ЛЮБОВНА МАГИЯ И ХОДЖИ

• 161 740
  • 413
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, някой ползвал ли услугите на тези два сайта:
https://arabskachernamagia.com/
https://arabskamagia.net
По спомени отговарят само на мейл. И искаха към 300-400 лв. преди време съм запитвал.
Ако някой е ползвал да каже дали са точни и има ли резултат.
Щях да се обърна към вуду магьосника но гледам писано че нищо не е станало и те трябвало да правят нещо и общо взето 160 кинта на въздуха.
Тия вземат много повече, но има ли ефект или и те са измамници?

# 406
Здравейте, някой ползвал ли услугите на тези два сайта:
https://arabskachernamagia.com/
https://arabskamagia.net
По спомени отговарят само на мейл. И искаха към 300-400 лв. преди време съм запитвал.
Ако някой е ползвал да каже дали са точни и има ли резултат.
Щях да се обърна към вуду магьосника но гледам писано че нищо не е станало и те трябвало да правят нещо и общо взето 160 кинта на въздуха.
Тия вземат много повече, но има ли ефект или и те са измамници?
Преди две години, пълна загуба на пари. Пробвах и други сайтове, но не, не и не

# 407
Здравейте, можете ли да ме насочите към някой за любовна магия? Изчетох всичко писано, но реално човек, който помага никъде не се споменава. Ако някой знае моля да сподели.

# 408
Здравейте, можете ли да ме насочите към някой за любовна магия? Изчетох всичко писано, но реално човек, който помага никъде не се споменава. Ако някой знае моля да сподели.
Не се лъжете няма.

# 409
Здравейте отново на всички. Първо искам да благодаря на дамите които ми писаха. След много обикаляне преди няколко месеца посетих една жена във Варна. Миналата година съпругът ми ни напусна и спря всякаква комуникация с нас от раз и 12 години брак отидоха в нищото. С детето ми изкарахме най-кошмарните коледни и новогодишни празници сами  в невидение и незнание какво се случва и честно казано се бях отчаяла защото не бяхме го чували и виждали 4 месеца,не вдигаше телефона дори на детето.Тази жена помогна на семейството ми много.Позна за намесите.Направи и ритуал за събиране и още един за премахване и дори и сега не мога да повярвам че съпругът ми си е в къщи и отношенията ни са добри.2 седмици след посещението ми там се обади от нищото,въпреки че месеци преди това звънях и писах без отговор или отговаряше нещо от сорта не ме занимавай повече не го искам този живот с теб и детето,приключих с вас. Благодаря на тези които ми дадоха насоки защото от човек на човек и така се намира явно правилния.Гледа ми на карти и там всичко си ни излезе.Никога не подценявайте злонамерените намеси защото се оказа че зад всичко стои наша много близка "приятелка".Дано никога повече не изпадаме под подобни лоши влияния.В алчноста и егоизма си хората са готови да затрият всеки който им е на пътя. Може би някой ще ме осъдят, но обичам съпруга си и семейството е всико което имам.Бог да ви пази,пазете се и вие!Благодаря ви от сърце за насоките!

Здравейте, аз също исках да Ви пиша за кординати, но немога да Ви изпратя съобщение

Здравейте, може ли контакта на жената от Варна имам спешна нужда от нея, моля Ви!
Някой намери ли го ?

# 410
Някой дали случайно има номер на Жана от Алфатар? Трябва ми спешно 😭

# 411
Здравейте!
Не знам дали тук е правилното място за този въпрос ,но какво е за вас любовната магия не зависимо дали черна или бяла .
Според мен няма как да се побутне човек с любовна магия ако действително този човек е нямал чувства към нас няма как от фалшиво да се създаде нещо още по фалшиво.Трябва да е имал/а някакъв тип чувства към нас за да има някакъв прогрес а останалото е на база аз и човека каквото създадем след побутването от магията.
Поне това е моето мнение все едно да рисуваме с боя и да не ползваме боята.
Ще се радвам да чуя мненията ви😁

# 412
Ще ви направя по профилите една "любовна магия", да не искате излизате от моята БДСМ стаичка и всички ще са много щастливи Grinning Grinning

# 413
ходила съм при ходжата от Крайще помогна ми .
здравейте може телефон за връзка на тази жена

Общи условия

Активация на акаунт