ЛЮБОВНА МАГИЯ И ХОДЖИ

• 170 602
  • 413
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, можете ли да ме насочите към някой за любовна магия? Изчетох всичко писано, но реално човек, който помага никъде не се споменава. Ако някой знае моля да сподели.

# 406
Здравейте, можете ли да ме насочите към някой за любовна магия? Изчетох всичко писано, но реално човек, който помага никъде не се споменава. Ако някой знае моля да сподели.
Не се лъжете няма.

# 407
Здравейте!
Не знам дали тук е правилното място за този въпрос ,но какво е за вас любовната магия не зависимо дали черна или бяла .
Според мен няма как да се побутне човек с любовна магия ако действително този човек е нямал чувства към нас няма как от фалшиво да се създаде нещо още по фалшиво.Трябва да е имал/а някакъв тип чувства към нас за да има някакъв прогрес а останалото е на база аз и човека каквото създадем след побутването от магията.
Поне това е моето мнение все едно да рисуваме с боя и да не ползваме боята.
Ще се радвам да чуя мненията ви😁

# 408
Някой може ли да сподели за човек, който наистина помага?

# 409
Хора, спрете и разберете, че това е нещо много опасно. Не можете, нито вие, нито който и да е, да се намесва в съдбата на друг човек. Направете магия на себе си, манифестирайте да дойде любов и при вас. Направите ли на друг човек, рискувате той да се обсеби от вас и после да се чудите как да се отървете.

# 410
Хора, вие наистина ли искате някой да ви обича “насила”? Моля ви се, имайте малко себеуважение. Любовта не е усилие, любовта се случва от самосебе си.

# 411
Някой все пак може ли да каже дали магиите съществуват и дали действат? Ако някой знае и надежден човек също така? Пък моралистите оставете всеки да си носи кръста.

# 412
Някой все пак може ли да каже дали магиите съществуват и дали действат? Ако някой знае и надежден човек също така? Пък моралистите оставете всеки да си носи кръста.
Магиите съществуват независимо дали човек вярва в тях или не. Просто казано това е намеса в енергийното поле на човек. По принцип за силните действащи магии се използват джинове, демони и всякакви такива. Това е много опасно както за правещия така и за поръчалият. Затова който прави това прави защити, прави ритуали с кръв своя и на ритуални животни и т.н. Може би и затова много малко хора наистина могат да правят.

# 413
Никой не ми отговори на въпроса , но аз ще оставя актуална информация от днес. Долни Воден няма никой останал Ходжа , починали са добрите, този който се споменава Айваз Таир Чакър не живее от отдавна там. Има един възрастен Кулов, на входната врата пише Уши, нос и гърло. Той говори празни приказки. (Според мен, някой може да е доволен). Други няма, всички са починали. В Горни Воден и Куклен същото, няма никой, всичко е заминало. Така, че пиша този коментар , да не ходите натам, няма смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт