КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР на ДБМ 2013 Г

• 26 534
  • 343
  •   1
Отговори
# 105
  • пловдив
Maria_Dr нещо линка не ми се отваря...  Thinking

София, знаем  Mr. Green от Пловдив традиционно ще изпратим малко сътворено и от нас  Wink

Аз нямам нищо довършено, но пък имам доста започнато, та не мога да приложа снимков доказателствен материал към момента, но... очаквайте включване Simple Smile))))

За всички творци, които за първа година са решили да се включат в базарите и са избрали София - творбите за живеещите в София традиционно се събират на предварително обявена дата, на предварително оказано място. Тъй, че творете спокойно - ще бъде съобщето мястото и датата на събитието. За тези, които не са от София- ще изпратя адрес и лице за контакт  Peace

За Бургас и Пловдив, щом наближи датата за събиране също ще се изпратят адреси за получаване на творбите. Обикновенно крайния срок е до към седмица преди базара, за ад имат възможност звената да опаковат и евентуално залепят стикерите.

# 106
Ако не успеете за София ще изпращам до Пловдив, само да мога да творя, че започнах работа[url
http://www.pinterest.com/pin/387942955372617142/]

# 107
  • София
така:
http://www.pinterest.com/pin/569283209118084421/

Аз има готови няколко хартиени кошнички и елхички и един куп идеи, да видим с какво ще смогна.

# 108
  • пловдив
Maria_Dr  уникална украса за домашен любимец  Crazy  

*Tanderine и София, и Бургас, и Пловдив сме страшно благодарни за всяка помощ  Hug Снежковците са страхотни!!!!

# 109
 Hug
Включвам се.
Аз мога да участвам само с плетени неща, както обикновено. Имам си някакви намислени, пък ще видим. Всъщност, си мисля също за плетени играчки. Кажете си и вие мнението, да не станем много  Thinking Да си мисля други неща, докато е време
Искате ли елхички /страхувам се, че омръзнаха/?

# 110
  • пловдив
Lily  няма такова измерение- много, когато става въпрос за играчки  Joy Винаги не достигат  Wink  Елхичките са прекрасни, но децата се радват повече на човечета, животни.... може би защото ги гушкат, а елхата мама ще я сложи под елхата и... Тъй, че ако не те затрудняват по добре плети модеп за прегръдки  Mr. Green

# 111
  • София
Antom-да не постна моделче на "модел за прегръдки за майки"   #Crazy
Както огнедишам, винаги се развеселявам......

# 112
Lily  няма такова измерение- много, когато става въпрос за играчки  Joy Винаги не достигат  Wink  Елхичките са прекрасни, но децата се радват повече на човечета, животни.... може би защото ги гушкат, а елхата мама ще я сложи под елхата и... Тъй, че ако не те затрудняват по добре плети модеп за прегръдки  Mr. Green

Hug Готово! Разбрахме се. Ще се постарая! Heart Eyes

# 113
antom  , прословутите подкови  Mr. Green с детеинка и калинка, вече са в Пловдивският офис с многото мъжове  Grinning

цяло кашонче е, не зная бройките, но са над 50бр.
можеш да отидеш да ги вземеш, когато ти е удобно през работно време  Peace

надяваме се, да ви влезнат в употреба след доукрасяване с коледна украса  Hug

поздрави от ДБМ-Пазарджик  cheers

# 114
  • пловдив
mother-of-pearlS ще се опитам да отскоча възможно най скоро, че да не тормозим момчетата от офиса  Wink Благодаря!

Аз понаправих още малко крушки -
Скрит текст:

и два венеца
Скрит текст:

Скрит текст:

снимките не са много читави, но.. това са ми възможностите  Embarassed

# 115
с удоволствие ще се включа отново в базара, макар и скромно  Hug   bouquet ще ви следя  Heart Eyes

# 116
ооох какви красоти сътворявате  Heart Eyes   

прекланям ви се, че ентусиазма и вдъхновението ви, не стихват   bouquet

# 117
Аз само лекинко да се отчета, да не мислите, че съм забравила Simple Smile))
Дотук съм:

# 118
  • пловдив
Елинор 777  Heart Eyes и през ум не ни е минавало, че си забравила  Joy по скоро си се вглъбила в рисуването  Wink

# 119
Елинор 777  Heart Eyes и през ум не ни е минавало, че си забравила  Joy по скоро си се вглъбила в рисуването  Wink
Hug

Общи условия

Активация на акаунт