КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР на ДБМ 2013 Г

• 26 548
  • 343
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:

Скрит текст:

как опаковате, надписвате ли ги?

# 121
може ли да ми пратите адрес на лично, за да пратя и аз малко картички  Hug

# 122
# 123
  • пловдив
може ли да ми пратите адрес на лично, за да пратя и аз малко картички  Hug

С най голямо удоволствие, само да ми подскажеш за кой град си избрала да ги дариш - София, Бургас, Пловдив - казваш и ти драсвам адреса на отговорника  Wink

# 124
Преценете на кой има повече нужда, ако все пак може да се прецени, за мен няма значение и ще се радвам много ако помогна макар и с капка в морето  Hug така че ми пишете едно адресче, което решите  Hug ще ги пратя тия дни, защото после знам че ще ми бъде трудно с намирането на време;  Peace

# 125
Елинор 777  Heart Eyes и през ум не ни е минавало, че си забравила  Joy по скоро си се вглъбила в рисуването  Wink
Hug
Елинор  bouquet
тази година ако трябва казвай по - отрано да пазя за някой картички, че миналата година имаше ужасно разочаровани хора и се чувствах виновна Tired

# 126
  • пловдив
Преценете на кой има повече нужда, ако все пак може да се прецени, за мен няма значение и ще се радвам много ако помогна макар и с капка в морето  Hug така че ми пишете едно адресче, което решите  Hug ще ги пратя тия дни, защото после знам че ще ми бъде трудно с намирането на време;  Peace

Пускам ти Софийския адрес, защото момичетата събират 70бр картички за фирма пожелала благотворително да ги изкупи  Peace

# 127
Ако дойде картичка на Елинор в Пловдив,нареждам се на опашката .  Hug 

# 128
[Елинор  bouquet
тази година ако трябва казвай по - отрано да пазя за някой картички, че миналата година имаше ужасно разочаровани хора и се чувствах виновна Tired
Тази година отрано започнах, че да има повече. Но имам и други неща и май повече от 70 общо няма да успея до началото на декември. За София, Пловдив и Бургас ще изпратя. Не се чувствай виновна, мила ми  Moon Walk  Hug То тогава и аз ще се чувствам, че не мога да направя повече.  Hug
Много се гордея с всички вас, наистина. И чувствам нещо като мъка, че във Варна няма базар на ДБМ. Аз съм кошмарен организатор, не ставам, а съм си го мислила десетки пъти.

# 129
Привет, искам да се включа в базара. Моля да ми напишете адрес, на който да изпратя тематични шоколадчета. Ще бъдат с всички изискуеми документи. Става въпрос за София.

# 130
Привет, искам да се включа в базара. Моля да ми напишете адрес, на който да изпратя тематични шоколадчета. Ще бъдат с всички изискуеми документи. Става въпрос за София.

ихаааааа, София намазахме Hug Hug
Благодаря!
Само ми кажи с куриер ли ще ги пускаш, направо да ти изпратя моя служебен адрес, защото където събираме останалите сувенири не знам дали е подходящо за шоколадчета, да ги съхранявам при мен до базара  bouquet

# 131
Хаха, след този коментар, мисля,че е целесъобразно да ги пратя в последниявъзможен момент Simple Smile)))
Шегата настрани - аз съм в София и съм в движение.  Така че, мога да ги донеса някъде, където кажеш. Само не знам какво количество да предвидя - иска ми се да осигуря и за базара и евентуално, ако изпращате в някой от домовете. Пиши ми на лични, ако искаш да уточним детайлите.

# 132
# 133
И аз искам адрес и срок за изпращане.

# 134
Напомням,че при изпращане пишете ориентировъчна цена,на която да се продават нещата ( за да не се изпада в ситуация да се пуснат под цените за материали,то труда ясно,че не го хващаме)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт