Отговори
# 75
  • в подножието на планината
Звезде,нещо не ти виждам единия крачол  newsm78   Hug

И аз не го виждам... ooooh! то като е тръгнало днес... Rolling Eyes белким се появи по някое време...

# 76
Звезде,нещо не ти виждам единия крачол  newsm78   Hug
Аз виждам и двата Peace

# 77
  • В света на мечтите... ❤

Hug  bouquet Поздравче за Клоди! Heart Eyes
Суперррр  bouquet  bouquet  bouquet

Дани златничка си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesмного са хубави  bouquet само са чудя на едната дали е Ейшан Rolling Eyesно си ги свалих всичките newsm51

Ами,аз Езел не съм гледала и снимките ги търсих в гугъл,дано да не съм ги объркала  Embarassed

Взимам си карамелче,много го обичам  Heart Eyes

# 78
Здравейте Hug Hug Hug
Тенкю за темата  bouquet
Успешна седмица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 79
  • Още у мъглата ...

Суперррр  bouquet  bouquet  bouquet

Дани златничка си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesмного са хубави  bouquet само са чудя на едната дали е Ейшан Rolling Eyesно си ги свалих всичките newsm51

Ехаааа, Ренка  Hug Heart Eyes Крем карамелче  Heart Eyes Мерсииии   bouquet
Който си е зел мляко с ориз да не се бута много на крем карамела, ама ха  Mr. Green Joy Joy

# 80
Дани няма проблем нали Кенан Heart Eyes е там Mr. Green

Гъбке аз не обичам таквоз та имате късмет Mr. Green

# 81

Суперррр  bouquet  bouquet  bouquet

Дани златничка си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesмного са хубави  bouquet само са чудя на едната дали е Ейшан Rolling Eyesно си ги свалих всичките newsm51

Ехаааа, Ренка  Hug Heart Eyes Крем карамелче  Heart Eyes Мерсииии   bouquet
Който си е зел мляко с ориз да не се бута много на крем карамела, ама ха  Mr. Green Joy Joy

Аз,па се бутам и за двете  smile3534  Mr. Green

# 82
  • София
И аз не долюбвам много крем карамела, ама брюлетоо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 83
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе прави ми проблем тази програма,Проф с формат фактори пробвах и ми вика грешка,и направо главата ми стана като кофа вече,освен да тегля тая и да видя какво ще стане,еее много мразя се занимавам с ей такива компютърски програми,а клипа мислите ли ,че имам време да го направя,а и никой не даде,ни идея за песен,освен Влъха,ни идея за кадри  Peace

# 84
  • Още у мъглата ...
И аз не долюбвам много крем карамела, ама брюлетоо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Уууу, и аз брюлето, мниамии  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

Хайде, хапнах му, мога вечи да се измитам от красотното студио, днес не се красотних много, ама така плавно да навлизам, де  Laughing

До довечерка  Hug Heart Eyes

# 85
Ирче, не дадох предложение за песен ни за кадри за Хазалчето, защото толкова изпипано беше видеото за Чаатай, че изцяло разчитам на вкуса Ви и не се съмнявам грам в него.
Аууу големи вкусотии сте ни предложили. Heart Eyes
Габче, Дани, големи ФЕмирски прелести пускате, аферим къзлар, машала, напълниха ми се очите.
#new

# 86
Пистаааааааааа  smile3535    пререждам се и взимам от всичкото ЕдИнИ  Joy
мерсим на готвачките  Hug

Дани  Hug newsm51  уникален е мила,страхотен Heart Eyes  как си нацелила една от любимите ми сцени Heart Eyes Hug

Ирка Hug  сори мила,ч е ме нямаше и не успях с нищо да помогна  Embarassed Hug

# 87
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ирче, вай как сме опущили работата! doh Песен предлагам Йоп Йоп на Таркан, а кадри мислех че ще събереш от тук от там както на Ча newsm78. Зарежи го тоя 59 в момента! Хазалчето е по-важна, 59 може да почака. Ей тука от 1,00 до 1,29 има насъбрани различни кадри, а пък от 1,22 до 1,24 има една реплика на Хазалчето, която може да се използва за край на клипа. http://www.youtube.com/watch?v=tu2UFwtpoA4
Не съм качвала софтуер за обработка на видео, а и нямам възможност да кача, че съм с много слаб и стар компютър. Не мога да го товаря повече. Няма как да ти помогна за клипа. Embarassed Cry

Забравих да ти кажа, че за Авирекомпа логото трябва да е "bmp" файл.

# 88
Привет на всички в новата тема. Hug wavey Hug
Диспансерът става все по-приятен и интересен.  bouquet newsm51  bouquet
Зизу, на теб и твоя екип  smile3501 newsm10:hug:  bouquet Hug Супер сте.
Дано да остане и крем карамел, че и мляко с ориз, любими са ми. feeding

А днес е международен ден на преводача и поздравявам нашите преводачки. Hug Heart Eyes Hug

Скрит текст:
Международният ден на преводача се отбелязва от 1991 г. насам на 30 септември по решение на Съвета на Международната федерация на преводачите (ФИТ). На тази дата се почита паметта на патрона на преводачите, св. Йероним Блажени, починал на 30 септември 420 г. Св. Йероним превежда Библията от гръцки и еврейски на латински език между 383 и 406 г. Преведената от него Библия става известна под името Вулгата.
Празникът се отбелязва в цял свят с представяния на книги, кръгли маси, конкурси и др.

Студено, ветровито, дъждовно... тъкмо време за компютъра, темата и филмите.
Хубава вечер от мен, Рали. Hug

# 89
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт