АВГУСТинки? Ко?! Не!

• 26 892
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София - град
Нашия знам че може за баня, защото той точно за там е купен

# 76
  • София
Да, може, аз за нашия казвам, че не може, хубаво е да може и за баня, защото в нашата баня остава доста влага. Даже сега като казваш, че има и такъв, можеш ли да дадеш подробности и да говоря с мъжа ми да купим.

# 77
  • Обетованата земя
Попи, и нашата хомеопатичка понякога ме ядосва, защото като текне сопол или се появи кашлица очаквам нещо да ми даде, а тя казва нищо не давай ще мине. И наистина открих за себе си , че нещата се случват по същия начин, че и по-бързо минават и с по-малко нерви и притеснения от моя страна, когато нищо не давам. Вече за спазмите лекуваме терен, миазми и т.н. в дългосрочен аспект, както и ако се появи спазъм се разминахме последно само с хомеопатия. СПряла съм всякакви сериозни лекарства, с неясно действие в бъдещ аспект и съм спокойна и доволна засега. Природата наистина има уникални методи за справяне с болестите, а ние ги подтискаме и мислим че като спрем хремата и кашлицата бързо сме направили добро. Мен не ме плашат сополите, да си текат и две седмици ако щат, да си кашлят, да имат висока Т до 2-3 дни, това са нормални неща особено за тази възраст, не е приятно но минава. Плашат ме спазмите, но се надявам да ги израстем и дано хомеопатията помага.
Попи, а на мен ми е интересно когато вирусите попаднат по предмети колко време живеят?
Биби, добре завърнала се! Wink

# 78
Добро утро, банда  Hug

Блонди да не искаш нещо да ми кажеш с тая снимка  hahaha

Вярно, бе, Ежи, не се сетих  Joy

Марли, мерси  Hug То елечето и без това е за 2г, по-малкия размер беше купен, ама много го харесах. Но чакам с нетърпение тази жилетчица и дънките, и блузка и чорапогащници. И на Криско взех яке, дано е хубаво  Thinking

Тук в яслите и градините сополивите си ходят  Peace

Васето, ми да слагам снимка и аз тогава  Joy Joy Joy  А чорапогащника (ама че дума  ooooh!) няма да го събуе сигурно, но поне ще го направи двойно по-дълъг  hahaha

Софи, много е хубава роклята и си е в твой стил  Simple Smile

Би би, радвам се да те видя, включвай се по-често  Hug Сашката на ясла ли е или в бабиндом?  Simple Smile А, писала си, видях  Simple Smile

Елси, представих си го  hahaha да няма после като вица - посучи, маме, ама не се отдалечавай много  hahaha

# 79
  • До морето
Диди, мн добре си го написала. Много пъти сме я обсъждали хомеопатията, айде да не почваме пак. Аз имам наблюдения от децата на близки - преборват хронични бтонхити, отити и т.н. само с хомеопатия. За себе си съм избрала да лекувам детето така, но и не отричам конвенционалната медицина. Просто за едни сополи да давам антибиотик ми е ту мач, а не че нямаше и такива съвети от бабите  Rolling Eyes

И накарая една голяяяяяяяма   Hug на Лино - Самуил снощи заспа в 8 и половина и се събуди в 8 и 20 тази сутрин  Laughing

# 80
Щях да напиша добро утро, то вече добър ден станало.  Hug
Еййй, ама много скапано време и близнаците се изнервят, хич не с свиканли да седят вътре и само ми носят обувки и сядат до мене да им ги обувам..ми как да им обясня, че вали...  Confused

Диди, аз съм изпуснала. Какви спазми?

Биби,   welcome

# 81
Ехх, седнах най-после да закусвам  Crazy
Изчистих, прибрах летните обувки, извадих зимните, дребното спи  Heart Eyes аз закусвам- блаженство  Heart Eyes
Днес ще ходя да купувам обущя на дребната, намалени са от 40е на 17 Crazy ето тези са, изглеждат момчешки, но ме кефят многооо  Crazy Mr. Green
Скрит текст:
http://www.siemes.de/kinderschuhe/puccetti-lauflern-schn-rer-31040200001

ако няма от тия, ще взема такива
http://www.siemes.de/kinderschuhe/puccetti-lauflern-schn-rer-31130200000
и за мен си избрах
http://www.siemes.de/damenschuhe/lovers-lane-3-4-stiefel-26500200027
видях, че има и пантофки за по 7е , та и такова ще взема, дано да ме огрее, че по принцип винаги като си харесам нещо, на живо не е това,което е на картинката  Whistling
Биби, добре си се завърнала  Hug
Софи, много ми хареса роклята, ти си висока и слаба и ще ти стои страхотно  Hug Аз, ако облека такова нещо ще изглеждам като лилипут в чувал  Mr. Green
Васе, има руса мама, на Георги мамата, само че не се сещам за ника й тук  Blush
Блонди, аз май теб не съм виждала като булка, да вземеш да се покажеш, ей  Hug

Момичета, да ви питам, ако можете да ми помогнете със съвет Simple Smile Какво да взема на племенника на ММ, той е първокласник, всичко си имал за училище, питах го какво да му купя ( досега винаги казваше по милион пъти какво иска), но каза, че нищо не искал, а съм убедена, че иска, явно вече го е срам да ми каже Simple Smile Пред голяма дилема съм, а знам, че ще ме гледа в ръцете, когато се приберем. Няма как да си ида с празни ръце, за другите чавета все ще намеря нещо, но за него идея си нямам Tired Моля ви, помагайте с идеи  Praynig [/color]

# 82
Здравейте  Hug
И аз се нагледах на чаровни и прекрасни булки  Heart Eyes Отвсякъде лъхаше любов!
Джери, скоро бях на гости на един първолак и му подарих несесер с Бен Тен. Ама това символично, предполагам, че търсиш нещо по-така. Иначе Блонди ни е поствала снимки като булка. Една с роклята и една по дънки. Секси булката  Twisted Evil
Биби, радвам се да те "видя" тук  Hug Дано сега имаш повече време и да наминаваш често  Heart Eyes
Софи, роклята е точно твой стил! И на мен много ми харесва!

Лелее, като чета как децата ви се събуждат към 8, че и в 9 и в 10... Завид, завид. Ние освен, че "цъфтим" по тъмно, спим и само час дневен сън. Т.е нула време за мама.

И да се похваля. Довечера съм на първата си родителска среща. И се чувствам някак... възрастна  hahaha Правят специална родителска среща заради децата, които ще тръгнат в края на годината. Явно за да си нагласим режимите за да им е по-лесно като тръгнат. Ще дам отчет после  Blush

# 83
Тефи, ми аз може и няколко неща да му взема, ако са малки. Той април месец ми заръча раница за училище да му взема, но тук са други и са по 100е. Нямаше и как да я взема с мен в самолета, че са едни твърди. Взех му разни неща за рисуване, боички, фулмастри и прочее и като се прибрах отидохме с него и той си избра раница и му купих  Tired
Сега е просто голяма чуденка  ooooh!
А, Блонди сигурно съм я изтървала  Whistling

# 84
Здравейте и от нас:)  Heart Eyes Heart Eyes
Изпуснах ви края, но се надявам да имам по-вече време вече и да мога да  ви следя:)
Ние сме добре, децата се климатизират лека полека:) Нямаме хрема вече, само Гоги леко прокашля, но му давам едно сиропче и всичко е добре за сега. Утре трябваше да ходим на имунизация, но ще го пропуснем този момент, заради Гоги:))) Когато  се оправи, тогава!
Аз също съм добре Simple Smile Ходих вече на доктор и на 7-ми пак съм на преглед за да видим какво са решили и къде ще ме пращат за този пулс в ухото и така:)
Търсих си работа, но малко удрям на камък и за сега се гледаме с децата:) Дано скоро си намеря нещо, че ММ работи на 2 места и се изтощава доста.
Не съм ви чела и за това не мога да се включа адекватно, но дано от тук нататък имам по-вече време да ви следя:) Целувки от нас и силни прегръдки:)

# 85
Би Би, добре завърнала се! Ееее, налага се операция, така ли? Тя е лека, но пак си е притеснение. Дано мине неусетно за Сашето!  Praynig
Джери, вярно, не се сетих за Ели!  Embarassed Моят племенник е на шест и умира за Лего, сега с вуйчо му сме му обещали едно голяяямо за РД. То всяко дете харесва различни неща, ама го вметнах само като идея ...  Peace
Блонди, вас със Сами и Шех ви изключвам, ние сме ви виждали колко сте прекрасни!  Peace Определено стана двойно по-дълъг - качи си краката на рамената да ги опъва!  hahaha Жилетката е много сладурска наистина!  Peace
Сами, лукът подейства, викаш! Айде да изчезват вече тези сополи!  Hug
Тефи, чакаме да разкажеш!  Peace

Тази нощ дивакът прореваваше през два часа, гледам че му драска единия кътник и явно го мъчи, защото взе пак да се лигави ...  Thinking

# 86
Хайде един скромен запис и от мен  Embarassed
Чета си ви, ама с това малко щъкащо момченце ми е трудно да пиша. Отделно като види лаптопа и клавиатурата отива на кино - хвърчат копчета навсякъде. Най-голяма му е драмата като му го взема, затова вече въобще и не го използвам пред него. Ние сме добре, ходи сам от около 2 седмици и става все по-уверен Simple Smile
За сополите да пиша и аз. И ние се влачихме около 10 дни с хрема. След седмия ден реших все пак да го заведа на лекар, че започна и да кашля. Беше събота и попаднах на заместничката на моята педиатърка. След като разбра, че досега не съм го водила на преглед (а не виждах причина да го правя), ми чете едно конско. Вярвайте ми, почувствах се най-смотаната майка, тъй както до преди това бях уверена в действията си. В крайна сметка ми изписа калциев глюконат, капки за нос Коларгол и витамин Ц. Малкото се оправи за 2-3 дни. Сега като ви чета пак си върнах мнението, че излишната паника не носи нищо добро.
Ще се опитвам да се включвам по-честичко. Сега изчезвам да мия чинии, че всеки момент малкото ще се събуди  Crazy

# 87
 С тези ясли като чета съм пред голяма дилема, незнам какво да правя, още като си помисля и главата ме заболява,.  Whistling За мен си съм решила да го давам, но ми е мн притеснено, предпочитамм този вариант пред гледане от баби или идване да ми се помага за по-дълго, незнам така мисля че ще е по-добре, вече ако нещата са зле с яслата тогава ще видим. Мисля да го давам края на годината или януари. И като го пиша направо зле ми става, ужас.

# 88
Марли, да не те плаша, но е точно така- постоянно има кашлящи деца със зелени сополи. Вечните оправдания на майките са, че детето е с алергична кашлица и не е болно.  Даже някой „ангажирани” майки водят децата с Т,  на антибиотик . С каката имах късмет, явно има силен имунитет и не е прихващала нищо от боледуващите. Та всичко си е до дете, дано са здравички.
Тарантулка, ако детето обича строители, можеш да му вземеш Лего. А, и Васето е писала.

# 89
Ейй, Джери много яки обувки, тия мъжките баш  Heart Eyes
Блонди, от теб пък елека си заплюх...  Heart Eyes
Екзо, радвам се за вас  Hug

Бобо си свързва бемките с химикал и чака да му пускам филмче, та ще ставам...
Пък сега, след като вече днес малкото щурче се пуска стремглаво към мен дори и като не я викам, брои ли се че е проходила?  newsm78 Rolling Eyes Flutter

Общи условия

Активация на акаунт