ЛЮБОВНА МАГИЯ И ХОДЖИ

• 171 992
  • 413
  •   1
Отговори
# 285
Стига сте писали глупости, като цитирате само това, което ви харесва от написаното от някой тук !
Прочетете мненията на човека когото цитирате, всичките му мнения по този въпрос (в няколко теми са) и тогава коментирайте !  Същия този човек в една труга тема пише :
Цитат
1 дек. 2016, 15:54 ч. №494
Аз поръчах да ми го направят ...... платих си ....... и сега бера плодовете на лудостта си !!!
Отначало е писал как си е "решил" проблема с жена си но последствията за внука му тука никой не иска да ги спомене дори !
Да, всеки носи отговорност за себе си, но когато последствията от вашите егоистични желания нанесат удар на някой друг от семейството ви, как ще понесете отговорността за това ? Как ? Ще разправяте , че съжалявате че така се е случило и че не е трябвало навремето да правите нищо ?  Ще тръгнете да търсите врачки и баячки които да помогнат на някого, за чието състояние вие имате вина ?
Егоизма е първата крачка по пътя към безумието !

# 286
И аз благодарение на магия си запазих семейството . Аз вярвам и Ви казвам има ефект .
може ли да ми пишете на лично как и кой ви помогна моля ви спешно е !
Здравейте, искам да ви попитам имате ли някакъв отговор от този човек на когото са му помогнали, моля ви, дайте някакви координати ако имате някакви резултати

# 287
В своята заблуда хората не знаят какво правят ! Даже и да се преследва някаква цел, трябва да се мисли, но уви.
Постовете за които питате са от 2015 и 2019 ! Хората отдавна не влизат във форума обаче усилено продължава да им се пише и да им се задават въпроси ....

# 288
Не знам кой вярва и кой не, ама магии за любов съществуват... Лично аз съм поръчал и става. Имах проблеми и с роднини и там ми помогнаха. Но, опитът ме доведе  до мисълта, че е много важно когато се поръчва такова нещо да ти правят защита, защото в противен случай след време нещата се връщат към теб. За съжаление много от хората, които се занимават с тези неща ни го спестяват, според мен за да ги търсим пак и пак...
моля ви дайте някакви координати за някого който ви е помогнал, имам огромна нужда но все попадам на мошеници, аз също вярвам, но не мога да попадна на точния човек

# 289
Какво да ти дадем? Номер за директна връзка с отвъдния свят? Даже е по добре, че не намираш.

# 290
ходила съм при ходжата от Крайще помогна ми .
Здравейте, бихте ли ми казали кой е този ходжа и някакви координати

# 291
Ходжата от село крайще беше известен и се казваше Исмайл или както го наричаха дядо Исмайл. Аз съм ходил при него 2012 година и тогава беше на 92 или 94 години и беше на легло. Така приемаше хората. За съжаление със старостта със сигурност силите му бяха значително намалели, но той беше светъл човек, който нямаше такса и също помагаше само на хората да се освобождават от външни влияния, не правеше такива неща, доколкото аз знам. Доколкото знам вече е починал дядо Исмайл. Неговият син се смята за негов наследник, но това е на теория, на практика нещата не са точно така. Ако отидете в селото и питате за дядо Исмайл или неговият син, ще ви насочат.

# 292
Ходжата от село крайще беше известен и се казваше Исмайл или както го наричаха дядо Исмайл. Аз съм ходил при него 2012 година и тогава беше на 92 или 94 години и беше на легло. Така приемаше хората. За съжаление със старостта със сигурност силите му бяха значително намалели, но той беше светъл човек, който нямаше такса и също помагаше само на хората да се освобождават от външни влияния, не правеше такива неща, доколкото аз знам. Доколкото знам вече е починал дядо Исмайл. Неговият син се смята за негов наследник, но това е на теория, на практика нещата не са точно така. Ако отидете в селото и питате за дядо Исмайл или неговият син, ще ви насочат.
благодаря ви много 🙂

# 293
Здравейте, има ли някой мнение за Ходжа Орхан от с. Буково? Споделете моля!

# 294
Здравейте отново на всички. Първо искам да благодаря на дамите които ми писаха. След много обикаляне преди няколко месеца посетих една жена във Варна. Миналата година съпругът ми ни напусна и спря всякаква комуникация с нас от раз и 12 години брак отидоха в нищото. С детето ми изкарахме най-кошмарните коледни и новогодишни празници сами  в невидение и незнание какво се случва и честно казано се бях отчаяла защото не бяхме го чували и виждали 4 месеца,не вдигаше телефона дори на детето.Тази жена помогна на семейството ми много.Позна за намесите.Направи и ритуал за събиране и още един за премахване и дори и сега не мога да повярвам че съпругът ми си е в къщи и отношенията ни са добри.2 седмици след посещението ми там се обади от нищото,въпреки че месеци преди това звънях и писах без отговор или отговаряше нещо от сорта не ме занимавай повече не го искам този живот с теб и детето,приключих с вас. Благодаря на тези които ми дадоха насоки защото от човек на човек и така се намира явно правилния.Гледа ми на карти и там всичко си ни излезе.Никога не подценявайте злонамерените намеси защото се оказа че зад всичко стои наша много близка "приятелка".Дано никога повече не изпадаме под подобни лоши влияния.В алчноста и егоизма си хората са готови да затрият всеки който им е на пътя. Може би някой ще ме осъдят, но обичам съпруга си и семейството е всико което имам.Бог да ви пази,пазете се и вие!Благодаря ви от сърце за насоките!
искам да ви попитам нещо но не мога да ви изпратя съобщение

# 295
Rosi_80, типична история на мъж, който си е загубил ума по друга жена. Никакви намеси няма тука, любовницата го е изгонила и той като няма какво друго да прави, върнал се при жена си. Напоследък има епидемия от такива случаи, няма магии, няма нищо, чисто психологически неща. Човекът се е осъзнал.

# 296
Не знам кой вярва и кой не, ама магии за любов съществуват... Лично аз съм поръчал и става. Имах проблеми и с роднини и там ми помогнаха. Но, опитът ме доведе  до мисълта, че е много важно когато се поръчва такова нещо да ти правят защита, защото в противен случай след време нещата се връщат към теб. За съжаление много от хората, които се занимават с тези неща ни го спестяват, според мен за да ги търсим пак и пак...
И аз благодарение на магия си запазих семейството . Аз вярвам и Ви казвам има ефект .
Пощата ти е пълна и не може да ти се изпрати съобщение.
Бихте ли писали и на мен , моля ви
Бихте ли писали и на мен? Моля, спешно е

# 297
Пощата ти е пълна и не може да ти се изпрати съобщение.
Бихте ли писали и на мен , моля ви
Бихте ли писали и на мен? Моля, спешно е

Няма да ви пише.Напразно поствате или се опитвате да пращате лично.Този човек не е влизал от години,освен това за стореното от него,същия казва,че си пати.

# 298
може ли да си изчистите кутията за да ви пиша на лично

# 299
  • Ямбол
А ти четеш ли какво се пише в темата или магията ти е толкова сериозна, че не виждаш друго?
Нормално е някакъв лъжец да се появи за малко, да ви хвърли въдицата и да изчезне после. Шарани очевидно има много.

Общи условия

Активация на акаунт