Отговори
# 195
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бел, права си...приемам забИлЯШката Hug Peace
Ама аз кат се наемнем...не моА сЪ зАпра...дажИ послИ си оправям грешките.То как ли се оправят грешки га целия текст е подчертан у кармазЪ Joy Joy Joy Joy

От къде Щи търсим нова муза, че ги изчерпахме сценките....трябва да ги повтарГЯш и да ги обогатяваш Peace  Да взема аз да попрегледам серийките някой ден за опресняване на спомените, пък може и някоя пропусната муза да ти метнем Laughing
smile3521 smile3521 smile3521

Има ощИ...не е изчерапано све...само казвате и нема проблем....музата ми е на място. После най-много да посегна на ПО...да го омаскаря и него и да се приключва.
Ама АФК има още мнооого какво да се пише. Peace

# 196
Ади и аз да сЪ цопна

Привет на цялата фемирска банда  Hug Hug Hug Hug

Чекай да вЪ зЪфаля за  ...мно'у ни е убава къщата  ейви чичеци  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
и се връщтам  да дочета чи май нещтУ изпущтих  newsm78

# 197
27 - ориджинъл (Профи Wink)

Та седи си Ферка целата в нещастие, чИ Емко я натирил от тех и сърдит, чИ излъгала и си мисли...ка ся да му кажем ква съм яланджЪ кат му видОх реакшЪна от тази невинна лъжа с Каптана? Thinking
Трудна работа кай...загубих Емко...ХандетУ ш'сЪ радва...тцтцтцтцтцтц... ooooh!
Ама Емко нЪл ни мой издържа поЙЧе...ей го изтипосан на портичката в Етилер. Laughing
Гушки мушки некви неща...обещания за без лъжи поЙче...(от ден до пладне Wink) и така...Сабах Фера целата у страх...върти една шайбя на Перхидролнат аи кай, чИ не мой кай на Емко...оня ултиматуми заплахи некви нещааа... Crazy Та спретна се Фера кат фолк певица и те ти я на среща с Емко си седат на Идан пейчица на БосфорчИтУ и си мислят...Емко си кай...тая Фера как я нараних снощи...ко шЪ прайм шимди?  newsm78 Фера си кай...лелеле, ка да му кажем, кат ни моЖ го загубя...? Thinking
Та се озоваха в некъФ фешънларски ресторант и си обедват...обедват, ама не сички...на Фера и се отворила банкетната клапа и смучи винце кат за световно. Crazy Емко кай...дур ма Феро...ко си се разсмукала толко...ский не мой уцелиш канчИту... #Crazy Остай малко и за менИ... Whistling
Фера смучИ и не реагира...сао си говори с бутилкята...Емко глей и не моЖ поверва ко ста'а тукя. ooooh! Фера вечИ се е качила на черешата и са паднали секви задръжки...ама чат пат има некви включвания и се извинява на Емко чИ го излага....ама продължава да смучИ. Crazy
Емко си кай...тая мойта върза кънкитИ...ей ся ше й наторим градинкята Mr. Green
Тя нема помни къде живей....водим я у нас и я приближавам резко до нИщата от които е толко далечИ...тамън послИ нема къде да бега съ евлянднем за норматив. Wink
И тъй с тея мисли, седи и наблюдава кой прай тая разпасаната...и сао се кефи...даже кай колко е убава пияна и дава стимули да смучИ ощИ... Laughing
Обачи по Идно времИ Фера речИ да стани и кат залитна си пукне фонтанелата у ръба на масата. нещата вечИ са извън контрол...сраааааам...оная оди към тУЙлетната кат Дида по коридор'ти на диспансера. Joy Стъпкята е оверлог ама тва е друга тема....Емко кай да и зима кафенцИ да усвести тая пущина... ooooh! НИ щеш ли ей ги и ХандетУ и Корайчик на хоризонтя...сраааааааамм...оная Ферка сЪ разпасала...ни мож си целни зурлата да налей кафенцИтУ...кай чИ канчИтУ малко и идва...Корай си лега от смех... Joy ХандетУ съ кефи кай това е края... Grinning Ама Емко и разби све илюжън кат кай колко е красивка пияна. Heart Eyes
ПослИ Емко и Корайчик излязо'а двамат апаркират колата шъ кайш чИ по един не могат и оня двете чафки оста'ат сингъл. Mr. Green
Фера кат сЪ наеи кай на ХандетУ...ама ооооуууу ко си мислиш ти ма...? Емко ни мой тЪ трай поЙче... нема те земе и за една нощ дажи...той без менИ не моЙ ...земи се откажи, чИ не мойм тъ трайм вечИ... Whistling ХандетУ кай ский ко си се натряскала ма...земе се свести чИ се излагаш кат кифла...Фера кай мой съм кифла ама аз съм севгилитУ на Емко ти не мой ми се намажеш на кючека...оная кай чИ нема забрай стана с чупка в ханша и си би камшик ада рИве на рамцето на Корайчик дет от нея вечИ фанал плексит. Laughing
ПосЛИ Емко сЪ проба да закара Ферка у тех...ама не е толко пияна тая пущина и си я закара у тех....гледашИ жално по нея и си мисли как отново не мой да строши джама. Whistling

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

# 198
# 199
ФЕМИР........ ФЕМИР ФОРЕВЪР
ЧААТАЙ...ЧААТАЙ....ХАЗАЛ....ХАЗАЛ

# 200
СерТай форевър...лав стори, айм сори...Фемир и ХазаТай Невър... Mr. Green bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 201
Зиз  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
  не мойм са сетим таз сценка newsm78 ама ко имам късмет ей ся ще я припомня Blush Sunglasses

Това за наркотиците отново поредната простотия #2gunfire #2gunfire

Дани,прекрасни прекрасности,къз  bouquet Hug Heart Eyes ОТНОВО !  bouquet  bouquet  bouquet

аз забегнах щот ходих да прая крем карамел   smile3534, че мноу ми са прияде заради вас и после се отплеснах   ooooh!  след малко ши ви го донеса  Hug

# 202
Сериала Фатих бил на нашия любим Аской Mr. Green

# 203
Зизу пак се е вихрила.
Ако са Ви изчерпани идеите за сценарии, аз имам един, когато Фера откачи в 56 серия в на Емко апартамента и изгори пердетата, изпотроши де що намери, поиска да се хвърли главешката надолу през прозореца,  и го заши като хирург.

# 204
СерТай форевър...лав стори, айм сори...Фемир и ХазаТай Невър... Mr. Green bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop
bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 205
Ми дааааа и ти сега ли разбра!? Човека се е увековечил, че да не му се изгуби семката. ooooh!

# 206
Ай малкоооо ретрооооууууу... newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44

http://www.youtube.com/watch?v=lXgH_NBMACA

# 207
  • Варненска клюкарка
Зизу пак се е вихрила.
Ако са Ви изчерпани идеите за сценарии, аз имам един, когато Фера откачи в 56 серия в на Емко апартамента и изгори пердетата, изпотроши де що намери, поиска да се хвърли главешката надолу през прозореца,  и го заши като хирург.

Наде тъкмо щах да и предложа на Зиза за 56, ама там е много дълго, и бая мисъл ще вкара Crazy
 Както и сценката в 60 ли беше с маските и Фери къде видя на Еджето татуса и после Емко как си я прибра пияна дома  newsm78

# 208
  • в подножието на планината
Ми дааааа и ти сега ли разбра!? Човека се е увековечил, че да не му се изгуби семката. ooooh!

Joy Joy Joy

# 209
кат го каза и се сетих че се коментираше тука Rolling Eyes до като прехвърлях каналите и попаднах баш на името му Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт