Отговори
# 435
за Хазал с видеото май няа стани

# 436
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуно,ми ти се изпари,ще вземе ми пропуснеш тука прегръдките,аз за тва чакам се появиш и да ти ги дам  Hug Hug Hug Hug
А за нарциса в прохождащ период съм,има време да си се влюбя още повече в мен си  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 437
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизуно,ми ти се изпари,ще вземе ми пропуснеш тука прегръдките,аз за тва чакам се появиш и да ти ги дам  Hug Hug Hug Hug
А за нарциса в прохождащ период съм,има време да си се влюбя още повече в мен си  hahaha hahaha hahaha hahaha
Еми аз бегах да транслейтвам ПО на Влъха...чИ ме е налазила. Joy
Ма ти верно си в прохождащ период...кога почнеш сама да си завиждаш на тебе си ....стигаш апогея като менИ. Joy Joy Joy
Глей кака, тя ше те научи как ста'ат тия ра'бти... Wink

# 438
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуно,ми ти се изпари,ще вземе ми пропуснеш тука прегръдките,аз за тва чакам се появиш и да ти ги дам  Hug Hug Hug Hug
А за нарциса в прохождащ период съм,има време да си се влюбя още повече в мен си  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ма ти верно си в прохождащ период...кога почнеш сама да си завиждаш на тебе си ....стигаш апогея като менИ. Joy Joy Joy
Веднага почвам те копирам да знаеш  hahaha hahaha hahaha

# 439
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ирче, джанъм, обух си вече първия чифт кънки  Laughing, немаше нужда от втори. Wink Hug Joy

# 440
Веднага почвам те копирам да знаеш  hahaha hahaha hahaha
Немаш грижи...копирай. Joy Joy Joy Joy

# 441
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе аз да се подсигуря,може да не сте видели кви номера съм ви сложила Mr. Green
Аз се оттеглям в заслужена почивка,айде до нови срещи как се казва,и да ме споменавате с добро  Joy Joy Joy

# 442
Абе аз да се подсигуря,може да не сте видели кви номера съм ви сложила Mr. Green
Аз се оттеглям в заслужена почивка,айде до нови срещи как се казва,и да ме споменавате с добро  Joy Joy Joy
Ко значи туй...чИ те нема ли? newsm78
Не смей да напускаш диспансера... #Cussing out

# 443
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ко значи туй...чИ те нема ли? newsm78
Не смей да напускаш диспансера... #Cussing out
Отивам да спа,и да искате не мой се отърва от мен  smile3533

# 444
Абе за какви кънки пишете,  newsm78 да не съм ги пропуснала или Вие мен? Rolling Eyes
П.П. Сега вдянах, но не мога да ги обуя....пооооомщ Praynig от приятел на скайпа.

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 12:38 от Neidjal

# 445
Абе за какви кънки пишете,  newsm78 да не съм ги пропуснала или Вие мен? Rolling Eyes
П.П. Сега вдянах, но не мога да ги обуя....пооооомщ Praynig от приятел на скайпа.
Скрит текст:
чек да се прибера и ако не са ти сменили номера щи дам мойте Laughing

# 446
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро душки  Hug Hug Hug Hug Мерси за похвалите,чичеците,почерпката,радвам се че така бързо направено го харесахте  Hug Hug Hug
И ФЕмир Форевър ,разбира се  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm18 newsm18 newsm18 ах ах ах ФЕМИР ФОРЕВЪР ах ах ах   newsm18 newsm18 newsm18

# 447
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро, добър ден и добър месец  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Брей, май не ми се беше случвало даже да не се регна вечер в темичката  Rolling Eyes
Ама снощи ми беше една консервна фабрика  ooooh!, като си взех само един час "отпуска", за да потутя за Хазалка  Laughing
Ама свърши, сложих й катанеца на фабриката вече  Joy

Нищо не съм чела назад, ама първо да си ви поздрастя и после ще поразгледам назад, че да съм в час  Laughing

Кафенце за втора и трета смяна  Laughing

Скрит текст:

Хубав, усмихнат и емоционален месец  Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ето и месечно календарче да си гледате дните и ФЕмирчовците  Grinning Heart Eyes

олеее колко са свежи, усмихнати и красиви, ей така да ви е целият месец, Сладурки  Hug Hug Hug

# 448
  • София

за Хазал с видеото май няа стани

Кое няма да стане?

Днес се замислих, защо се получава така в живота, че често двама души се разминават  newsm78
Четох интервю с Р. Вълчанов, после се замислих за нашия сериал, за нашите герои, за актьорите и т.н. И ме налегнаха подобни мисли. Човек винаги ли е с правилния човек в живота или понякога се налага да направиш компромис т.е. да не си с тръпката си  newsm78

Вие какво мислите?

п.с. Ирче, аз сега нахлувам кънките  Hug

# 449
Уууууффф, големи мъки с тези кънки голямо нещо, ooooh! но в крайна сметка успях да ги обуя.
Мише, много интересен въпрос и
Скрит текст:
ако искаш, стига вече с това Neidjal, аз отдавна скъсих дистанцията по между ни. Същото се отнася и за Галя.
Аз лично съм с правилния човек в живота ми, дай Боже Praynig да е все така до дълбока старост, компромиси не съм правила преди, защото за мен водещи са чувствата. За мен не е вярно твърдението, че любовта е до време, по-скоро тя се трансформира в още по-хубаво, истинско, и силно чувство, и това е обичта, която не е ураган от страсти, но е за цял живот. Влюбваме се, разлюбваме се, но обичаме до гроб, или поне аз съм такава.

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 13:04 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт