МАЙските мами блестят - мънички сърца туптят

• 34 273
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Daylight88 аз съм от Русе

# 136
хайде, Юми, откога те чакам да се похвалиш след прегледа........  bouquet честито  Two Hearts

# 137
Юми, така хубаво ми стана, браво и честитоооо   Hug
Добре дошли нови май-чета, много усмивки и хубави мигове   bouquet

# 138
Ооо, съгласна съм напълно! Това за ставането си е закон при мен - винаги бавно и внимателно, иначе ме прорязва болка!

Ей и аз го имам това прорязване в корема като стана рязко сутрин, значи е нормално.
Моят преглед се отложи с няколко дни.
GraveLess, аз бих го изолирала мъжа да спи в хола за всеки случай, просто за нас сега е опасно, с тази слаба имунна система и както не може да пием лекарства.  Peace

# 139
 tartaleta123 лека и безпроблемна бременност  newsm51
Daylight88 да права си  Laughing ами незнам за близнаци как стоят нещата дали 1 или 2 плодни сака трябва да има..ама със сигурност като стане време за сърчице трябва да се видят два ембриона и две сърчица Simple Smile при мен почти го изключих- видя се 1 ембрион Simple Smile
Юми честито сърчице, много се радвам за теб  newsm44

# 140
Благодаря ви момичета Simple Smile  Two Hearts Hug

# 141
Юми, как ме успокои за добро утро не е истина... и аз като теб се притеснявам, че нищо не усещам, но ще чакам още 10 дена до прегледа. Иначе, бройте ме и мен пловдивчанка  Wink Не живея в Пловдив, на пътувам всеки ден до там  Simple Smile Приятен ден на всички!!!

# 142
Добро утро, момичета!  Hug

Добре дошла, Тарталетка! (мммм, че вкусен никнейм, как ти хрумна?  Simple Smile )
Юми, честито ти Много се зарадвах като прочетох!!  Simple Smile А така, момичета, само хубави новини нека имаме!!
GraveLess, и аз бих изолирала мъжа си. За ваше добро е да спите в отделни стаи докато оздравее. После ще се гушите и цункате - сега малко дистанция.

А аз имах хубава нощ - легнах си доста рано, защото ми беше лошо, но малко след това станах да  Sick И след като се измих и дойдох на себе си (че чак сълзи ми потекоха) легнах и до сутринта само веднъж ставах до 00. Хубаво се наспах!
Преди малко изпратих мъжа си на работа, направих си един мурсалски чай (от доста време го имаме, защо чак сега се сетих да го опитам  newsm78 ) и ме е страх да закуся  Simple Smile Но, ако гладът надделее, смятам да си препека филийка с кашкавал..

Хайде, хубав ден от мен!!  Simple Smile

# 143
 Добро утро и от мен!Вчера нещо ми се гадеше почти постоянно и нямах настроение да пиша.Наблягам основно на плодове и зеленчуци-от тях не ми става тежко,не знам докога ще продължи това.До сега не съм повръщала,но то и с предната ми бремнност беше пак така.Тествах се на няколко калкулатора за пола на бебето и всеки ми искарва различен резултат.И си мисля,ами при близнаци и тризнаци какъв пол показват тези таблици и калкулатори newsm78Май са само за забавление и не трябва човек да се доверява.

# 144
Добро утро!
Ох, как взе да ми тежи това ранно ставане...ама няма как, трябва да стягаме детето за градината,  иначе опцията аз да я гледам не ми харесва...не за друго, ми постоянно иска някой с нея да играе, да я занимава, а аз сега се чувствам доста уморена от всичко  smile3507

Каролка внимавай с мурсалския чай, защото сваля кръвното - той се дава да се пие на хора с високо кръвно. А ако ти е ниско сега, както на повечето ни е, може и лошо да ти стане. Аз преди го пиех без да бях бременна, и като ми беше станало едно отпаднало...веднага го спрях, а иначе е страхотен на вкус Peace

ДАН, тия таблици са пълна измишльотина, винаги показват 50/50, също като  оня  манго, дето много познавал какво ще е времето, като викал: днес или ще вали, или няма да вали - и все така ставало  newsm47

meDDi[/b] радвам се че и ти се нареждаш в пловдивските редици....не се притеснявай, всичко ще е наред!   bouquet

# 145
Юми и аз съм от Русе, ама като гледам, с теб освен, че сме съгражданки, сме с един и същ термин - 09.05.2014  Laughing

# 146
Добро утро, влизам за бързо, че съм на работа все пак Simple Smile

Купих си метър, за да си меря коремчето. Макар да още рано изобщо да има някаква промяна Simple Smile)))

Хубав ден

# 147
Привет, момичета Simple Smile
Включвам се само да ви поздравя Simple Smile

Добре дошли на всички нови мами Simple Smile Успех и здрави бебенца на термин Simple Smile
Честито на тупкащите Simple Smile Simple Smile Simple Smile Такава сте ми радост Simple Smile

При мен няма нищо ново - чакам да дойде заветния вторник  newsm17 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Two Hearts
GraveLess, аз съм от Плевен , но още не съм със сигурност в редичките на бебенцата .... При последния преглед не видяхме ембрионче - чакам сега на 08.10 да се гледам и слушаме пак. НО това не пречи да си говорим по всякакви въпроси , с каквото мога - ще помогна Simple Smile
Пиши ми на лични , ако те интересува нещо. Simple Smile
Хайде , момиченца-кокиченца, прегръдки - желая ви прекрасен ден ! Simple Smile

# 148
Добро утро  Simple Smile
Ех, как не ми се иска да изолирам мъжа, но май наистина ще трябва. Щом никоя от вас не каза, че няма проблем ще спи в хола  Mr. Green
bebka_8, стискам палци да видиш бебенце във вторник  newsm10 и всичко да е наред Hug
Хубав ден на всички   Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 149
Добро утро мами  Sunglasses

Офф не знам при вас как сте, ама на мене времето ми тече ужасно бавно, прегледа ми за сърчице е чак на 9 , имам чувстро, че месеци са минали от както съм бременна, а тоя 9 все не идва и не идва......А да каже човек, че скучая  не скучая, на работа, после взимаме малкия от яслата, после в къщи 3-4 часа докато си легне да спи ни прави на луди, и въпреки натоварената програма това време не минава и не минава  Thinking

Ехаа събрахте се групички по градовете Simple Smile А от София кои са мамите, бързо да си признават ! Ако има и мами от Ямбол или Търново и те да си признаят, че ММ е от търново, а аз от Ямбол и честичко ходиме и в тия посоки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт