МАЙските мами блестят - мънички сърца туптят

• 34 262
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Привет  Hug
Добре дошли на новите  Hug
Да си кажа за ежедневните превръзки - аз ползвам от мн години  Peace Така ми е по-комфортно, пък и с това течение сега  ooooh! чиста работа са си Simple Smile
Да ви се похваля - днес излязох на дълга разходка (по работа) от няколко седмици насам  Crazy Толкова отдавна не бях излизала надалеч от това  Sick ама днес съм супер и се възползвах Simple Smile Вън свежо, хладничко, ммм добре ми дойде....За студеното не ми е студено кой знае колко, ходя по къс ръкав под якето Simple Smile Аз така изкарах последните 3 зими - все по къс ръкав....Нещо се повредих от предишната бременност и все ми беше жега Simple Smile

# 106
ioanna_e, добре дошла! Само мога да се надявам, че всичко е наред с бебчето ти! Минава ми през ума, че много бременности не са планирани и се установяват чак в 3 месец, а през това време много жени пият някакви лекарства, алкохол, вдигат тежко.. И се раждат здрави деца. Наистина обаче, по-добре сподели с доктора си!

Виктория, голям гот е да се напапаш хубаво, нали?  Mr. Green И аз вчера го направих, много ми хареса! Я кажи къде е това бистро с толкова вкусна шкембе чорба, че и със селски хляб??
missmall, и аз искам на разходкаааааа! Обаче ме е страх още да излизам да се разхождам, че да не се  изложа някъде  Sick И без това като ходя до магазина (задължително с колата и с мъжа ми) съм с торбички по джобовете, за всеки случай  Sad

# 107
Карола голям кеф е наистина  Grinning бистрото е на атогара запад- прати ме хазайна, най- хубавата шкембе чорбичка която съм яла и най- хубавия хляб , препоръчвам ти го за хапване  Hug

# 108
  • MUC
ioanna_e, иди след седмица пак, ако се види сърчице, не мисля, че има място за притеснение.
Парацетамолът може да се пие по време на бременност, синупретът е билково за отхрачване и разреждане на секретите, трахизанът нищо не ми говори, май основно аналгинът е по-рисков. Спреят за нос не е безобиден, но кой знае колко не може да повлияе според мен, понеже действа по-скоро локално на лигавицата.
При всички положения ти стискам палци всичко да е наред!

Аз както почти две години не пушех, така преди няколко месеца покрай ядове и тревоги пропуших пак. Преди да направя теста, си и пушех, и си пийвах, ту биричка, ту винце... Нямах никаква идея, че може да е станало нещо, понеже предишните седмици бяхме често разделени, много пътуване, много тревоги... А и се оказа, че сме правили секс два дни преди овулацията – все си мислех, че са малко преувеличени информациите, че сперматозоидите преживяват по няколко дни (един вид, по-скоро да го имаш предвид, ако се пазиш, и че може да стане, но рядко). Та затова хич не си и представях, че нещо се е получило. Голям шок ми беше и първата ми мисъл беше точно "леле, аз колко пуших, че и алкохол пих"...  Rolling Eyes
Засега като че ли всичко е наред, надявам се и така да си остане.

# 109
Мдаа, и аз ползвах капки за очи, че имам повишено очно налягане и в деня в който си направих теста ги спрях...Ама колко съм го мислила дали не са повлияли по някакъв начин, че пише неподходящи при бременност  newsm78

# 110
Шкембенце и аз си хапнах скоро с голяяяям кеф, много добре ми се отрази и на мен.

За ежедневните превръзки и аз ги ползвам, сменям си ги често и ползвам и интимни кърпички и предната бременност бях така и не съм имала проблеми, ползвам си и интимен сапун, така се чуствам мн комфортно. Каролке, think pink :*

ioanna_e, добре дошла сред нас, според мен също не бива да мислиш веднага за аборт, има време до 12 седмица, смятам че всичко е наред, все пак доста майчета са пили антибиотик по време на бременност, има много майчета и с бити ваксини, пушили, пили, което според мен си е доста по рисковано, стискам ти палци Simple Smile

tai ей го къде е Пловдив, колко му е да се тропна при теб на кафенце, а и има време, ще се появят още май-чета Simple Smile

# 111
Здравейте и от мен, момичета! Казвам се Мария, с термин - 2 май  Wink Още на 26ти септември видях тупкащо сърчице. До сега нямах много време да чета и да пиша, но мисля да си наваксам доколкото мога. За сега не съм имала никакви оплаквания - не ми се гади от нищо, буквално си ям като за 2-ма и накрая за 2 месеца 1 кг отгоре  Mr. Green След като до момента не ми става лошо, може ли да не дойде този момент изобщо, или да не бързам да се радвам? Поне едно нещо е като при всички други - вече извадих ботушите и есенното яке и не ме интесува как ме гледат на работа ... студено си е  Grinning

# 112
Здравей и добре дошла сред нас!! Simple Smile Как предпочиташ - с името или с никнейма да се обръщаме към теб?
Явно си от щастливките, дето нямат  Sick - радвай се!! Съмнявам се силно да се появят гадните симптоми, щом до сега си ги нямала. Но не се притеснявай - не си изтървала нищо  Mr. Green

От кой град си ти? Че търсим тук компанийка на една мама, дето е самичка пловдивчанка.. само засега, надявам се! Simple Smile

# 113
Здравейте мамчета Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Много се радвам , че ставаме все повече  и повече ! Добре дошли на новичките попълнения  Hug

GraveLess и аз съм като тебе без абсолютно никакви симптоми, по нищо не усещам , че съм бременна, освен че ми се хапва доста повече в момента. Според мене щом до сега не е почнало да ти става лошо и да ти се повръща, не мисля, че ще почне. Поне аз при предната ми бременност така и не разбрах що е то да ми е лошо и да повръщам.

Да ви споделя една смешка Simple Smile От както разбрах, че съм бременна и все говориме на малкия, че ще става батко и , че в коремчето ми има бебенце Simple Smile И вчера му викам " мамо , знаеш ли къде живее бебето ?" и отговора беше " в магазина "  Laughing Много се посмяхме , колко са невинни тия малки същества и какви бисери им раждат само главичките  Blush

# 114
добре дошли на новите маминки Йоана и Мария, дано ви е хубаво в нашта темичка  Hug

................................

tai ей го къде е Пловдив, колко му е да се тропна при теб на кафенце, а и има време, ще се появят още май-чета Simple Smile
cherry_spa, че , искрено ме развесели, душичко, първо като прочетох поста ти, си помислих, че сигурно си от Пазарджик, или някъде по-близо, и после чета, че си от Варна  Laughing то вярно че има нова магистрала, ама ако идваш за по кафенце, да не фалираш, мила  newsm53

Каролке, мерси за загрижеността, че ми търсиш компания  Hug

tani4ka111 сладурани са малките зайчета  Party

# 115
Таничка и ние говорим от самото начало на бъдещия батко и въпросите му са адски много, от сорта "То с нас ли ще живее?"  Joy, "Нали ще спи в другата стая с тати?", "Бебето ще е много мъничко и ще живее на село, нали?", "Кажи на доктора, че искам братче" и съответно имената за бебето ще са все на негови приятели от градината. А бе забавно е човек да слуша на малките какви неща се въртят в главата  hahaha

# 116
Здравейте момичета, и аз съм една бъдеща майска мама - терминът ме и на 18 май. Пожелавам лека и спокойна бременност на всички  Hug

# 117
Скок! Още една мама в бургаската групичка  Simple Smile Добре дошла!   bouquet

# 118
Днес имах някакво разстройство и малко ме боли долу вляво, дано не е опасно  Rolling Eyes

# 119
Карола, благодаря  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт