкото обикновено и не късам нервите на ММ през ден за глупости  Peace Последните 2 седмици нито диета нито упражнения и днес като се качих на кантара, не бях мръднала и грам и много се изкефих, така сега поне не започвам с допълнително тегло за сваляне Simple Smile и седмичката отпред много ме радва Simple Smile

Би Би добре завърнала се! Simple Smile) Радвам се да те видя, успех на Сашони на операцията!!!

Блонди, нищо не можах да видя от нещата които си показала, каза ми дали искам да сменя държавата, смених я и ми показа заглавната страница Sad карай де, после ще покажеш снимки с покупките

Васе и моят хубостник си маха чорапите, а чоропогащите ги дърпа и затяга като за световно, ама какво да се прави, зима иде и ще свикнат, няма къде да ходят..

Джери, аз също бих взела лего Wink всички момченца ги обожават

Екзо, прегръдки! Много се радвам че сте здрави и че сте добре Simple Smile

мойта промоция спящо бебе свърши, така че досведания Simple Smile))

# 93
Привет, прекрасни - записвам се позорно на 6-7-ма страница, ужас Embarassed Извинението ми е, че онзи ден се прибрахме от краткото бягство в Гърция и почти не съм ви чела - ще се поправя Simple Smile Заглавието обаче няма как да не ми се набие на очи - със сигурност ще ни номинират за най-шантаво заглавие на отчетна Grinning Просто цвилих от смях, като го видях Mr. Green

# 94
Коралче, мисля, че е костур, ама ако е морска може да е лаврак!  Thinking
Блонди, стига бе, ти ако си крокодил, аз съм кобила ...  Joy  Joy  Joy
Две изречения с четири животни!  smile3532

# 95
Аз пък имам питане, след като вече съм им давала разни там кремчета с прясно мляко мога ли да им направя и каша с прясно мляко, имам една на Милупа 7 зъра, ама нещо вече хич не я ядът с любов.

# 96
След толкова обикаляне съм капут, ама пък доволна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Купих на двете дребни играчки, на малечка купих 2рите обувки ( Блонди, не са толкова вълнени, колкото изглеждат, ама аз тези повече харесах, но нямаше 21 номер) на живо са още по-хубави  Heart Eyes Heart Eyes Купих си и на мен ботушите, мега яки са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Абе, колко малко му трябва на човек. Открих и един магазих на детски неща и там какви дрешки видях  Crazy Crazy Crazy малИИИИ, като си събера пари от БГ  Mr. Green ще накупя на дребната някои набелязани  Blush

За племенника на ММ още нищо не харесах, гледах тези Лего и Плеймобил, ама знам ли дали ще го хареса  newsm78 Исках да му взема скейтборд, но една приятелка, която беше с мен, ми каза, че е имал  Crossing Arms Та, такааа...
Отивам да приспивам Джерито  Hug

Допълвам, Коралче, дано с малкия всичко да е наред  Hug
Вал, аз мисля, че няма проблем за прясното мляко  Thinking

Вчера разгадах какво искала да каже Джерито с това птка,птка, птка  Mr. Green нали слуша само песента на Джеси Джей и там казва едно б-б-б-брейки даун и тя се е опитвала това да каже  Laughing Laughing Laughing
От вчера казва и показва на колко е годинки, алелуя  Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 17:03 от Джери дъ Маус

# 97
Вал, можеш  Simple Smile

Коралита, като си избрала смяната на страницата и пак натиснеш линка, се отварят  Simple Smile

Васето, ама кобилата е къде-къде по-симпатична от крокодила  hahaha

Шех, много постно  Crossing Arms

Ивка, как сте, оздравяхте ли?  Hug

# 98
  • Обетованата земя
Вал, за спазмите дето писах, всъщност е за другата отчетна, защото става въпрос за баткото, поне засега.  Simple Smile

# 99
Сами радвам се, че Сами е поспал Simple Smile А самите сополи има ли ги още през деня?
Биби и аз си мислех онзи ден за теб Hug
Джери и аз щях като Васето да ти пиша за Лего или Плеймобил, направо са страхотни, като ги видя и ми се ще да си играя с тях Crazy А Блонди и тя писала за Плеймобил Laughing
Обувките са много хубави, даже мислех и аз да поръчам за пилето в бежово, но прочетох че не са кожени. Ама не толкова това ме спря, а по- скоро че имам един чифт вече купен на Елефантен, но са му големки, а по- малкия номер пък малки и съм още в чудене дали да му ги оставя. Ето тези, аз много ги харесвам
http://www.deichmann.com/DE/de/shop/kinder/kinder-schuhe/0000000 … he-lauflernschuhe
Ето тези пантофки мисля за в къщи да му взема, подметката се огъва на 180 градуса
http://www.deichmann.com/DE/de/shop/kinder/kinder-schuhe/0000000 … schuhe-hausschuhe
Аз днес взех второ уж зимно яке на малкия. И много, ама много ме е яд, че взех първото, което е супер, но е тънко. Къде блях като го купувах, че нали съм и много изрядна го метнах в пералнята още на същия ден ooooh!

# 100
  • Варна
Лино,
е какво като е тънко, ще го носи в по-топлите дни. Яке никога не е излишно.

# 101
Лино, мен страшно ме е яд, че нямаше номер за Джерито, ама и вторите са доста хубави  Heart Eyes
Иначе тези от Дайхман са хубави, но аз реших, че обувки ще взимам само от този магазин, аз и преди съм попадала на тяхна брошура, но не съм обръщала внимание, винаги има нещо супер намалено. А, моите ботуши от 80е са намалени на 20  Blush
Пантофки на Джери ще купувам от БГ, ако там не харесам, тези, които ти си показала са страхотни, може да крадна идеята  Embarassed Hug
А, за якето какво като е тънко, аз купих на малката едно от ДМ за 10е, много хубаво едно мекичко, ама 74 номер  Blush ще го носи за кратко, зимно още не съм купила. Утре може да покажа това от дм  Blush

# 102
Ами той сега него носи понеже е 17 градуса тук, но се съмнявам, че ще му става пролетта, ей затова ме е яд, поне да бях взела по- голям номер, ама човек се учи от грешките си, за друг път ще знам
Джери кой номер носи Джерито? Видя ли че ги има и в червено първите? 74 номер кога беше, ехеее миналата зима Laughing
Джери а защо не поръча от интернет, имат 21- ви номер

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 21:27 от Lino

# 103
В Стара Загора е страхотен студ хора, все едно зимата дойде, от 4 до 7 бяхме на площадката, а премръзнах просто. Само на мен ли ми се стори толкова студено или наистина е така ?  Crazy

# 104
Тук духа страхотен вятър, покрай нас има скъсани жици ... страшно си е направо. Естествено следобед не сме излизали. За студа да не говорим, щом си обух дебели чорапи (но пък не затворих прозореца, имам чувството, че ще се задуша  hahaha)!

Общи условия

Активация на акаунт