КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР на ДБМ 2013 Г

• 26 545
  • 343
  •   1
Отговори
# 135
  • пловдив
Напомням,че при изпращане пишете ориентировъчна цена,на която да се продават нещата ( за да не се изпада в ситуация да се пуснат под цените за материали,то труда ясно,че не го хващаме)  Peace

Така е момичета  Peace Много ще ни облекчите като ни ориентирате за цените  Praynig

И аз искам адрес и срок за изпращане.

Моля, който иска адрес да ми пише за кой град става въпрос, за да пусна точния адрес .... иначе като едното нищо съм ги краднала за Пловдив  Joy

# 136
  • пловдив
В Пловдив пристигнаха нещата от
Веселите Джунджурийки
Скрит текст:
и от luna
Скрит текст:
Скрит текст:

Hug

# 137
antom може ли да ми изпратиш адрес и крайна дата за базара в пловдив - за сега имам две готови неща, вече опаковани; ще продължавам да творя ...

# 138
  • Пловдив
Прекрасни неща сте сътворили момичета, адмирации  за положения труд и красотите, с които сте напълнили темата!

За желаещите от София, които искат да изпратят своите творения за пловдивския базар, имаме адрес в София, на който може да  оставяте нещата.
Ако за вас, това  е по-удобния вариант може да пишете на мен или antom  на лични за адрес Simple Smile

# 139
  • пловдив
При мен пристигнаха невероятните плетени чудеса на Котьо Тръмп  Hug

За София-
Скрит текст:

За Бургас-
Скрит текст:

За Пловдив-
Скрит текст:

# 140
Привет и адмирации към всички с големи сърца Simple Smile Искам да знам адрес в София,на който мога да донеса и аз от моите творения.Благодаря предварително.

# 141
  • пловдив
Привет и адмирации към всички с големи сърца Simple Smile Искам да знам адрес в София,на който мога да донеса и аз от моите творения.Благодаря предварително.

topgerri в София нещата за базара се събират няколко дена преди самия базар. Мястото и точната дата ще се обяви тук в темата към края на ноември. Ако искаш предварително да отнесеш нещата си, ти пускам телефон за контакт. Благодаря ти за желанието да подкрепиш каузите на ДБМ   bouquet

# 142
още две готови мои творения
Скрит текст:
Скрит текст:

# 143
  • София
Violenza-даразбирам ли че ако искам да пратя още нещо в Пловдив,мога да го примъкна някъде в София и вие да го пратите? това ме устройва-дайте инфо на лични.
Антом(и всички останали  Hug) споко-зарежи конспирациите-пиши си ми по име...вече се "прочух" из нета , та няма смисъл да си пазя инкогнитото....
И страхотни са ти снимките този път

# 144
  • пловдив
Violenza-даразбирам ли че ако искам да пратя още нещо в Пловдив,мога да го примъкна някъде в София и вие да го пратите? това ме устройва-дайте инфо на лични.
........
И страхотни са ти снимките този път

Точно така, в София фирма любезно предложи да ни подкрепи. Почти всеки ден пътува кола от Пловдив, към София и обратно и ще имат възможност да ни транспортират нещата. Това е добре и за чупливите неща, че с тези куриерски фирми..... зор.... Пращам ти адреса Луна  Peace
 smile3509 newsm47       bowuu

# 145
  • София
Уловен(ако това са мъжовете-там съм....)

# 146
  • пловдив
Аз спретнах и малко Коледно кафенце  Wink

Скрит текст:

# 147
Здравейте момичета, моля да ми кажете цена, на която се продават играчките от стари електрически крушки!  Hug

# 148
  • пловдив
Здравейте момичета, моля да ми кажете цена, на която се продават играчките от стари електрически крушки!  Hug
Защо, заканила си се да ги изкупиш ли Simple Smile)))
Шегата настрана, според материалите варират от 3 до 5 лв. Оскъпява ги ширита специално при моите... декупажа лесен, материала зор Simple Smile))))

# 149
Благодаря ти antom за бързия отговор.
Щегата настрани, но съм се заканила да убедя ръководството да ги изкупи... Поне такава идея ми се върти... но ще видим.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт