Отговори
# 450
# 451
  • Още у мъглата ...
Ехеееей, влязохме в Магази медия бре  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

http://magazimedya.com/video-haber-mutlu-yillar-hazal-kaya

Хайдееее, браво Ирка и дружина  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 452
# 453
  • Още у мъглата ...

Хехееее, с теб най-мераклийки  Laughing Heart Eyes

# 454
ох ще падна някви си натягат и тяхния клип у МагазиМедия  Joy ма нашия е номер 1  Party

# 455
# 456
  • Още у мъглата ...
ох ще падна някви си натягат и тяхния клип у МагазиМедия  Joy ма нашия е номер 1  Party
Ахааа, като видяха нашия и веднага пишат и те  Joy Joy

Йееее, и сме най-красиви и сме най-добри  newsm44 newsm44 newsm44

# 457
Брааааво, smile3501 знам си, че Вие сте факирки и ни отсрамихте всички, и сега, и за РД на Чаатай.
Не съм се съмнявала в способностите Ви, а ако достигне и до Хазал, ще е просто прекрасно.

# 458
ох ще падна някви си натягат и тяхния клип у МагазиМедия  Joy ма нашия е номер 1  Party
Ахааа, като видяха нашия и веднага пишат и те  Joy Joy

Йееее, и сме най-красиви и сме най-добри  newsm44 newsm44 newsm44
newsm03 newsm03 newsm03

# 459
  • В света на мечтите... ❤
Привет,мривет  Hug  Hug  Hug

Ирче,поздравления за клипчето на мен много ми хареса,дано да го е видяла и Хазал  smile3501  newsm51  smile3501

Аз нещо не се ориентирах в историята с кънките,та някой може ли да ми удари малко HELP  newsm17   Hug  Hug  Hug

Хубав ден на всички и дано новия месец да започне с усмивка за всички  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 460
  • София
 smile3501 момичета,

отразиха ни турските медии   bouquet

Наде, то и аз така си мисля, че уж съм с правилния човек, дано животът не ме опровергае  Praynig

Чудя се, защо понякога хората се разминават и в какво? Замислих се за Ферия и Емир, замислих се и за Хазал и Ча (без да сме сигурни, дали са имали нещо), но поне в началото си личеше, че са близки дори като приятели, в последствие обаче нещата се промениха. Затова се замислих, защо хората се разминават понякога в живота (било то с любовта или с приятелството)  newsm78

Чакам с нетърпение включване и от Бел, че тя е като енциклопедия на взаимоотношенията им  Laughing

Ако щете в оригинала Райън и Мариса се размнаха. Бяха двойка, ама нещо не се получи  Tired

# 461
Благодарности на Ирчето за прекрасното видео и на Неси за пожеланието, което направи!

Тия пък да не видят нещо, не знаят ли че ние сме с връзки с Магази Медия и сме доста гърди пред тях ( даже и без силикон) Joy

# 462
Ирче клипа е прекрасен. Hug

# 463
Зори,ти видя ли им клипъ  ooooh!  Joy

# 464
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тъкмо се бях наемнала да навляза в дълбокото с въпроса на Миси, ама тя не очаква с тръпка отговора ми, та ще се въздържа. Не, че няма какво да кажа, та даже и от философска гледана точка пречупена през призмата на Хайдегер и Кант. Whistling

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 13:58 от Екстра Върджин

Общи условия

Активация на акаунт