Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 229

• 39 388
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив

За всички - Текин и Ейлюл.
Скрит текст:

# 121

Сънувайте нещо красиво или ... някой.

Скрит текст:

# 122
# 123

Лека нощ момичета от мен  и момчетата.

# 124
  • Пловдив

https://twitter.com/toygarisikli

Тойгар е написал в туитъра си: "Работата по "Малък септемврийски проблем, малко по-малко приключва."

http://www.youtube.com/watch?v=IBmxzRuwNSE

Май снимките по филма са приключили и е имало вечеря. Дали.... Не става много ясно поводът... От кога ли е видеото. Ще стане ясно.

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 11:07 от mariana51

# 125

Хубав и пълен с положителни емоции ден !

Мариянка - благодаря за преведената новина и видеото !

Щом екипът е вече в Истанбул, да се надяваме, че приключвайки снимките по филма - момчето ще предприеме и окончателни действия спрямо чаканият сериал. Ще си чакаме потвърждението или не. Малко остана.

Хайде да работим момичета - аз отивам ! Хаяско следобяд ще те препитам ....

# 126
  • Пловдив

Здравейте и от мен. Дано днес разберем от кога е снощното видео за Енгин. Сложено е от арабките. Голяма работа са тези момичета. В тези кратки секунди трудно се разбира. Но както и да е.

Ето и гифче - прическа Текин ли е? Но тя косата така бързо расте....
..........................
Усмихнат и спокоен ден.

# 127
  • Бургас
Добро утро!
Хубав и ползотворен ден Hug
Марта Heart EyesЧакам с нетърпение следобеда ,но съм направо за 7 да знаеш Joy
Скрит текст:
Една маргаритка за вас ,няма друга,Керим ги е  обрал всички Laughing
За тонус едно съвсем ново клипче Grinning

# 128
  • Пловдив

http://www.medyaninsultanlari.com/ - Да погледнем и анкетата "Коя двойка актьори ще победи този сезон?" - Гласувайте момичета...

1.Енгин/Фарах - 28 %; 1 606 гласа;
2.Хазал/Хакан - 20 %, 1 151 гласа;
3.Берен/Мерт - 18 %; 1 024 гласа;
4.Чаатай/Серенай - 18 %; 907 гласа;

# 129
Добро утро! Simple Smile

Цитат
Дано днес разберем от кога е снощното видео за Енгин. Сложено е от арабките. Голяма работа са тези момичета. В тези кратки секунди трудно се разбира. Но както и да е.

Ето и гифче - прическа Текин ли е? Но тя косата така бързо расте....

Голяма работа си, Марианка!  Hug
Прическата лесно се коригира. Достатъчно е само да бъдат изрязани филираните кичури на Текин и пак ще изглежда така, както сме свикнали да го виждаме. Че във втори сезон на КВФ и по-къса е била.

# 130
Добро утро момичета.Желая ви усмихнат ден изпълнен с много добро настроение и положителна енергия.Марианка благодаря за новината,отрано ме караш да се усмихвам,защото има новини за нашето момче.      Лек и успешен ден на всички.   Heart Eyes Hug

# 131
Да погледнем и анкетата "Коя двойка актьори ще победи този сезон?" - Гласувайте момичета...

Какъв сезон, какви пет лева?!  ooooh! Такава фалшива анкета здраве му кажи!  #Crazy  Wink
Не мисля, че Енгин печели от такава гавра.  Peace

# 132

Както винаги, отвратително качество. Нарочно го правят, да им се не види. То не е размазано изображение, то не са надписи през лицето, то не е "НЛО" пред обектива... Единствено косата става ясна от стоп-кадрите - все още е с подстрижка "Текин", но е пухкава, както Енгин си я носи, без вакси/гелове или каквото там ползват, за да стои прибрана и да изглежда по др. начин...

# 133
  • Пловдив
Да погледнем и анкетата "Коя двойка актьори ще победи този сезон?" - Гласувайте момичета...

Какъв сезон, какви пет лева?!  ooooh! Такава фалшива анкета здраве му кажи!  #Crazy  Wink
Не мисля, че Енгин печели от такава гавра.  Peace

Гаврата май е за съставилите анкетата. Писахме и коментирахме - филм срещу сериали. И то филм който не е завършен и не е видян от зрителите..... А първото място.... си е първо. То от анкетите никой не печели. Енгин печели, печели - фенска любов.

# 134

Я една подредена изложба с добро качество на картинките... Wink))

Общи условия

Активация на акаунт