Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 77 035
  • 728
  •   2
Отговори
# 330
Не е пренебрегван. Имаше много писано за него с положителни мнения. Специално този за цветно аз не го харесвам. Оставяше ми бели следи върху дрехите.

Нали има тук почитатели на италианския Даш? В Карфур са заредили капсули Даш с аромат на роза и вишнев цвят. Ето тези:
Скрит текст:
но кутията е някакси друга. 17 пранета са за 8.99 лв.
Не знам докога ще са на тази цена, защото не съм ги видяла в брошура.

Освен това са намалени и сашетите на Dylon за ултра бяло пране. Кутията (5 сашета) е на 3.99 лв. Ето ги:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 18:56 от Guess Who

# 331
  • Стара Загора
Аз съм от  почитателите на Dash в момента. Използвам течен препарат, универсален, донесен от Италия, т.е. гарантирано италиански. Изпира перфектно - това е най-важното за мен.

И един въпрос към живеещите в Ст. Загора - знаете ли къде има магазин за препарати внос от Гърция?  newsm78
Преди купувах гръцки Ленор от едно такова магазинче, но го затвориха.

В момента ползвам Ленор 7х, уж от Германия, но ... нещо не съм очарована от трайността на аромата.
Специално синият гръцки Ленор имаше изключителна трайност и ухаеше невероятно.

# 332
  • Стара Загора
Renate, провери при " Дели"- магазинчето на ул. Парчевич, под стълбите. Той също зарежда препарати и омекотители от Гърция. Преди  и аз пазарувах от един магазин за гръцки препарати, който го местиха няколко пъти и накрая го затвориха, за друг не зная.

# 333
а дали и на мен някой може да ми препоръча магазин за паралелен внос в Пловдив Praynig

# 334
Предварително се извинявам за "мъжкия" въпрос в дискусия на специалистки по прането. Всеки ден спортувам(колкото да се изпотя обилно) и веднага след като се прибера свалям всичко и в пералнята. И така количеството дрехи(спортни, синтетика) не е повече от 1-1,5 кг. Та въпроса ми е следния: ако за една пералня 4-5 кг. средно е указано 80-100 гр. прах за пране, на мен при половин пералня(най-много) дали ще ми е достатъчно и половината количество. В общи линии използвам скъпи прахове и течни и всекидневния разход ми идва малко повече. А не мога да ги трупам (спортните дрехи) два-три дена защото са потни и усмърдяват всичко.  Благодаря предварително.

точно за твоя случай има специални перилни, за спортни и мембранни, за синтетика, за по-малко количество пране. Coral имат такъв SPORT & OUTDOOR , но е само по магазините паралелен внос. По веригите имаше подобен на Domal.

Renate, провери при " Дели"- магазинчето на ул. Парчевич, под стълбите. Той също зарежда препарати и омекотители от Гърция. Преди  и аз пазарувах от един магазин за гръцки препарати, който го местиха няколко пъти и накрая го затвориха, за друг не зная.

точно вчера братовчедката ме замъкна в Дели, да я консултирам Mr. Green Син Ленор имаше, но италиански. Гръцки неща също бяха заредили, но повече на Скип прах и течен. Гръцки омекотители не видях.

а дали и на мен някой може да ми препоръча магазин за паралелен внос в Пловдив Praynig

паралелен в Пловдив пазарувам само във Фрешактив. Намира се до училище Душо Хаджидеков. Един до друг са със Сано. Но наобикалям всички подобни магазинчета. Ако искаш, пиши ми на лични да ти кажа къде има и каква стока зареждат.

# 335
До Bенито: Благодаря за съвета. Ще го намеря Корала. В Бургас магазинчета за паралелен внос дал господ.

# 336
  • Русе
Най-сетне си намерих в Пикадили течен Бинго за черни дрехи. И сега какво - да не си ли го купувам?  newsm78
След отзивите на wdv за това, че не се пени и, че има чувството, че не пере съм раздвоена.

# 337
Ако говорите за течното Бинго в черната опаковка,да кажа,че е за цветни,а не специално за черни дрехи/но по съвет от тази тема вече не купувам специално за черно,а за цветно/......и да-не прави пяна/което е добре за пералнята/,но аз лично останах много доволна от него/а вкъщи по-голяма част от дрехите са черни......дори ми направи впечатление,че някои от тениските на мъжа и една моя черна рокля,като че ли се поосвежиха/.
А,за паралелния внос в Пловдив-освен,че магазина на Фреш актив,вече няколко пъти го сварвам затворен в обявеното работно време,мисля,че доста са им високи цените......,на Сано-то до тях-също....Паралелен внос,напоследък съм засичала в Триумф-ите и във Лекси....Но,да си призная,напоследък предпочитам да си купувам официален на промоция/Персил от Карфур,Аче от Пикадили и Бинго,където е най-добрата цена.....а,да-от време на време проверявам и ДМ-там също имат добри препарати,на хубави цени/.

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 12:49 от Анонимен

# 338
  • Ланкър, планините Овнерог
Течен Корал Сензитив, т.е. универсален, бива ли?

# 339
  • Русе
Ако говорите за течното Бинго в черната опаковка,да кажа,че е за цветни,а не специално за черни дрехи/но по съвет от тази тема вече не купувам специално за черно,а за цветно/......и да-не прави пяна/което е добре за пералнята/,но аз лично останах много доволна от него/а вкъщи по-голяма част от дрехите са черни......дори ми направи впечатление,че някои от тениските на мъжа и една моя черна рокля,като че ли се поосвежиха/.
Ами на него пише, че е за черни дрехи. За цветни ако не се лъжа беше в червена туба  newsm78
Въобще не обръщам внимание аз дали се пенят праховете. Обикновено пускам пералнята през нощта и си лягам. А, бе ще си купя. 5 лв не са кой знае колко, че да ме е яд.

# 340
Най-сетне си намерих в Пикадили течен Бинго за черни дрехи. И сега какво - да не си ли го купувам?  newsm78
След отзивите на wdv за това, че не се пени и, че има чувството, че не пере съм раздвоена.
Остави я ти wdv  Laughing Не е като да не пере, но наистина няма никаква пяна и това малко ме тормози...

В черната опаковка е за черно, в лилавата за цветно. Peace Аз взех за цветно, но с него пера и черно. Peace
Скрит текст:

# 341
  • Русе
Взех си черното Бинго. За цветни е в цикламена туба. В Пикадили имаше само 3 вида. Третото беше в бяла туба 2 в 1. Това на снимките е 2 литра, а в Пикадили беше 1,5 л. за 20 пранета за 4-5 кг пране. Изгодно е, а ако и пере добре...
Проблема е, че снощи пуснах черните дрехи и ще трябва да почакам няколко дни да се съберат, за да видя как се справя с прането Laughing

# 342
Да, в България са само 3 вида. Peace И да - концентрацията и разфасовката при нас са различни. В Турция е 2 литра за 33 пранета, а при нас 1,5 литра за 20 пранета. Peace

# 343
Аз пък в момента пера с този турски Персил, купуван от пазара на Дг: http://prikachi.com/images.php?images/606/6696606Q.jpg;; Не мога да кажа, че съм очарована, пише, че е 2 в 1, но ако не сложа омекотител, дрехите не миришат на нищо.
Отзад на пакета е тази дозировка: http://prikachi.com/images.php?images/611/6696611m.jpg. Уж го дават някакъв компактен, а тази доза за средно замърсените не е ли много? Като съм слагала от Бонукса, дозата е била към 150гр, а тук е над 200гр? Като сложа повече и после си го намирам в чекмеджето, неизползвано... Outta Joint Tired

# 344
Някъде Персил на промоция?

Общи условия

Активация на акаунт