Отговори
# 270
Веси, Hug пожелавам ти да намериш сета и да получиш не една, а няколко целувки от Ча... Laughing но задължително да има снимков материал и тогава ще има изпопадали в темата от завист... Joy
smile3521 newsm47

Манка Hug spoko

# 271
  • в подножието на планината
Я кажете, някой знае ли от вас, къде точно е сета на ПО и как да го открия?
Тулуза или туза нещо подобно беше

Тузла... Peace

Клоди, Hug ще им гледаме сеира на Чаатайките... Joy

Манка, spoko

# 272
  • някъде из Врачанско
newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 тази песен я научих на морето, тотален хит беше на басейна newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

поздрав за Врачанки!
Добър вечер от една живееща близо до Враца, ама не съм врачанка, щото сме съседни враждуващи града, Джейн що ме поздравяваш с тази супер ,яка, черна чалга, тоя да не от Враца, щото не ми е читател и не го знам какъв е, не чете моите книги и не гледа  с мен Огледален свят, ама ме разби с тоя поздрав, тенкю
Тенкю на Зизу и сите влъхви и сите творчески екипи, благодаря за купона, романтичните колажи, песни на макс, хайде иде рождения ден на един от любимците ни-Хазал, честитихме на Чаатай, требва и на нея, за да има равноправие , ето ви букет за труда ви неуморен и идеите готини  bouquet  newsm51 smile3525 newsm68 newsm44
 newsm59 Хазал Кая, да си жива и здрава, все така упорита, другото ще ти го даде Господ и твоите фенове, newsm18  Party Time Tada  bigdance2  ura smile3510 newsm44 newsm44 newsm44 newsm18 newsm18 newsm18

# 273
  • В света на мечтите... ❤
Веси,пиши на Профи,тя беше го намерила точния адрес на Гугъл мапс,даже ни го беше качила тук отбелязан с червено на картата   Peace

# 274
Весе  Hug  о как само ти завиждам и азь Crazy пожелавам ти да стигнеш до сета и да ни донесеш мнооого снимков материал Hug

Зиз  Wink  дръж ся чичек   bouquet   на ти и армаган (Водков четеш ли newsm78 )
Скрит текст:

и ощи има - тва е спешъл фор ю ..........и ФЕмир ФОРЕВЪР , Сертай Невър  Naughty Laughing Laughing newsm18 newsm18 newsm18

# 275
Миленче, Дани, благодаря!  Hug Hug Hug

# 276
 Joy  Joy  Joy
Скрит текст:

# 277
Фейче,много хубави ФЕмирски слънчогледи  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 278
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Феио, Водков не го четем от 1988г. Joy Joy Joy Joy

# 279
  • в подножието на планината
Честит рожден ден на Хазал! Да ни е живо и здраво момичето и много успешни проекти занапред! Heart Eyes  bouquet

# 280
ЧРД на Хазалка Heart Eyes здраве късмет и успех във всички начинания  newsm59

# 281
  • София
Честит рожден ден на Хазал! Да ни е живо и здраво момичето и много успешни проекти занапред! Heart Eyes  bouquet

newsm59

# 282
Феио, Водков не го четем от 1988г. Joy Joy Joy Joy

еми Зизо за Паруцов се обръщай кам онез двете пиафури  Laughing аз неска се отчетах ама те вервам сичко са омели вече  ooooh! hahaha hahaha

# 283
Честит рожден ден на Хазалчи,да пращи от здраве и да покори много нови върхове в кариерата си  Party Time  newsm59   Party Time

# 284
  ooooh!  33uu
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт