Отговори
# 615
  • Още у мъглата ...
Тоя Джан е по-приемлив, макар че е на светлинни години от Чаги, ама и на толкова години в обратна посока от Зъбко   Laughing
ПОне не ми се плаши окото  Mr. Green

Манка  Hug Heart Eyes

# 616
Манка, честити дрешки, сори,  Embarassed но сега ги забелязах. ooooh!

Благодаря.

Споко, Наде, шегувам се.  То аз и не пиша много напоследък, та как да ме забележите.

# 617
Тоя Джан е по-приемлив, макар че е на светлинни години от Чаги, ама и на толкова години в обратна посока от Зъбко   Laughing
ПОне не ми се плаши окото  Mr. Green
И на мен Джан ми е по-приятен от Керем.

# 618
  • София
Леле как му говори през стиснати зъби на тоя лихваря ooooh!

# 619
Ееее, пак чух за секунди позната песен в АШК от АФК, когато Емир и Корай пиеха и пееха в 13 серия в дома на Емир.
И в Лалето има ФЕмирски песни. Crossing Arms

# 620
  • в подножието на планината
Здравейтеее! wavey

Гледам, че коментирате сериалчето на Хазал... Hug и аз го гледам, но този Керем не мога да го възприема... ooooh! дразни мееее... #Cussing out

# 621
  • София
Много ми дожаля за Шебнем,добре го изигра в парка,направо ми се насълзиха очите......Малееее пак ще се реве на тоя филм Whistling

# 622
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Брех, отскочих в Хазалската тема, като си мислех, че там гледат и нещо да кажат, та да поразберем, а там празнило  ooooh! ooooh! ooooh!
Нещо не моем да разберем  #Crazy
Явно и за Чаги и за Хазал сме си най в нашата си тема  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Ти чакай в тема "Затворено общество" да ти кажат нещо?!?!?! Да нямаш температура? newsm09
Там се влиза, хвърля се един поглед (може и от мойте  Mr. Green) и се излиза без да се обели и клавиш, ако са ти мили живота и нервната система. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Айде и аз се юркам да гледам филма. Grinning

Манка, аз не се заглеждам по гащи, щото самата аз съм си разгологъзена. Joy

# 623
Звездичке, Hug на мен само гласът му ми допада.

# 624
  • Още у мъглата ...
Здравейтеее! wavey

Гледам, че коментирате сериалчето на Хазал... Hug и аз го гледам, но този Керем не мога да го възприема... ooooh! дразни мееее... #Cussing out

Илде  Hug
Ми то не знам някой да го възприема, божкееее, как за любовна роля са го избрали ooooh!, да си играе момчето, ама някви други роли  Rolling Eyes

# 625
  • В света на мечтите... ❤
Хелоу на всички присъстващи  Hug  Hug  Hug

И аз гледам Хазалка,верно ли в нейната тема няма активност сега,че аз не съм я преглеждала от доста време и й изтървах края  Grinning

Тука поне са с модерни телефони,макар и да не са богаташи  Grinning  и му пише,сени чок севиорум,брех любов,любов,дано по-нататък да вземе да се влюби в Джанчо,той е по-поносим поне  Mr. Green

# 626
  • София
Ама, как бързо пишеше Хазалката  Peace

# 627
Сестрата на Азра е една от сестрите,които играеха в "Малки жени",но тук е попораснала и е с доста по-дълга коса,ама май много не се разбират с Азра като гледам,нещо дрехите иска да й носи май  Grinning

# 628
  • Още у мъглата ...
Брех, отскочих в Хазалската тема, като си мислех, че там гледат и нещо да кажат, та да поразберем, а там празнило  ooooh! ooooh! ooooh!
Нещо не моем да разберем  #Crazy
Явно и за Чаги и за Хазал сме си най в нашата си тема  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Ти чакай в тема "Затворено общество" да ти кажат нещо?!?!?! Да нямаш температура? newsm09
Там се влиза, хвърля се един поглед (може и от мойте  Mr. Green) и се излиза без да се обели и клавиш, ако са ти мили живота и нервната система. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Айде и аз се юркам да гледам филма. Grinning

Профи  Hug
Ама аз нямах намерение да пиша, а само да чета евентуално, ама то никой нищо не пише, откакто е почнал епизода, само нашичките Джейн, Мишето и Галя по един два поста  #Crazy
А е тема за Хазал и АСК все пак  Rolling Eyes
Аз продължавам да твърдя, че тук се интерсуваме мноооооого повече и от Чаги и от Хазал - миналото, настоящето и бъдещето им и ги коментираме тях и околните им Peace Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 629
Ама, как бързо пишеше Хазалката  Peace

Ми тя не изпуска телефона от ръце,когато са в почивка тренира бързо писане  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт