КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР на ДБМ 2013 Г

• 26 558
  • 343
  •   1
Отговори
# 165
Да, МОЛ София - Стамболийски Hug
Между другото, за желаещите да се включат в София, предлагам още едно място за предаване на сувенири - КАТ София ( Софарма бизнес тауърс ) - всеки работен ден, звънете, не ме жалете:) - 0894606173 - Кристина Hug

# 166
Аз ще донеса на този адрес до КАТ, съвсем близо ми е. В петък се надявам да получа от всички, които са заявили желание да се включат и ще се обадя Simple Smile

# 167
Страхотни сте момичета   bouquet

Относно сроковете-

СОФИЯ      14 и 15.12.2013г  -  МОЛ София

БУРГАС     14 и 15.12.2013г.            - МОЛ Галерия
                20,21 и 22.12.2013г.       - МОЛ Плаза

ПЛОВДИВ 20, 21 и 22.12.2013г      - МОЛ Пловдив

добре е нещата да са пристигнали седмица преди базара  Peace

antom кой ще проведе базара в София?

# 168
  • София
Близо към Младост-3 има ли кой да събира нещата. Трябва да предам 40 книги нови на дъщеря ми... Има ли кой да ги вземе? Или ми дайте адреса, ще ги пусна по пощата... малко ще е тежичко...
Децата са ми в различни смени и много ми е накъсани часовете през деня...

# 169
Близо към Младост-3 има ли кой да събира нещата. Трябва да предам 40 книги нови на дъщеря ми... Има ли кой да ги вземе? Или ми дайте адреса, ще ги пусна по пощата... малко ще е тежичко...
Звънни ми да пратя мъжа ми, но той може когато е в младост да ми звънне и веднага да реагираш да му ги свалиш. В смисъл не мога да се ангажирам с час, когато би минал - просто има обекти в Младост и мога да го помоля.

# 170
Страхотни сте момичета   bouquet

Относно сроковете-

СОФИЯ      14 и 15.12.2013г  -  МОЛ София

БУРГАС     14 и 15.12.2013г.            - МОЛ Галерия
                20,21 и 22.12.2013г.       - МОЛ Плаза

ПЛОВДИВ 20, 21 и 22.12.2013г      - МОЛ Пловдив

добре е нещата да са пристигнали седмица преди базара  Peace

в какъв смисъл кой ще го проведе - ДБМ София.

# 171
  • Sofia - TelAviv
Днес получих картички от гр.Варна за базара в София от Илиана Ганчева   bouquet

Припомням на всички "коледни джуджета" от София, че имаме традиция да събираме и опаковаме нещата неделята преди базара, което тази година се пада  8 Декември, във сградата на ул.Коломан 6 ( зад стадион София) от 10 до 13 часа.
Много по-удобно и приятно ни е да ви видим там на място  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 20:49 от Karish

# 172
  • пловдив
....

....
[в какъв смисъл кой ще го проведе - ДБМ София.

Днес получих картички от гр.Варна за базара в София от Илиана Ганчева   bouquet

Припомням на всички "коледни джуджета" от София, че имаме традиция да събираме и опаковаме нещата неделята преди базара, което тази година се пада  8 Декември, във сградата на ул.Коломан 6 ( зад стадион София) от 10 до 13 часа.
Много по-удобно и приятно ни е да ви видим там на място  Heart Eyes

Joy аз как кой ..... ще проведя и трите базара  Mr. Green шегувам сеееее

Ето появиха се две от момичетата от ДБМ София, сега остава и Бургас да се яви и няма да се налага да се разкривам като агент под прикритие Simple Smile))))))))))))))

Базарите и трите града се организират и провеждат от доброволците на всяко от звената. Аз пиша най често в темата и раздавам адресите и на трите града, защото персонално си отговарям за подръжката на тази тема  Wink иначе съм си от отбора на Пловдив основно  bowuu за останалите градове си творя между другото  Crazy 

# 173
Днес получих картички от гр.Варна за базара в София от Илиана Ганчева   bouquet
Радвам се, че са получени и дано се продадат  Hug   bouquet

# 174
  • София
Звънни ми да пратя мъжа ми, но той може когато е в младост да ми звънне и веднага да реагираш да му ги свалиш. В смисъл не мога да се ангажирам с час, когато би минал - просто има обекти в Младост и мога да го помоля.

И аз не седя все вкъщи....

Може ли адреса, на който да пратя книгите...

# 175
Мол София е на Стамболийски и там ще бъде Коледният базар.  Simple Smile

# 176
  • пловдив
luss не знам дали момичетата са ти пуснали вече адреси, за всеки случай ти пускам и аз  Peace

# 177
  • Бургас
Страхотни сте момичета  Hug
Ето ни и от Бургас - на линия bowuu
Ако някой е решил да парща и за нашия базар, ще дам адрес на лични.
Antom благодаря ти мила, невероятна си  Heart Eyes

# 178
  • пловдив
Тази година, базарът на ДБМ София ще бъде съвместно с фондация "Подари усмивка" от Димитровград.  Момичетата от ДБМ София решиха да споделят отпуснатото им място от МОЛа . С приятели винаги е по весело  Wink  Димитровград и те са запретнали ръкави и творят ли творят ...

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151997817947440.1073 … 142439&type=1

# 179
мали-и много станаха базарите... и все за хубаво!

поздрав на всички творящи...

antom и аз си оставам за пловдив

Общи условия

Активация на акаунт