Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 229

• 39 378
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Другата седмица отново с удоволствие ще изгледам "ЧЗ" вече преведени всички серии и ще си направя един маратон,а след това ще споделя и аз своите мисли за любовта.        Heart Eyes Hug

# 106
  • Бургас
Гони ,привет Hug
Почна ли да кръжа в темата непрекъснато значи имам да уча Laughingи си търся оправдания за мързела.А почерпка ще има ....И да не губим време и без това захладня ,отварям бутилчицата.Тц,не си мислете ,че е реколта 1981 Laughing
Скрит текст:

# 107
Благодаря за почепката Хаяско,а за изпита ще стискаме палци.  И един Керим в бяло.   Heart Eyes Hug

# 108
Хаяско,благодаря за почерпката,но на изпита да не стане като на изпита във видеото Joy Joy

# 109

Привет момичета !  

Супер сте днес - новини / преведени / - ще има сериал ! помнете ми думата и момчето ще участва , разкошни снимки и колажи, клипове ...

Както захладя и заваля сега дъжд ,а  за в бъдеще и сняг - все ще си хортуваме тук на топличко - ще донесете я кафе, я чай, я  питие и ... мезе / от мен компания / - пък и сериал като почне - о-хо, кой като нас

Благодаря на всички вас  за прекрасното настроение което сте създали днес.

Хаяско - добре слагаш разни почерпки  в творческите паузи, ама учи и това "Управление" - въпреки, че има доста неща които гарантирано ще забравиш още на следващата седмица.  Ами проучете какви са предпочитанията на изпитващите - и се запасете на изпита с почерпка и "пресни" вестници.

# 110
  • Бургас
Момичета  love001
И един клип точно по темата за тази седмица ...любовта ...

# 111
  • София
Здравейте, wavey момичета!
 Благодаря на всички, които търсят и споделят новини за Енгин , за снимките, гифчетата, колажите.

# 112
Хаяско,благодаря за почерпката,но на изпита да не стане като на изпита във видеото Joy Joy
Скрит текст:

Това не бях го гледала - но тези двамата са ми най-готините от готините Комици Просто нямам думи ... оправят ми настроението винаги.

Особено с - "Е, казах туй-онуй ... няма ли за една тройка...?"
- "Е, да името си и въпросите от билета..."

# 113
Я какъв е готин и Кадир.Сладкишчо.       Heart Eyes Hug 

# 114

Дилеми - Добре се появила ! Къде ходиш и какво правиш, дано само отсъствието ти да е свързано с хубави неща ...

# 115
  • София
Марта,

Скрит текст:
Всичко с мен е ОК!  Laughing Само времето понякога не ми стига!

Лека нощ, момичета! 

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 22:09 от Dilemi

# 116
Ха добра вечер и от мен!Скапана съм от умора след много дълъг работен ден,но навестя ли ви всичко ми минава!Ще има сериал момичета .Чувствам го!!!Миналата година бях песимистка,но сега съм убедена ,че ще гледаме ЕНГИН дългосрочно. Гони благодаря за приветствието  Heart Eyes.Май ще си пусна серията от ФГ където Керим е ГИД и ще попътувам по босвора. До скоро! newsm03

# 117
Добре се завърнала Dilemi.Добре дошла и на Ванеса.Всеки,който мине през темичката умората му минава на мига.Я едно усмихнато момче за Dilemi и Ванеса.      Heart Eyes Hug 

# 118
Още незапочнат, а вече по афишите. Wink)

Мдам... феновете вече нямат търпение.

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 22:55 от marytza

# 119
Момичета аз ви пожелавам приятна вечер,спокойна нощ и розови сънища.      Heart Eyes Hug 

Общи условия

Активация на акаунт