Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 229

• 39 411
  • 728
  •   1
Отговори
# 585

Да си помечтаем малко...че 11 окт. наближава...

Мечтая... и стискам палци ей така:

Скрит текст:

Simple Smile Много искам слухчето да се потвърди официално. Simple Smile

# 586
Да си помечтаем малко...че 11 окт. наближава...
Hug   bouquet

# 587

Малък септемврийски проблем
Скоро сигурно ще разбера какъв е филма, но от прочетеното и от видяното до сега, си мисля, че романтиката и любовта ще са на много заден план. "Четейки" снимките, които са излезли  до сега, май "проблемът" е пред очите ми. Мисля си, че Текин е инвалид. Този външен вид, тези дрехи, тези сандали, тези стойки, този поглед, който не вижда, това дете, което участва, говорят за голям проблем. Текин е претърпял  нещо ужасно и за това е такъв. Филм се прави по принцип за някакъв проблем и то не малък, както е в заглавието.  Така е и при другите му събратя в турското кино. Сънят на пеперудите е за болните от туберкулоза, Моят свят е за глухо, сляпо и нямо момиче. А, малкият септемврийски проблем никак не е малък. Надявам се на добър финал.

ДиваHeart Eyes много интересно предположение.  Разсъжденията ти, подплатени с наблюдения, звучат логично и убедително.  Peace Още преди месец и Делина сподели подобно мнение - че е твърде вероятно Текин да има някакви проблеми (примерно, ментални).
    Аз също не вярвам, че Керем Дерен е сътворил нещо тривиално и скучно. Той няма да ни покаже стандартен сюжет и банални образи . А, и знаем, че Енгин Акюрек обича предизвикателството на сложните роли...
    Наистина, неординарните истории и "необичайните" герои през последните години са предпочитани от турските кинотворци.
    А, в Холивуд отдавна  го правят... Сетих се за два филма, отличени с най-престижните награди - "Рейнман"(1988) с Дъстин Хофман (в ролята на аутист) и "Форест Гъмп"(1994) с Том Ханкс  (на умственоизостанал герой). За тези свои образи, и двамата актьори са получили Оскар за главна мъжка роля. Щях да пропусна "Красив ум"(2001) с Ръсел Кроу. Филмът е обрал всички награди, а актьорът също е удостоен с Оскар за ролята на професора-шизофреник.
    Любопитството ни е голямо, но предполагам, че след месец-два ще започне промотирането на филма. При всички случаи, Керем Дерен ще даде интервюта. А, защо не - и Енгин Акюрек (ако има такава клауза в договора си с Ай Япъм).  Grinning

Благодаря на всички, които харесаха колажите ми!   love001

Скрит текст:

Нищо особено не са, аз съм все още дилетант. Просто се забавлявам и разтоварвам с едно приятно и увлекателно занимание...

# 588
  • Пловдив

На 11 октомври се надяваме за новини, а 12 - РД.... събота... Хубава седмица ни се задава.

# 589

Завих облачето...  smile3531 smile3531 smile3531 Постилам си и аз... До...

# 590
# 591

Хубава, слънчева и успешна нова седмица !

Екипът вече се е прибрал от острова - остава да се надяваме на новини и снимки от Истанбул.

До следобяд - сега е време за работа.

# 592
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета. Успешна нова седмица. Да е пълна с новини. Темата за любовта на героите на Енгин не е изчерпана. Предлагам и втора: Тежките моменти на героите му. Въпрос на избор за коментари. Има, има какво да споделяме докато чакаме....

# 593
Малък септемврийски проблем
Скоро сигурно ще разбера какъв е филма, но от прочетеното и от видяното до сега, си мисля, че романтиката и любовта ще са на много заден план. "Четейки" снимките, които са излезли  до сега, май "проблемът" е пред очите ми. Мисля си, че Текин е инвалид. Този външен вид, тези дрехи, тези сандали, тези стойки, този поглед, който не вижда, това дете, което участва, говорят за голям проблем. Текин е претърпял  нещо ужасно и за това е такъв. Филм се прави по принцип за някакъв проблем и то не малък, както е в заглавието.  Така е и при другите му събратя в турското кино. Сънят на пеперудите е за болните от туберкулоза, Моят свят е за глухо, сляпо и нямо момиче. А, малкият септемврийски проблем никак не е малък. Надявам се на добър финал.

ДиваHeart Eyes много интересно предположение.  Разсъжденията ти, подплатени с наблюдения, звучат логично и убедително.  Peace Още преди месец и Делина сподели подобно мнение - че е твърде вероятно Текин да има някакви проблеми (примерно, ментални).
    Аз също не вярвам, че Керем Дерен е сътворил нещо тривиално и скучно. Той няма да ни покаже стандартен сюжет и банални образи . А, и знаем, че Енгин Акюрек обича предизвикателството на сложните роли...
    Наистина, неординарните истории и "необичайните" герои през последните години са предпочитани от турските кинотворци.
    А, в Холивуд отдавна  го правят... Сетих се за два филма, отличени с най-престижните награди - "Рейнман"(1988) с Дъстин Хофман (в ролята на аутист) и "Форест Гъмп"(1994) с Том Ханкс  (на умственоизостанал герой). За тези свои образи, и двамата актьори са получили Оскар за главна мъжка роля. Щях да пропусна "Красив ум"(2001) с Ръсел Кроу. Филмът е обрал всички награди, а актьорът също е удостоен с Оскар за ролята на професора-шизофреник.
    Любопитството ни е голямо, но предполагам, че след месец-два ще започне промотирането на филма. При всички случаи, Керем Дерен ще даде интервюта. А, защо не - и Енгин Акюрек (ако има такава клауза в договора си с Ай Япъм).  Grinning

di...va, ангела 33, много добри предположения.  Peace Малко остава до потвърждението или отрицанието на нашите залози.  Wink Hug

# 594
  • Пловдив

Слънцето изгря с един красив Керим.

# 595
 HugДобро утро, прекрасни и успешна седмица!

# 596

Engin Akyurek USA Fans

Когато обичаме, ние винаги се стремим да станем по-добри. А когато се стремим да станем по-добри от това, което сме, всичко около нас става по-хубаво…
Скрит текст:
“When we love, we always strive to become better than we are. When we strive to become better than we are, everything around us becomes better too.” GOOD NIGHT EVERYONE
Здравейте, момичета! newsm51
Да обичаме, да прощаваме, да сме изпълнени с доброта, благодарност и надежда – най-прекрасните чувства на този свят, защото болката се забравя, а щастието - никога. Убедена съм, че само така денят ще ни донесе нови поводи за радост – я снимка, я новина…

# 597

Един от тежките моменти на Керим: Замислен, съсредоточен, с леко меланхоличен израз на лицето. ... и все пак прозира надеждата, че всичко ще бъде наред…Или просто ми се иска да бъде така?

Мъка...Този прекрасен колаж на Марица...

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 12:04 от loveofmine

# 598
Красив

# 599

Хубав колаж...

Общи условия

Активация на акаунт