Отговори
# 60
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Профи  Hug А, смешни са ти комиксите за Габи, ама той Боцко е много нестабилен, ша земи са обърни пак към теби  Joy Joy Joy
За тъпите 51 стотинки  #Cussing out spoko hug  Heart Eyes

Аз ще си подаря купичката с млякото с ориз на който иска, не го долюбвам, виж като прави някой крем карамел ша се наредя на опашката  Laughing

Габунче,  Hug ядосвам се щото заради тия стотинки стана така, че трябваше да внеса и следващата вноска, та ми отидоха всичките 17лв дето ми бяха парите за седмицата. Иде ми да убия някой #2gunfire. Понякога и себе си ми иде да убия. Cry

За Боцко не се тревожи. Държа го под око и винаги съм готова да му приложа екстеншъните и латекса нестандартно. Mr. Green Няма да те бара, наблизо съм. Joy

Мляко с ориз да ми плащат пак не мога да го ям, затуй се нареждам след теб на опашката за крем карамела. Wink

# 61
http://www.youtube.com/watch?v=p2L1xk57wk4 Хубави актриси за 2012 Laughing кат видях на първо място и така #Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy ама било шега Laughing

# 62
  • София
Айдее готово е, не се наложи да махам от млякото, стана чудно  Heart Eyes

Ренка сложих,то ако не есладко не е хубаво, а и ние винаги го правим една идея по-сладко  Joy малко да ти залепнат сливиците Joy  Mr. Green абе незнам ама тая захар изобщо не е сладка  ooooh! сигурно едно кило захар шибнах та да стане сладко  Shocked

Да ви е сладко  Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:

# 63

Скрит текст:
newsm51 Три за мен Heart Eyes другите си ги делете как искате Laughing

# 64
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

Ренка  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 65

Скрит текст:
newsm51 Три за мен Heart Eyes другите си ги делете как искате Laughing

newsm51 newsm51 newsm51
и за мен 3-чки, много го обичам по-редичко и с многоо, ама много захар и канелаа  coolcool

# 66
# 67
# 68
  • В света на мечтите... ❤
Ренка,специално за теб  Heart Eyes
Скрит текст:

# 69

Ренка сложих,то ако не есладко не е хубаво, а и ние винаги го правим една идея по-сладко  Joy малко да ти залепнат сливиците Joy  Mr. Green абе незнам ама тая захар изобщо не е сладка  ooooh! сигурно едно кило захар шибнах та да стане сладко  Shocked

Скрит текст:
Mерси и аз си взимам  eat   Hug

# 70
  • в подножието на планината

Hug  bouquet Поздравче за Клоди! Heart Eyes

# 71
# 72
Фейче,туй за теб специално,мила  Hug  Heart Eyes  Hug

# 73
Звезде,нещо не ти виждам единия крачол  newsm78   Hug

# 74

Hug  bouquet Поздравче за Клоди! Heart Eyes
Суперррр  bouquet  bouquet  bouquet

Дани златничка си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesмного са хубави  bouquet само са чудя на едната дали е Ейшан Rolling Eyesно си ги свалих всичките newsm51

Общи условия

Активация на акаунт