Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 229

• 39 363
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Привет,дами! Дано се чувствате прекрасно в този мрачен и дъждовен ден! И на мен ми беше студено и тъпо,но серията по БТВ ми оправи настроението.Независимо от това,че е от "мрачните и тежки " серии,самото появяване на Енгин вече е в състояние да ми повдигне настроението.Не ме дразни нито дублажа,нито накъсването,нито дори Мукадеситка и Мустьо-гледам си с удоволствие и радост. JoyЖелая ви чудесна вечер.

# 92
  • Пловдив

http://gecce.com/yazarlar/ozel-haber/engin-akyurek-cansu-dere-ile-rol-alacak-mi

Статия от днес - публикувана в 16,39 ч. "Енгин Акюрек и Джансу Дере ще имат ли роли?"
Сега ще помоля момичетата от универсала да направят хубав превод на английски. Но той споменава, че му пишат и питат. Премълчавал е защото няма точна информация. Писал е по мейла, но все още няма отговор. Споделя и отговора от продуцентската къща, за който ни беше уведомил, че все още нищо не е решено.
Твърди се, че Енгин и Джансу ще участват в "Мръсни пари, лъжлива любов"....
........................
Да се надяваме на превод на английски..... Това разбрах аз....ама не ми стана ясно много като последно. Ще или не...

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 18:13 от mariana51

# 93
Mарианка благодаря дори за непотвърдената новина,но може би изчакват Енгин да свърши със заснемането на филма и тогава ще потвърдят или отхвърлят новините.Аз се надявам да участва,защото вече му е време за сериал.    

# 94

Погледнете и отгатнете какво иска да ви каже.

# 95
  • Пловдив

http://gecce.com/yazarlar/ozel-haber/engin-akyurek-cansu-dere-ile-rol-alacak-mi

А ето и превод на статията от английски:

"Ще бъдят ли Енгин Акюрек и Джансу Дере водещи актьори”
Обикновено не пиша новини които не са финализирани или проверени. Първо проучвам слуховете, получавам отговори от свързани лица и тогава споделям с вас. Не споделям непроверена информация с вас. И затова за съжаление не съм взел отношение много по новината.
Ето, аз съм първият човек който научи, че Аслъ Енвер и Джаан Ермак ще участват в един и същи филм. Обадих се във фирма, която отговаря за комуникациите за този филм за да проверят новината. В резултат на това те пуснаха съобщение до медиите и споделиха тази информация. И по този начин не можах да споделя тази новина.
Сега чух, че Енгин Акюрек и Джансу Дере ще бъдат водещи актьори в „Мръсни пари, лъжлива любов” – телевизионен сериал. Както всички вие помните, първо за Туба беше писано, че ще участва в този проект. Питах продуцентската къща /Ay Yapim/ и споделих с вас отговора от тяхна страна, който бе: „Все още няма нищо сигурно”. Разбира се, когато чух името Джансу, първото нещо което направих, беше да се обадя на Ay Yapim да проверя тази информация. Дори им написах подробен имейл за това. Но този път не получих обратен отговор. И затова аз пиша това за тази  непотвърдена(!) новина,  не искам да пропусна шанса си още веднъж.
По непотвърдена новина Ay Yapim е сключил споразумение с Енгин Акюрек и Джансу Дере. Тази двойка, която е отсъствала известно време от екран, ще участва за първи път заедно в този сериал. Това е от уважение на питането от феновете на Енгин Акюрек и Джансу Дере."

(Превод от EAUFC)
Скрит текст:
Will Engin Akyurek and Cansu Dere co-star?

Normally, I don’t write any news that is not finalized or verified. I first investigate the rumors, get opinions of related parties, and then, I share the accurate information with you. I have never shared any information that I didn’t verify first. And therefore, unfortunately, I failed to report a lot of news that I knew beforehand.

For example, I am the first person who heard the news about that Asli Enver and Cagan Irmak would be in the same movie. I called and put pressure on the communication firm taking care of the media relations for this movie to verify the news. As a result of this, they issued a press release and shared this information, which was my news in the first place, with the whole media. Thus, I failed to report that special news.

Now, I heard through the grapevine that Engin Akyurek and Cansu Dere will co-star in “Kara Plan Yalan Ask – Dirty Money False Love” TV series. As you all would remember, Tuba Buyukustun was named for this project, previously. I asked Ay Yapim these rumors and I shared their response with you, which was “there is nothing certain, yet.” Of course, when I heard Cansu’s name, the first thing I did was to call Ay Yapim to verify this information. I even wrote them a detailed e-mail about it. But, this time, I didn’t get any response back. And therefore, I am writing this unconfirmed (!) news for I don’t want to miss my chance one more time.

According to unconfirmed news, Ay Yapim made an agreement with Engin Akyurek and Cansu Dere for the TV Series “Kara Para Yalan Ask.” This couple who was away from the screen for quite some time will play together for the first time in this TV series. It is respectfully announced to Engin Akyurek and Cansu Dere fans. (Translated by EAUFC)

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 19:38 от mariana51

# 96
Марианка, smile3525 за новината.Въпреки,че не е 100% достоверна,все пак ми се струва,че сериалът ще го има.Може би наистина се очаква края на филма,за да се съобщи новината,пък може да е и като "черешката на тортата" за рождения ден на Енгин.

# 97
Още усмивки от прекрасното ни момче.          

# 98
  • Бургас
Марианка ,  bouquetНищо ,че не е потвърдено инфото .Докато миналата година спрягаха името на Енгин в какви ли не продукции -детския филм,минутите,за Джевдет бей...Сега се говори само и единствено за този филм.И аз като Веляна имам чувството ,че ще се случи сериала . Praynig
Но каквото такова  Winkаз съм търпелива,все ще започне да снима  Heart Eyes

# 99

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 20:16 от milkaradeva

# 100

Заиграх се с една любима снимка...

# 101
Здравейте, мили момичета! Hug    bouquet

От време на време се отбивам при Вас - къде крадешком  ooooh!, къде на яве  Heart Eyes- старая се да не Ви изтървам от поглед Peace! Прекрасни сте : новинки от пресата- Марианка    bouquet, снимки, колажчета - от прекрасни по-по-прекрасни-Маричка    bouquet, преводи-Любовче    bouquet, вчера и нова снимка Шатци    bouquet:- чудесни Текин и Ейлюл- море, вълни, две души /влюбени newsm78/ Peace Peace
Танушче    bouquet - наистина - както ми писа - от една порода сме - прекрасни спойлерчета Peace Peace
Хаяско    bouquet всяка сутрин очаквам и твоят поздрав - спойлерчетата  Peace newsm10
Миле    bouquet днес се смях много на тръстиката с обръщението ти към Хаяско. Peace

Така е Хаяско,друго си е да попаднеш добър гид.Да се чудиш  как да следиш панорамата,като не можеш да откъснеш поглед от гида.
Скрит текст:
ДаПрави ми впечатление,че от както учиш за изпит стана много активна.Дано единия въпрос да е по избор и ти им разкажи за Енгин-Керим-Мустафа
Хаяско Heart Eyes на този въпрос ако не вземеш шестица..... ще черпиш.... Joy Joy
Ками   bouquet - само като видя Никчето ти и си чакам Низиплинцито Peace Peace

Мартичка    bouquet - ти си готова за 12.10.. Peace Peace, ама някои Embarassed Embarassed Embarassed
Имаме си и нови попълнения в редичките vanesa_vm Hug - добре дошла! Peace
Велиянка    bouquet и аз като теб - днес в това мрачно и дъждовно време си се чувствах прекрасно.....  Peace

# 102
Здравейте момичета !
Времето лошо .
Няма  потвърждение за сериал.
Дано да не стане като миналата година ,че има да чакаме .

# 103
И милото ми Низипли се присъединява към компанията.          

# 104
И милото ми Низипли се присъединява към компанията.  
Скрит текст:

Золрем, ама го докара... Само така, Ками! Simple Smile))  Heart Eyes Hug

Виж какви марки са пуснали... Wink)

Ще ме изкушат да се върна към традиционните пощенски услуги. Simple Smile)

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 20:40 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт