На кой час след раждането се захранва бебето?

• 2 374
  • 32
  •   1
Отговори
Имате ли някаква представа? Родих със секцио и лежах в реанимация. Донесоха ми бебето за кърмене на 23-тия час. Вероятно дотогава е получавало адаптирано мляко. Знаете ли на кой час се случва това? Горе-долу?

П. П. Въпросът присъства в "Здравна карта за дете" - един от документите, необходим за записване в детска ясла. Директорката на детското заведение много държи да научи отговора и ме върна специално заради това.

# 1
  • Куциндрел
Ох, за какво се втелясват тея директорки... Звънни на педиатърката и питай, тя ще те орентира най-добре.

# 2
От болницата не ви ли дадоха епикриза на бебето? Прибрала съм я нашата из разни документи, но имам някакъв спомен, че пишеше около 6-ти час /само да не те излъжа/

# 3
Дадоха ми епикриза, но след един ремонт се оказа затрупана надълбоко и нямам възможност да я извадя толкова скоростно.

# 4
Изрових я! Така си пише-захранено на 6ч.

# 5
В рамките на един час след раждането, ми поставиха децата за кърмене.
 Peace

# 6
Благодаря на всички, които ми отговориха!   bouquet

# 7
  • в огледалото на живота
Имате ли някаква представа? Родих със секцио и лежах в реанимация. Донесоха ми бебето за кърмене на 23-тия час. Вероятно дотогава е получавало адаптирано мляко. Знаете ли на кой час се случва това? Горе-долу?

П. П. Въпросът присъства в "Здравна карта за дете" - един от документите, необходим за записване в детска ясла. Директорката на детското заведение много държи да научи отговора и ме върна специално заради това.
За първи път чувам такова изискване в ДГ?! Rolling Eyes

# 8
  • София

И аз Rolling Eyes Но го има в картона, явно директорката е искала всички редчета да са й попълнени  Wink

И на въпроса - децата ми са закърмени веднага след раждането (нормално раждане).

# 9
  • в огледалото на живота

И аз Rolling Eyes Но го има в картона, явно директорката е искала всички редчета да са й попълнени  Wink

И на въпроса - децата ми са закърмени веднага след раждането (нормално раждане).
Щастливка!Благородно ти завидях  Blush Hug

# 10
Моето беше на 4 час след раждането.Пише го и в епикризата. Захранено е с АМ

# 11
  • Варна
И какво ще стане, ако си измислиш отговора? Очевидно навсякъде се практикува различно. Егати тъпите въпроси в този въпросник Crazy

# 12
И какво ще стане, ако си измислиш отговора? Очевидно навсякъде се практикува различно. Егати тъпите въпроси в този въпросник Crazy

И аз това си помислих и така бих направила.Едва ли е толкова фатално за ДГ,ако не е точния час.

# 13
  • София
Щастливка!Благородно ти завидях  Blush Hug

Hug

За градината няма никакво значение. Убедена съм, че в картоните на много деца няма такава информация, както и в много от епикризите от раждането.

# 14
  • До морето :)
Каката на 12-тия час, ама след раждането и двете му дръпнахме един сън.  Laughing
Малката на 3-тия час, след като можех да си седя сама на дупето.  Grinning

Иначе, в болницата в която раждах има неписано правило на 6-тия час да се закърми. Може да измислиш някакъв час, не е толкова важно според мен.
В епикризите на моите не пише такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт