Отговори
# 45

Супер е! На мен много ми хареса това, което видях от ASK и ще бъде гледан сериал, а Хазал прекрасна, невероятна и умнааа, ще завъди интрижка  smile3508, лично мнение, не ангажирам никой.
Гъбке, страхотни колажи праиш днес, както винагиии  newsm51
Феичка, много добре си се погрижила за вечерната забава  Hug Joy
Рюне, забравих отбор малинкаа  Hug
Скрит текст:

# 46
newsm19 newsm19

Джейн тенкю Heart Eyes аз и черешките изядох де Laughing

# 47
  • В света на мечтите... ❤

Ми тя Хазалка решила да изчака една седмица след Чачи, че да й се пада батко  Joy Joy

Макар че май съм чела, че е осмаче, та даже избързала  Grinning

Ох падам с вас Joy Joy Joy те още от търбусите се залюбили Mr. Green

Дани Rolling Eyes
Скрит текст:
може ли с Езел и Ейшан на мен Rolling Eyesнещо с море Heart Eyes

Може разбира се  Hug даже ако имаш любими техни снимки може да ги качиш да сложа тях,или аз да избера нещо  Hug

# 48
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тъй. По един чичек за новата тема за Зизу, Жани и Влъх-3. newsm51 newsm51 newsm51
Чей по още един да им дам.  smile3525 smile3525 smile3525
Напълниха ми се очите при вида на червената точка +18. Умрях от хилеж с комиксите посветени на Габи.  Joy

Стана ми пък тъжно за Рангел Вълчанов. Sad Лека му пръст и поклон! Интересен човек беше.

Видях ви как сте се прегърнали всички в последните страници на предишната тема. За кратко са царували мир и любов. Извинявам се, че пропуснах всички песни и клипове, но ако ги бях гледала нямаше да ви догоня. Wink

Скрит текст:
Аз през това време се сдърпах с НАП. Заради няк`ви си 51 стинки към днешна дата, да ме изкарват здравно неосигурена Shocked! Пък аз кат гламава търча всеки месец да внасям здравни. ooooh! Карай! Тука ми иде да кажа нещо по адрес на една определена част от "българската" нация, дето цялата държава ги носим на гърба си, ама ... Айде да не политизирам темата, че ще отидем не където трябва. #Cussing out

Ловкам ви.    love001   

# 49
Джейни,честити дрешки,много са готЯни   bouquet  Heart Eyes   bouquet

# 50
Нещо от златните хитове  Heart Eyes
Скрит текст:

Класика Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дани оставям на теб Hug Благодаря newsm51

# 51
# 52
Проф  spoko  Hug

Ирче,ето и на теб чичечи,мила,че съм те пропуснала в благодарностите за новата тема  newsm51

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 16:51 от DANI ;)))

# 53
# 54
  • Още у мъглата ...

Ми тя Хазалка решила да изчака една седмица след Чачи, че да й се пада батко  Joy Joy

Макар че май съм чела, че е осмаче, та даже избързала  Grinning

Ох падам с вас Joy Joy Joy те още от търбусите се залюбили Mr. Green

Дани Rolling Eyes
Скрит текст:
може ли с Езел и Ейшан на мен Rolling Eyesнещо с море Heart Eyes

Мчи тъй де, подготовка за ФЕмир  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 55
  • София
Пепинии  Hug Hug охх лигите ми потекоха за сърмичките и аз много ги обичам  Heart Eyes

Това мляко с ориз още го правя, май малко по-рядко ще стане  ooooh! всеки път махам от това мляко  Joy не се научих  Joy Joy още малко ще почакате  Wink

# 56
Оф оф оф оф Cry

Профи spoko така са тия гадове #Cussing out аз имах проблем преди време за 2 ст  Shockedно по друг случай #Crazy

Слънчице захар да сложиш в доволно количество Mr. Green

# 57
  • Още у мъглата ...
Джейн  Hug Мерси  Heart Eyes

Профи  Hug А, смешни са ти комиксите за Габи, ама той Боцко е много нестабилен, ша земи са обърни пак към теби  Joy Joy Joy
За тъпите 51 стотинки  #Cussing out spoko hug  Heart Eyes

Их, много ме е яд, че не мога да гледам клиповете на Надето и на Релаксчето, че все пак съм у красотницата  Rolling Eyes Ех, може, ама малко нямо кино ша е  Laughing

Аз ще си подаря купичката с млякото с ориз на който иска, не го долюбвам, виж като прави някой крем карамел ша се наредя на опашката  Laughing

# 58
Дани  Hug
Скрит текст:
ФЕмир разбира се  Flutter  Heart Eyes Laughing  отново съм на тази вълна  Sunglasses

# 59
  • София
На мен пък ми харесва смеха на Хазалката тук  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=8pPAeWOdNG0

Общи условия

Активация на акаунт