Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 981
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Показаният Ариел е френски. Заслужава си. Нашият излиза по-скъп.

# 406
  • София
Що се отнася до количеството - не меря точно, просто си пълня отделението за прах.

Трябва да се мери точно, в зависимост от количеството пране, иначе не може да се гарантира успех.

# 407
Благодаря!
Аз вече си изтърках клавиатурата да го повтарям 16 теми и вече не виждам смисъл да се хабя.

В интернет има огромно количество мнения по разни форуми как някой си прах не бил добър, не премахвал петната, посивявал дрехите и т.н. и съм убедена, че 95% от случаите са в резултат от дозиране на око или несъобразяване на дозата със замърсеността и количеството на дрехите, а другите 5% идват от Бонукс.

# 408
  • Europe
Аз да ви се оплача, утре ме чака яко гладене на дрехите на цялото домочадие, защото сме на сватба. И се чудя дали не мога да си помогна с една течност на Cocolino, която скоро ми рекламираше една продавачка. Гладенето ми е ужас, особено както съм в момента без дъска. Някой гладил ли е с такова. Разрежда ли се или направо пълниш ютията. Притеснявам се да не прецакам ютията, защото ми е нова, но и дали ще останат петна по бяла риза от това чудо? Предлагаха ми и на Силан същата течност, ама като не ги познавам. Освен да пратя мъжа ми да вземе едно шише след работа и да се пробваме.  newsm78 newsm78 newsm78

# 409
Аз да ви се оплача, утре ме чака яко гладене на дрехите на цялото домочадие, защото сме на сватба. И се чудя дали не мога да си помогна с една течност на Cocolino, която скоро ми рекламираше една продавачка. Гладенето ми е ужас, особено както съм в момента без дъска. Някой гладил ли е с такова. Разрежда ли се или направо пълниш ютията. Притеснявам се да не прецакам ютията, защото ми е нова, но и дали ще останат петна по бяла риза от това чудо? Предлагаха ми и на Силан същата течност, ама като не ги познавам. Освен да пратя мъжа ми да вземе едно шише след работа и да се пробваме.  newsm78 newsm78 newsm78

Абе я не експериментирай, че накрая да не стане зле...  Crazy Вземи една дъска от съседка/приятелка/роднина и действай. Аз откакто гледах как се гладят ризи в ютюб вече не ги гледам като отровена, защото мъжа ми ходи с ризи на работа...  Laughing

# 410

Добро утро момичета, този персил универсален ли е? Вчера го мернах за 7,80 лв. 25пранета.

# 411
От течността за гладене не остават петна. Аз си взех някаква обикновена, но ароматизирана и не я ползвам, че не ми харесва как мирише, но като я изхабя тази , която напълних, по нищо не оставаха петна.
На коколино течността се води и омекотяваща за по-лесно гладене.
Но поне вода й сложи, за да гладиш по-лесно.

# 412

Добро утро момичета, този персил универсален ли е? Вчера го мернах за 7,80 лв. 25пранета.
Не е типично универсален. Става за бяло, но е много подходящ и за цветно пране, защото съдържа съставка, предпазваща от пренос на боя. Не съдържа ензими. Ароматът е хубав и траен. Имам гръцката версия - Скип:
Скрит текст:

# 413
А това, че няма ензими няма ли да повлияе на изпирането, дали ще се справи с по-замърсени дрехи и с бялото пране, защото аз в момента имам нужда от препарат за бяло. Останах с впечатлението че е английски,но не съм сигурна, а и цената ми се видя добра.

# 414
Кухненските ми кърпи за ръце ги изпра добре, а те доста се цапат, въпреки че ги сменям редовно. Липсата на ензими, разбира се, повлиява на изпирането, но само във връзка с органични петна. За общо замърсяване няма да повлияе.
Показаният Персил е английски. Ако има от стандартния Persil bio вземи от него по-добре, но ако няма, пробвай този, цената е много добра.

# 415
Мерси, реших да го пробвам , то и аромата ме изкушава Simple Smile

# 416
Гес, всички small & mighty ли нямат ензими или само този, за който си говорите?

# 417
Само този с омекотител няма ензими, другите имат.

# 418
Не е типично универсален. Става за бяло, но е много подходящ и за цветно пране, защото съдържа съставка, предпазваща от пренос на боя.

Коя е тази съставка, която предпазва от пренос на боя? Че ми стана интересно какво да гледам по етикетите  Simple Smile

Днес взех един Корал за цветно и един сенситив за бебешките дрешки. На този, който е сенситив пише, че съдържа фосфати 15-30% Thinking

# 419
Коя е тази съставка, която предпазва от пренос на боя? Че ми стана интересно какво да гледам по етикетите  Simple Smile
Не я пише на етикета; по наредба не се изисква. Може да се види в състава в сайта на проиизводителя. Съставката е PVP или PVP/VA.

Днес взех един Корал за цветно и един сенситив за бебешките дрешки. На този, който е сенситив пише, че съдържа фосфати 15-30% Thinking
Невъзможно. Ако го пише на допълнително залепен български етикет, е грешка. Течните препарати не съдържат фосфати. Може да съдържат фосфонати, но не и в такъв процент.

Общи условия

Активация на акаунт