МАЙските мами блестят - мънички сърца туптят

• 34 272
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Bovi, не се притеснявай! Мен всеки ден ме боли долу в ляво и ми опъва и като менструална е болката. Даже се чудя защо точно в ляво, в дясно много рядко ме наболява. За разстройството - може да си хапнала нещо дето да го е предизвикало - повечко плодове или прясно мляко.

# 121
tai, мен растоянията изобщо не ме плашат, ноооо зимните месеци с навявания и сняг, не мръдвам, иначе много обичам да шофирам и да новата магистралка е мнооого яка, изпробвах я вече Simple Smile.

Bovi, аз наскоро също имах растройство, и като се пазаседях седнала повечко станах рязко доста ме заболява ниско вдясно, оттогава като ставам рязко си ме заболява, а и усещам едно като придърпване, надявам се, че наистина не е опасно.

# 122
Ооо, съгласна съм напълно! Това за ставането си е закон при мен - винаги бавно и внимателно, иначе ме прорязва болка!

# 123
Veronika Mars и  GraveLess добре дошли при нас  newsm51
Bovi бови и на мен ми се е случвало вече твоя проблем, не мисля че е сериозно, просто пий сега повече течности
tani4ka111 и elly_ много е забавно това, което разказвате, да са ви живи и здрави дечицата и сега тия, които са в коремчетата ви Simple Smile и аз искам поне 2 деца  Grinning

# 124
Здравейте отново, днес чистя прозорци, щори , пера пердета, макар че времето е доста лошо и може и да завали, но каквото такова. Така се изморих  smile3507

# 125
son4et0 аз миналата седмица правих това, не се преуморявай, сега си лежи и си почивай  Hug

# 126
Както ви харесва така ме наричате, няма проблем. От Плевен съм и ще се радвам да има още мами от този град. Много непредвидено стана бебчето ( плод на медения месец Mr. Green ) и не съм много наясно с повечето неща. Питам приятелки и те така ме плашат колко е неприятно, колко боли, колко им се гади, че направо не знам  Sad За сега всичко е наред. Лека бременност на всички на мами и ако има някоя от Плевен да си каже  Sunglasses

# 127
А най-важното, че щях да забравя.. мъжа нещо е болен от грип.. да го изолирам ли в другата стая? Какво да правя ако и мен ме зарази, нали не могат да се пият лекарства  newsm78

# 128
Моя мъж беше болен преди 2седмици и сам си се изолира в другата стая..опасно е да се заразиш с грип особено до 12та седмица, защото органите на бебчето сега се формират и може да стане някой фал...Взимай витамин Ц и яж повече зеленчуци.Иначе Парацетамол може да се пие за темепратурата.

# 129
А най-важното, че щях да забравя.. мъжа нещо е болен от грип.. да го изолирам ли в другата стая? Какво да правя ако и мен ме зарази, нали не могат да се пият лекарства  newsm78
задължително го изолирай!  Naughty много е опасно в началото на бременността да не хванеш някой вирус - първо защото не можеш да пиеш почти никакви лекарства, за да се оправиш, и второ има опасност от аборт - на мен това беше първото нещо, което ме предупреди АГ, понеже имам детенце дето ходи на градинка.

А за преуморяването - и аз като свърша малко работа съм леш... Confused

От Плевен мисля има и други мами, ей, нещо северна България води южна по зачатие този месец  Joy

Ооо, WhiteDove, като те видях, ме си писала и се сетих - ама нали ти си от Пловдив, леле, бях те забравила  Embarassed ето ми дружката Hug

# 130
  • MUC
GraveLess, и моят мъж е болен. Пази ме, стои по-далеч от мен, искаше да спи в другата стая, но на мен ми се стори безсмислено, все пак вечер киснем на дивана пак един до друг, ядем на една маса и т.н. Ако на теб ще ти е по-спокойно и той не протестира, изолирай го.
Пий витамини, чайчета, спи достатъчно и дано не те хване. Аз се наливам с чай с изцеден лимон, че ми минава гаденето от него, но се сетих, че си добавям и витамин Ц така (чакам чаят да изстине и тогава слагам лимона, така вит. Ц не се разрушава от топлината). Тук препоръчват на бременните да си направят и противогрипна ваксина.

# 131
  • София
Здравейте и от мен. Аз малко късно се включвам, но така и не ми остана време от работа.
На 27 години съм, от София и ще ставам мама за първи път. Не сме го планирали, но....подаръче малко Grinning Терминът ми е на 2ри май...
Така като ви слушам, съм голям мрънкалник... 3 дена ми беше лошо, не съм повръщала, а опищях света  Mr. Green
Ще се радвам да минем през това уникално приключение заедно

# 132
Здравеййтеее  Hug
Днес ми беше 2ри ден в офиса след едноседмичното лежане у дома. Много работа. Вие много сте изписали, браво, браво   bouquet
ioanna_e, GraveLess, tartaleta123, Veronika Mars Добре дошли!
Ако има някой от Русе да си каже  baby_neutral
viktoriq111 и ние искаме 2 деца, ама дай сега 1то да оправим. Имам в рода близнаци, ама то 2 плодни сака ли трябва да има?
Сега съм се пристрастила към шоколадово мляко на Фибела WAVE в шишенце.  Hug
Бай за сега

# 133
Добре дошли son4eto, ioanna_e, GraveLess, Veronika Mars и tartaleta123  newsm51 Пожелавам ви една лека и безпроблемна бременност Simple Smile Надявам се да не съм пропуснала някоя мама:)
Да ви разкажа момичета за прегледа: Днес отидох със свито сърце, защото нито ми се гадеше, нито ми се ядеше и дори гърдите не ме боляха. После видях мъничето и всички грижи отлетяха Simple Smile Вече е цели 2см и напълно отговаряше на седмиците си. Сърчицето му блъскаше жизнено:) Почти се разплаках:)
След прегледа едва успях да се добера до магазин - бях зверски гладна:)

# 134
Юми честито сърчице  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт