Заведения с детски кът - София (3)

• 249 134
  • 640
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Изчетох методично от 1 стр., но продължавам да нямам отговор на дилемата къде да резервирам в приятен ресторант с градина и детски кът, за малко семейно тържество, така че акцентът да бъдат и възрастните и малките.

Изисквания - добра кухня и обслужване и достатъчно интригуващ за 2-5 годишни детски кът, по възможност поне с каки, които да съблюдават за безопасност, не държа да анимират, ако така и така не го правят.

Спаго не искам по ред причини + това, че е затворено помещение. От Фиоре имам добри спомени, но също е "вътре". В Mr Pizza в Младост, казвате има кът, но не и пазванти. Същото в Snake и Happy в Люлин...
Пропускам ли нещо..?

# 241
Nedinka, на 3 години и половина е и с големи претенции, но и аз не съм очарована, скъпо е мисля 6 лв за час, а къта не е нищо особено, поне за мен. като за МОЛ, в България е много добър и може да поеме доста деца има и кът за деца от 0-3 год. има си и за доста по- големи.
за заведение, аз съм за JOYA, но е със закрит детски кът, в Пороя- Драгалевци има, но нямат "пазванти", но там си е доста скъпо, както и във Ривърсайд. преди имаше във сръбската скара на Братя Бъгстон, но сега е турски и не знам, както и на "Хубча" има ресторант с такъв, но пак е без "пазители".

# 242
  • Sofia
Май не е имало собственик, който да реши, че са необходими вс. мои условия, които мисля си, са съвсем резонни в летния сезон..  както и да е и ще се правят компромиси- или затворен клуб с аниматори или ресторант с хубава градина, в този ред на мисли, ти благодаря Вели за Ривърсайд не го знаех, изглежда просторно с хубаво кътче за малките Simple Smile а и офертата за жива бира, може да надвие желанието ми да е по-изискано като кухня.

Ще видя Мр Пица в Младост, защото по-принцип сме фенове, но ходим все на ул. Верила и тези на Йерусалимска и Черни връх, не съм ги виждала. Може би Хепи в Люлин, но едва ли ще имам време и ще решавам между тях и Фиоре.

Също не мога да проумея защо цари тази Интернет трагедия във сайтовете и ФБ страниците- адресирам го към собственици, управители и ПР, ако някой прочете - какво му е сложното да се наснимат добре детските кътове- вътрешни и външни, с които тези заведенията се отличават и да се качат?!
Мислите ли, че си нямаме друга работа, освен да обикаляме София? Или ще пробутате картинка под ъгъл на човек, решил да провери лично, или ще накарате да резервира някой, който само сте разходили. То бива мързел, бива, ама..

Мацки, а къде детските кътове на открито са най-просторни и с повече играчки, че и това не видях?

# 243
Напоследък споменавате Mr Pizza в Младост, имайте предвид, че детския кът не е кой знае колко голям - според мен е ок за хапване, но ако планирате тържество с повече гости деца, не знам дали ще им стигне... Най-добре проверете на място.

# 244
  • Sofia
Благодаря за информацията. Децата ще са малко, 4-5 максимум, просто искам да е приятно за всички.

# 245
Благодаря за информацията. Децата ще са малко, 4-5 максимум, просто искам да е приятно за всички.
вашите са 4-5, но ако има и други, все пак това е голям ресторант  Mr. Green, относно Ривърсайд и кухнята им е много добра, но и цените са "солени", 500 мл HBH е около 4 лв.  Mr. Green, но пък е супер вкус, там всяко "пени" си струва, плащаш си но и получаваш.
Иначе съм виждала някакво заведение с доста голям детски кът на кръстовището на "Дружба" 1-2, под пътя за летището, но нито го знам само кафе ли е или е ресторант, а и на такова място?!

# 246
Nedinka, на 3 години и половина е и с големи претенции, но и аз не съм очарована, скъпо е мисля 6 лв за час, а къта не е нищо особено, поне за мен. като за МОЛ, в България е много добър и може да поеме доста деца има и кът за деца от 0-3 год. има си и за доста по- големи.
за заведение, аз съм за JOYA, но е със закрит детски кът, в Пороя- Драгалевци има, но нямат "пазванти", но там си е доста скъпо, както и във Ривърсайд. преди имаше във сръбската скара на Братя Бъгстон, но сега е турски и не знам, както и на "Хубча" има ресторант с такъв, но пак е без "пазители".

