МАЙските мами блестят - мънички сърца туптят

• 34 274
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
 Здравейте МАЙски мами! И аз днес реших да се престраша да се запиша във вашата темичка. Първа бременност ми е и вчера видяхме пулсиращото сърчице. Термина ми е на 10.05. . За сега не ми се е случвало да повръщам, но пък много от любимите ми храни въобще не мога да погледна и се чудя какво да хапвам, а съм и вегетарианка.
Това е от мен за сега! Пожелавам ви хубав ден!   Grinning

# 151
Добро утро момичета Simple Smile Колко сте изписали , аз тези дни все на работа преуморявам се и нямам сили да седна пред компютъра.

Добре дошли на новите попълнения.

Бебка всички сме с теб във вторник .  Hug

Юми честито сърчице.

При мен нищо ново повръщам си всеки ден , от една седмица ден не пропускам . Така благородно завиждам на всички , които нямат гадене.

Виждам че сте започнали да обсъждате и кремове. Аз вече си купих по препоръка на най- близката ми приятелка тя роди преди 7 месеца. Няма нито една стрия. Mamma Donna на chicco. А друг ,  който ми препоръчаха в аптеката беше на Elancyl .

Лек ден на всички Simple Smile Hug

# 152
Ехаа, пак сте писали безспирно Simple Smile
Добре дошли на новите май-чета  Hug
Охх, на мен вече не ми се гади, повръща и т.н. , гърдите някак не ме болят вече...Дали е нормално  newsm78 Сега за това взех да се чудя, хм... Не помня с каката кога спряха да ме болят гърдите...На преглед съм на 10.10. чак, пфуу колко бавно минава това време  ooooh!

# 153
Здравейте на всички Simple Smile аз докато се наканя да се впиша и вече сте успели доста да напреднете със страниците. В понеделник бях на лекар, втори преглед, макар че лекарката ми каза, че по принцип можело по един месечно, но все пак ме извика да се видим. Вече с гордост мога да се похваля, че бебчо има сърдечни пулсации и дори беше будно, така че успяхме да видим как помръдва с ръчички (нищо, че според лекарката ми това не са ръце, а зачатъци, за мен са си ръчички готови за прегръдки).

Искам да ви попитам успявате ли да спазвате здравословен режим на хранене? На всякъде пише, че бременните трябва да хапват пълноценно и питателно, но то много хубаво звучи, само дето на мен ми е доста трудно. Как да хапваш пълноценно като 1) си на работа по цял ден и 2) доста неща не ти понасят; може ли да ядеш на сила??

Днес се качих на кантара и съм +2 кг от преди чертичките; естествено седнах да чета и се оказа,  че за първите три месеца е ок ако качиш толкова. Аз съм в средата на втория и вече съм навъртяла нормата. Можете ли да ми дадете идеи все пак как да се случи това с пълноценното хапване и със само +300 калории на ден. Аз съм гладна през час.... И лошото е, че само от тестено не ми става лошо.

# 154
zlatna тоя крем който си си купила аз го ползвах, но въпреки това получих в последните 2 месеца на бременността малко стрии...просто е по-слаб, тъй като не е много мазен и попива много бързо, затова трябва да слагаш много голямо количество  Peace

Бебка, имаш от мен  Praynig
missmall и на теб успех на прегледа  Hug
patti честито сърчице   bouquet Може да си носиш на работата плодове и например закуска от овесени ядки с кисело мляко.

Аз също съм на преглед за сърчице в понеделник, на 07/10 и тогава вече ще се успокоя, сега съм на тръни, някак не мога да се отпусна и да се насладя на бременността все още. Имам обаче вяра, че всичко ще бъде наред  и се моля да е така  newsm17, но знаете как е - трябва да видим, за да сме напълно спокойни с моя мъж.... dancing dancing

Хайде, отивам да  newsm75

# 155
Добре дошли на новите мами Hug
Времето наистина тече бавно, но когато родим ще се чудим как бързо е минало  LaughingГърдите ми ме болят ужасно, особено като махна сутиена Whistling Вчера пак целият ден бях с болки , днес съм по-добре.Започнах пак да губя апетит и съм вече + 2кг.И да ви споделя нещо, което може да ви прозвучи глупаво Embarassed Още когато само подозирах, че съм бременна,започнах да усещам от тялото си една странна миризма, по скоро неприятна.Същата миризма усещах и с предната си бременност.Вчера и парфюм си слагах по ръцете и пак ми мирише. възможно ли е според вас от прогестерона да е?И някоя от вас усещала ли е или си внушавам може би  newsm78
Стискам палци на всички, които очакват  Two Hearts Всичко ще е наред момичета  Hug
С предишната бременност ползвах Мустела и нямам стрии.Пак към нея ще се насоча Peace

# 156
tai плодове и зеленчуци се опитвам да хапвам всеки ден, защото не пия витамини. Лекарката, която ме следи каза, че за момента нещата се развиват съвсем добре. Бебчо расте и се развива правилно, предвид това, че съм в 10та седмица, заради което ми препоръча да наблягам на естествените витамини, набавени от храна. Въпреки това, вчера така се бях увълчила, че след 1 ябълка през остатъка на деня изядох 2 сандвича и 2 закуски...  Embarassed като се натъпках ми стана много гузно.

mimoletka
аз не съм усещала подобна миризма, но пък иначе всички останали миризми ми пречат. Онзи ден ми прилоша като минавах покрай едни пилета на грил на улицата  Laughing

# 157
 Аз все още не мога да реша при коя лекарка да отида на преглед-резултата е два записани часа за вторник и четвъртък и се чудя дали да не отида и на двата Laughing,че в движение да решавам.
  mimoletka,и при мен има доста странности досущ като предната ми бременност-бяло течение,което при предната ми бременност се изроди в гъбична инфекция,кошмари нощем,лошо настроение на моменти и обземане на страх ooooh!Въобще всички бременелски екстри Flutter
 Пропуснах да добавя,че много тънки миризми дори ме дразнят,като например миризмата на лайка от мокрите кърпички на дъщеря ми-бебешки са Crazy,а за миризмата на месо и мазнотии направо Sick
 На всички мамички Hug,а на новите Hug и добре дошли

# 158
Здравейте, мамчета! Аз си пия сутрешното кафенце, дано да подейства, че коремът ще се пръсне вече. Да ви се оплача преди малко как нашамарих моето момченце, целият блок сигурно ме чу. Изкара ми ангелите това мъничко човече, сложих да топля мляко в микровето и тръгвам да му правя закуска, той се качил на стола до мен и гледа. И в един момент за секунди като дръпна врата на микровълновата и тя като се хлъзна, отвори се, млякото се разля, уля ни и двамата, добре ,че не беше все още много горещо, той падна от стола, а аз в последния момент успях да хвана микровълновата да не падне отгоре му. Боже, направо подивях! Не ме слуша като му казвам да не пипа! Майната и на кухнята ,че цялата стана в мляко, как не ни изгори и как не се стовари върху него тази микровълнова направо незнам. Та, така го наплясках, че ми стана съвестно после. И сега идва само и ми се мазни малкото дяволче , знае, че е направило нещо лошо, но само ми вика мама бие smile3511

Относно стриите, за мен най-важното е кожата да е хидратирана през цялото време. ОТ минала бременност имам само няколко стрии на корема,които се получиха от изреждането на целия израждащ екип да ми натиска корема. КАто цяло кожата ми е много,много суха и си мислих,че доста ще се нацепи, а ако видите какъв огромен корем имах в 9 месец, ще се изплашите. Дразнят ме мазните кремове, като се облечеш и после дрехите полепват по теб,сега иползвам лосион за тяло на Нивея   Repair and Care за много суха кожа и съм страшно доволна,попива бързо, но всъщото време като си пипна кожата и стои леко мазна.
Извинявайте за дългия пост   bouquet

# 159
Мимолетка, аз през миналата бременност миришех на тираджия Simple Smile Значи такава гадна миризма като се изпотявах, чее  ooooh! Точно на некъпан тираджия Simple Smile И сега пак усещам такава миризма Simple Smile ама какво да се прави, честичко в банята и това е Simple Smile
За изцепките на бъдещите каки и батковци Simple Smile мн са сладки Simple Smile Аз ви бях писала,че моята дъщеря вече измисли име на бебето - Тарзан  Crazy И точка! Simple Smile
 За стриите - от предната си имам доста по гърдите, че станаха 3 размера по-големи Simple Smile Мазах се с масло на Икаров ама йок...По корема нямам за щастие Simple Smile

# 160
ехаааа, ама вие наистина не си поплювате, колко много сте изписали!  Hug Hug Hug
Добре дошли на новите мами  Hug
Искрено завиждам на тези от вас, на които вече не им се гади...на мен все още ми е зле и ми се вие свят и вече просто ще се побъркам.
Аз съм на преглед чак другият четвъртък, ще ми правят фетална морфология. Някой беше питал дали е нужно?
Моята лекарка първият път ми каза, че е наложително, тъй като могат навреме да се види дали плода има аномалии или не и съответно да се реагира. Аз лично не бих го пропуснала, но доколкото разбирам в Бг не се поема от касата??? newsm78 
Тук е част от задължителните прегледи и дори и да не искаш ти го правят...

# 161
DeepSea виждам по лентичката ти , че разликата между твоя Гоги и моя Макси е точно 2 дена, та напълно те разбирам, как никак не ти е леко и ти иде да го ошамариш яката Simple Smile И аз на моменти имам такива мераци Simple Smile

И нашето бебе си има вече измислено от баткото име - Бен 10 Simple Smile

Аз от предната бременност , много странно но не ми останаха стрии по корема или по-гърдите, а ми останаха по бедрата от вътрешната и външната страна  Confused Та като се мажете мажете навсякъде , че не се знае къде ще решат да избиват пустите стрии........

# 162
Мами, извинявайте за глупавия въпрос, но кога започнаха да се появяват стриите?

# 163
моите ми се появиха чак след като родих и почнах да отслабвам

# 164
Моите още през бременността, защото изведнъж ми наедряха гърдите - 4-5м може би..

Общи условия

Активация на акаунт