На кой час след раждането се захранва бебето?

• 2 378
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
За пръв път чувам, че има такова изискване, много интересно.

По въпроса - първото го сложих до мен, веднага щом ни оставиха сами с него и таткото, да е било около час след раждането максимум. Той обаче спеше, а и аз бях в много неудобно поза и не бих казала, че нещо се получи, така че вероятно е бил захранен с АМ.

Второто само като се докопах до него (няма да влизам в подробности защо използвам тая дума), трябва да е било около 2 часа след раждането, го метнах на гърдата и той си засука от раз. После ме изгледа сърдито някаква сестра, че д-р не знам коя си още не искала да се захранва. Аз я изгледах три пъти по-сърдито.  Mr. Green Искала, не искала, аз не забелязах той да не искаше, а за мен това беше най-важното.

# 31
Тук пук правят всичко възможно да те накарат да кърмиш. Винаги когато ходех да искам чашка с АМ ми обесняваха, че трябва да дохранвам само в много краен случай.
при мен беше същото (Канада). Тупнаха сина ми,като се роди,  в/у тумбака ми и му набутаха цицата в устата JoyЧудеше се къде се намира. После ме цедиха, за да му дадат коластрата (сложиха го в кувйоз за един час). После само ми го бутаха да го кърмя Grinning. През нощта толкова бях изморена и с болезнени зърна, че чак се скарах със сестрата за 30 гр АМ. Ама, като ги пийна спа 3 часа, че и аз покрай него, докато не ме събудиха за следващото хранене  smile3507. Не те оставят, стискат, мачкат тия цици, за нищо ги нямат smile3516

# 32
  • в огледалото на живота
За пръв път чувам, че има такова изискване, много интересно.

По въпроса - първото го сложих до мен, веднага щом ни оставиха сами с него и таткото, да е било около час след раждането максимум. Той обаче спеше, а и аз бях в много неудобно поза и не бих казала, че нещо се получи, така че вероятно е бил захранен с АМ.

Второто само като се докопах до него (няма да влизам в подробности защо използвам тая дума), трябва да е било около 2 часа след раждането, го метнах на гърдата и той си засука от раз. После ме изгледа сърдито някаква сестра, че д-р не знам коя си още не искала да се захранва. Аз я изгледах три пъти по-сърдито.  Mr. Green Искала, не искала, аз не забелязах той да не искаше, а за мен това беше най-важното.
Божее,ти искаш да си накърмиш детето ,те ти се сопват..... ooooh!
Аман от грешни разбирания тези докторя....

Общи условия

Активация на акаунт