Нито имам представа от цените в България, нито от детските кътове, ама щом казваш, че е скъпо, сигурно е така. Ние бяхме изключително доволни от Спаго-то на Св. Наум миналата година - и какичките гледаха децата, и детският кът много ми хареса и беше подходящ за 1-3 години, и манджата също, бяхме поръчали хапки и торта, че беше следобедна почерпка. Е, пробутаха ни една минерална вода за 7 лв. бутилката, ама нейсе.
Ще проверя къта в мол България (това е на бул. ''България'' нали?), щом го хвалиш. Мерси.
На всичкото отгоре търся и нещо на по-централно място, че в БГ сме без кола. Откакто откраднаха една, която бяхме взели под наем, вече не се занимавам с такива неща.

# 247
Nedinka, аз само споделям мнения, но определено на моя каприз в МОЛ България му хареса повече, видях че за РД имат много добра организация, когато дойдат гости се вика по микрофон рожденика, има аниматори за тях и отделно за другите деца, има си голяма тераса, ако е хубаво времето да се черпите на нея има си и места вътре, ако е лошо, то и в "Спаго" има  Wink, ще пробваме тези дни и Парадайз и ще ви пиша там как е.
Моята иска пързалки, батути, топки, балони ...

# 248
цените да спомена- за един час 5 лв, за два 9, за неограничено време 12 в събота и неделя 15, а мухитото беше супер ...

# 249
Nedinka, аз само споделям мнения, но определено на моя каприз в МОЛ България му хареса повече, видях че за РД имат много добра организация, когато дойдат гости се вика по микрофон рожденика, има аниматори за тях и отделно за другите деца, има си голяма тераса, ако е хубаво времето да се черпите на нея има си и места вътре, ако е лошо, то и в "Спаго" има  Wink, ще пробваме тези дни и Парадайз и ще ви пиша там как е.
Моята иска пързалки, батути, топки, балони ...

И моето иска такива неща, ама хем иска, хем трябва да го вардиш, а аз не искам да стоя при него, т.е. трябва ми нещо, пригодено за по-малки деца. Ние ще сме малко деца - 4 приятелки, всяка с по едно дете на годините на моето. Няма да правим масовката от миналата година  Laughing
Така че МОЛ България ще го проверя със сигурност. И мерси за мненията, оценявам ги - без тях изобщо няма да се ориентирам нито за цени, нито за нищо.

# 250
  • Sofia
относно Ривърсайд и кухнята им е много добра, но и цените са "солени", 500 мл HBH е около 4 лв.  Mr. Green, но пък е супер вкус, там всяко "пени" си струва, плащаш си но и получаваш.
Иначе съм виждала някакво заведение с доста голям детски кът на кръстовището на "Дружба" 1-2, под пътя за летището, но нито го знам само кафе ли е или е ресторант, а и на такова място?!

Вели, Това на Дружба го знам отлично, но е само кафе. Задължително ще тествам Ривърсайд, щом е вкусотия Laughing Благодаря за идеята!

# 251
Не знам дали ще ви е удобно като местоположение, но в "Манстирски ливади" също имало заведение с детски кът на открито, но предполагам, че отново е без какички/батковци...Ей това: http://www.vanilla-garden.eu/index.php/bg/galeriq-menu/2-gradina#fwgallerytop

# 252
Елси, аз се спрях на Фантазия в ОК2, имат сайт и снимки. Нямах време да обикалям по другите и затова.
Останах доволна. Беше вкусно, приятно, въпреки, че имаше 2 маси с тържества навън и чакаха още една Simple Smile
Помолихме да сме на маса до забавленията - пързалка, люлки и маси със столчета за рисуване. Около тях има трева за тичане и топка. Имаше една какичка при децата, но сякаш заради някой от празниците. Моето, на 2 год се забавлява почти само, покрай другите деца.

Търсих отзиви и за Бъфало в Люлин, но не открих.

# 253
  • Sofia
geni_66, благодаря и на теб за препоръката. Ще идем и във Фантазия някой ден, включих го в списъка, както и др. ресторанти, които не знаех, тъй като досега не съм обикаляла специално тези с детски кътове и не съм следила темата внимателно Simple Smile

За тези, които не са били в Бадемовата къща в Панчарево - снощи бяхме на РД. Много добри отзиви от мен. Извън панелните комплекси и центъра - зелено, с просторен двор и поляна, масите са разпръснати на голямо разстояние една от друга, което ми направи много приятно впечатление, очевидно собствениците не гонят печалба на всяка цена и не си ходите по главите с другите гости. Поръчките не се бавят и т.н.

Детският кът - 2 вида люлки, пързалка, малък пясъчник-тип пластмасова мида, масички с малки столчета с различни електронни играчки, които работеха! Малък надуваем батут с пързалка - отличен кът за деца ок. 1,5 - 5 години!

Изненадата за мен - джаги, електронна игра /макар и древна/ и 2 бр. аниматори, безплатни към заведението - какичка за бебоците и батко, който обърна внимание на моите 2 големи момчета, те са на по 10 и 11 и без джагите и баткото щяха да умрат от скука, а мен да уморят от мрънкане. Измисля им игри, сдобри ги, когато се бяха поскарали. Като им омръзнаха джагите играха на жмичка и т.н.

Жива музика - започнаха с евръгрийни, после пяха и известно количество руска, гръцка и бг музика в стил - "Бяла роза", но се изтърпя, малко беше, дозирано наистина  Simple Smile нямаше чалга, от онази долнопробната и определено създаваше настроение. Певицата пя ЧРД на всяко едно от 4-те деца с РД тази вечер. Т.е. имаше 4 партита едновременно и не се усети - има простор и добра организация и обслужване.

Моята 2 г. пикла обикаляше всеки един от РД и нахално си изпросваше- клоунска шапка, свирка и торта. Аз се извинявах, тя пищеше и гледаше жално, хората й съчувстваха и я канеха и така Mr. Green

Цените- наистина нормални и прилични. С една дума - ако не търсите специална обстановка и/или по-завъртяно меню в стил "гурме" - препоръчвам!  Ако нямах резервация за Ривърсайд, въпреки, че имам специален повод, сигурно щях да празнувам тук, защото и деца и възрастни останахме много доволни.

# 254
  • софия
Скрит текст:
geni_66, благодаря и на теб за препоръката. Ще идем и във Фантазия някой ден, включих го в списъка, както и др. ресторанти, които не знаех, тъй като досега не съм обикаляла специално тези с детски кътове и не съм следила темата внимателно Simple Smile

За тези, които не са били в Бадемовата къща в Панчарево - снощи бяхме на РД. Много добри отзиви от мен. Извън панелните комплекси и центъра - зелено, с просторен двор и поляна, масите са разпръснати на голямо разстояние една от друга, което ми направи много приятно впечатление, очевидно собствениците не гонят печалба на всяка цена и не си ходите по главите с другите гости. Поръчките не се бавят и т.н.

Детският кът - 2 вида люлки, пързалка, малък пясъчник-тип пластмасова мида, масички с малки столчета с различни електронни играчки, които работеха! Малък надуваем батут с пързалка - отличен кът за деца ок. 1,5 - 5 години!

Изненадата за мен - джаги, електронна игра /макар и древна/ и 2 бр. аниматори, безплатни към заведението - какичка за бебоците и батко, който обърна внимание на моите 2 големи момчета, те са на по 10 и 11 и без джагите и баткото щяха да умрат от скука, а мен да уморят от мрънкане. Измисля им игри, сдобри ги, когато се бяха поскарали. Като им омръзнаха джагите играха на жмичка и т.н.

Жива музика - започнаха с евръгрийни, после пяха и известно количество руска, гръцка и бг музика в стил - "Бяла роза", но се изтърпя, малко беше, дозирано наистина  Simple Smile нямаше чалга, от онази долнопробната и определено създаваше настроение. Певицата пя ЧРД на всяко едно от 4-те деца с РД тази вечер. Т.е. имаше 4 партита едновременно и не се усети - има простор и добра организация и обслужване.

Моята 2 г. пикла обикаляше всеки един от РД и нахално си изпросваше- клоунска шапка, свирка и торта. Аз се извинявах, тя пищеше и гледаше жално, хората й съчувстваха и я канеха и така Mr. Green

Цените- наистина нормални и прилични. С една дума - ако не търсите специална обстановка и/или по-завъртяно меню в стил "гурме" - препоръчвам!
Ако нямах резервация за Ривърсайд, въпреки, че имам специален повод, сигурно щях да празнувам тук, защото и деца и възрастни останахме много доволни.
И ние имаме резервация за там за следващата седмица, но в момента (уточняваме меню) има няколко неща, които ми правят лошо впечатление и имам усещане за "извиване на ръце". Ще видим как и дали ще се разберем. Не обичам некоректно отношение още повече, че цените им са прилични и би трябвало да включват коректност във взаимоотношенията. Хубавото е, че имам достатъчно време да ги сменя.
Иначе бяхме уикенда, хареса ни обстановката, попаднахме на много добър сервитьор и това ни подтикна да ги изберем.

Общи условия

Активация на акаунт