На кой час след раждането се захранва бебето?

• 2 379
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
Според мен и в епикризите часът е шаблонен.

# 16
  • София
Според мен и в епикризите часът е шаблонен.

А според мен зависи от болницата. В някои болници може и да е шаблонен.

# 17
В момента в който го претеглиха и позабърсаха му сложиха памперс, нахлупиха му една шапка и ми го дадоха да се мъчи да суче.

# 18
В момента в който го претеглиха и позабърсаха му сложиха памперс, нахлупиха му една шапка и ми го дадоха да се мъчи да суче.
Къде това? В коя болница?

# 19
В испанска. Тук най важно е яденето и това е първото нещо което трябва да се научи  Laughing.

# 20
  • в огледалото на живота
Ох,защо ли навсякъде не въведат това... Tired
Много се радвам като чета такива постове  Heart Eyes

# 21
И двата пъти на около 9-я, 10-я час. Раждах секцио,ако има някакво значение.

# 22
  • София
Ох,защо ли навсякъде не въведат това... Tired
Много се радвам като чета такива постове  Heart Eyes

Възможно е да се случи в българска болница. Но трябва изрично да кажеш, че това искаш  Peace

# 23
  • в огледалото на живота
Ендира,явно не съм била запозната с правилата...
Ако се навия на трето дете,ще знам поне  Simple Smile Hug

# 24
  • София
Не бих ги определила като правила, но ако изрично заявиш желанията си, има вероятност поне с половината от тях да се съобразят. Да не говорим, че вече има и болници, в които това си е практика. Или поне за някои екипи в тези болници.

# 25
  • в огледалото на живота
Не бих ги определила като правила, но ако изрично заявиш желанията си, има вероятност поне с половината от тях да се съобразят. Да не говорим, че вече има и болници, в които това си е практика. Или поне за някои екипи в тези болници.
О,още в предродилната зала изрично бях предупредила персонала,че желая веднага след всички процедури да закърмя детето си в максимално кратък срок.
Отговорът им беше от типа:..''Ти роди нормално,ние ще е погрижим..''
Е погрижиха се да я нахранят с адапте...
Да не разводнявам темата...всичко опира до съвсем друго естетство на работата...

# 26
  • София
 Hug Дано следващия път, ако се навиеш на трето, да се получи така, както искаш!

# 27
Тук пук правят всичко възможно да те накарат да кърмиш. Винаги когато ходех да искам чашка с АМ ми обесняваха, че трябва да дохранвам само в много краен случай.

# 28
В Плевен в Авис-Медика процедират така, че веднага ти дават бебчето. Абе моето съкровище ми го взимаха само за 5 мин сутрин да го изкъпят и 5 мин вечер да го измият. Закърмих го към 5-тия час, но щеше да стане по-рано, тъй като ми казаха да изчакам да дойдат да ми покажат, но всички бяха на едно много проблемно раждане.
След като дойде акушерката сина ми не искаше да засуче нито от мен, нито от шише. Акушерката се опитваше да му намушка зърното в устичката, но той се дърпаше. Казах и да ми остави шишето и че ще се оправя сама. Е, не му дадох от АМ, само изцеждах капчици коластра и той облизваше. На другия ден купих силиковони зърна. Всички се учудиха, че той суче предвид усилията. Та така си суче и до ден днешен  Mr. Green
Много се отклоних, но ми е скучно и не мога да заспя, та си викам да драсна някой ред  Laughing

# 29
И какво ще стане, ако си измислиш отговора? Очевидно навсякъде се практикува различно. Егати тъпите въпроси в този въпросник Crazy

Аз оттогава не съм влизала във форума, но не мога да оставя въпроса ти без отговор. Simple Smile И на мен това първо ми хрумна. Но все пак исках да имам някакви ориентири от вас. А не като прочете, директорката да ме попита отново: "Защо толкова рано?" или "Защо толкова късно? Проблем ли има?"

Общи условия

Активация на акаунт