Отговори
# 30
  • В света на мечтите... ❤
Скрит текст:
newsm68 newsm68 newsm68

Йехааа, страхотен увеселителен парк сте спретнали Зизун  Hug  newsm51 Жани  Hug newsm51 Ирка  Hug newsm51
Ама само у  нашия диспансер може така контрастно да започне с романтика и рязко да премине към хилеж  Heart Eyes Joy
И с червената точка сега няма СЕМ - МЕМ, ша са разхайтим на воля  Joy

То не знам дъл тирбушончето на Корайчик е ръждясало, ама бутилката на Гюлсумчик - май, май  Embarassed Mr. Green

И ко ся, Чепичко се загледал по Зизуна  Mr. Green Joy Леле къв ненаситник е  Joy Joy

А бре, Боцко, поне пред къщи ме причаквай да изляза, че да имам обяснение що не съм отишла в студиото за красота, пък ти, гадняра, искаш да ме залостиш само да са красотня  Mr. Green Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

Оп, хайде пак рязка смяна на темата  Laughing
Фемирчовцитеееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Едно старо колажче, но по повод на прегръдката в парка  Heart Eyes

Прекраснотиика,Габии   bouquet  Heart Eyes   bouquet  много обичам люляк,много  Heart Eyes

# 31
  • Още у мъглата ...

Пепи, Hug Heart Eyes Наде, Hug Heart Eyes отдъхнах си... ooooh! Днес не ми е ден... ooooh! ooooh! ooooh!

Илде  Hug  spoko hug  Heart Eyes

# 32
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
newsm68 newsm68 newsm68

Йехааа, страхотен увеселителен парк сте спретнали Зизун  Hug  newsm51 Жани  Hug newsm51 Ирка  Hug newsm51
Ама само у  нашия диспансер може така контрастно да започне с романтика и рязко да премине към хилеж  Heart Eyes Joy
И с червената точка сега няма СЕМ - МЕМ, ша са разхайтим на воля  Joy

То не знам дъл тирбушончето на Корайчик е ръждясало, ама бутилката на Гюлсумчик - май, май  Embarassed Mr. Green

И ко ся, Чепичко се загледал по Зизуна  Mr. Green Joy Леле къв ненаситник е  Joy Joy

А бре, Боцко, поне пред къщи ме причаквай да изляза, че да имам обяснение що не съм отишла в студиото за красота, пък ти, гадняра, искаш да ме залостиш само да са красотня  Mr. Green Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

Оп, хайде пак рязка смяна на темата  Laughing
Фемирчовцитеееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Едно старо колажче, но по повод на прегръдката в парка  Heart Eyes

Скрит текст:

Прекраснотиика,Габии   bouquet  Heart Eyes   bouquet  много обичам люляк,много  Heart Eyes

Мерси  Heart Eyes И аз го обичам и като цвят, и като аромат  Grinning

# 33
Поклон пред паметта на Рангел Вълчанов Sad

Илде Hug spoko

Люляк Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сладко сърмички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 34
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дани, добре се грижиш за библУтеката ми... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 35
Дани, добре се грижиш за библУтеката ми... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug  Heart Eyes  Hug

# 36
  • в подножието на планината

Габи, Hug Heart Eyes Клоди, Hug Heart Eyes

Сега прочетох, че утре е рождения ден на Хазал...напълно бях изключила... Rolling Eyes

# 37
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Скрит текст:

# 38
  • Още у мъглата ...
Готино  Grinning   Heart Eyes

# 39

това 2 в 1  Sunglasses  като армаган за новата тема и за запасите на Чепиков  Laughing че му ги изцуцахме сичките ( яле пък Дида и ЕлитУ ) hahaha hahaha hahaha

Илде, що така  Hug

Поклон пред паметта на Рангел Вълчанов  Sad

о Екстри  Hug  Миши  Hug

чи ДанитУ кво речи за подаръци  newsm78 и аз искам,и аз  Joy Joy

# 40
  • Още у мъглата ...

Габи, Hug Heart Eyes Клоди, Hug Heart Eyes

Сега прочетох, че утре е рождения ден на Хазал...напълно бях изключила... Rolling Eyes

Ми тя Хазалка решила да изчака една седмица след Чачи, че да й се пада батко  Joy Joy

Макар че май съм чела, че е осмаче, та даже избързала  Grinning

Фейче  Hug

# 41

това 2 в 1  Sunglasses  като армаган за новата тема и за запасите на Чепиков  Laughing че му ги изцуцахме сичките ( яле пък Дида и ЕлитУ ) hahaha hahaha hahaha

Илде, що така  Hug

Поклон пред паметта на Рангел Вълчанов  Sad

о Екстри  Hug  Миши  Hug

чи ДанитУ кво речи за подаръци  newsm78 и аз искам,и аз  Joy Joy
Фейче,ако е за подарък с номер 59,още малко ще почакаме,че дядо Коледа още не го е доизрисувал  Peace  Hug ,а ако искаш подарък като на Зизка,само кажи с кой любим образ го искаш и ще ти замеся и на теб  Hug

# 42
# 43

Ми тя Хазалка решила да изчака една седмица след Чачи, че да й се пада батко  Joy Joy

Макар че май съм чела, че е осмаче, та даже избързала  Grinning

Ох падам с вас Joy Joy Joy те още от търбусите се залюбили Mr. Green

Дани Rolling Eyes
Скрит текст:
може ли с Езел и Ейшан на мен Rolling Eyesнещо с море Heart Eyes

# 44
Нещо от златните хитове  Heart Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт