Заведения с детски кът - София (3)

• 249 109
  • 640
  •   1
Отговори
# 270

Ходили сме на РД в Пухената къща в Младост - много хубав детски кът, чудесна анимация, всички деца се забавляваха чудесно. За възрастните менюто беше от хапки, не знам дали има други опции, виж на сайта:
http://www.puhenakashta.com/kontakti.html

NBM, толкова ти благодаря за ценното инфо! Много се радвам, че се отзова да пишеш! Току що говорих с Пухената къща и попаднах на Човек. Simple Smile Там ще сме, скоро ще фиксираме всичко за рождения ден и се надявам всичко да се случи точно, както трябва! Ще пиша отзиви след средата на октомври.
NBM, много, много ти благодаря!!!  Hug

# 271
Чудя се дали не изпускам нещо, може някой да има идея - та да ви питам - значи търси се заведение тип пицария, бирария или нещо такова неформално за срещи на компания 10+ човека с деца - с някакъв вътрешен детски кът. Няма нужда от аниматор. Трябва да е в центъра, за да е удобно на всички. Оливс на Спортната палата щеше да е идеално, но го закриха и май няма нещо друго там?
Сещам се само за "Червената къща". Дали пропускам нещо?

# 272
  • Sofia
Момичета, помагайте. Искам да резервирам маса за 10-тина човека в ресторант с детски кът този уикенд. Децата са само 2 и не мога да ангажирам целия клуб, просто ми трябва да такъв, а Фиоре, но които разчитах са плъно ангажирани с части партита.
Къде?

# 273
Спаго-то.
Виктория-та на Черковна.

# 274
  • София
Варианти има - Добро в Лозенец, Виктория Ловен парк, Халбите на Черковна (там май е само детска стая без аниматор/гледачка), Виктория пак на Черковна, Joya (сръбската скара), Бижу в Младост ...
Въпросът е вече като местонахождение, тип кухня, ценови диапазон какво ще ви допадне. Всички тези заведения са коментирани из темата.

# 275
Още:

Пастария в Софарма тауърс има приятен детски кът с аниматор, в който никога не се събират повече от 2-3 деца.
Червената къща на Парчевич- ако кухнята ви допада, на мен лично не, но дъщеря ми обожава детския им кът на тавана.

# 276
  • Sofia
Благодаря за идеите. Прегледала съм темата, проблемът е, че не съм посещавала повечето места лично. Предпочитам център, за да е удобно за всички, ценови диапазон като във Фиоре, добра, изискана кухня и хубав детски кът, не просто свряно кьоше /имам подобен спомен от Виктория на Черковна/.

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 23:13 от elsi

# 277
аз съм за joya

# 278
  • в Кошера
Моля за отзиви и впечатления за Джоя, от първо лице.   bouquet

# 279
ние сме ходили през последните месеци 3-4 пъти, кухнята е уникална, малката не мога да я изкарам от детски кът, каката е много свежа и се занимава с децата, доволни сме и пак ще отидем!  Hug

# 280
Четох темата в началото на септември, когато търсих къде да празнуваме РД на каката(4г). И тогава и сега не открих кафе Лиани http://liani.bg/. Поствам го в тази тема, а не в клубовете т.к. при консумация не се заплаща ползването на детските съоръжения. Останах доволна от обслужване, гледането от какичките и т.н. Най-хужавото им е, че имат и външен и вътрешен кът. Не затварят клуба само заради вас, но пък се буташ с още един РД.На нашата дата даже бяхме 3 РД. Но поради факта, че има и външна част не се усещаше, че има толкова много деца.
Сега сме на тема първи РД на малкото и се чудя какво да го правя. Търся нещо около Люлин, Надежда... Може би ще скокна да проверя Хепи-то в Младост. Не искам да е в клуб, нещо по-скромно, за около 10тина възрастни , 2 деца х1г и още 6 деца по4-7г. Някакви идеи?

# 281
  • На десетия....
И аз четох, четох темата и не срещам отзиви, нито на първа страница ресторант Фантазия http://www.fantasiabg.com/gallery2.php?catpicID=3814&lang=1 , а също ме интересува дали някой е празнувал в Помодоро.
Търся ресторант с детски кът, защото децата са малко 5бр на възраст от 1 до 12 години, а възрастните  около 18 човека и ми трябва по скоро кът за най малките, защото  ще им е скучно. Живеем  в Красна поляна и е хубаво да е нещо  в района, за това се насочих към Овча купел, не че ние много близо. Приемам предложения.
За кафе Лиани, ходихме на РД там и беше страхотно, но на нас не ни върши работа.

# 282
  • софия
Търся ресторант с детски кът, защото децата са малко 5бр на възраст от 1 до 12 години, а възрастните  около 18 човека и ми трябва по скоро кът за най малките, защото  ще им е скучно. Живеем  в Красна поляна и е хубаво да е нещо  в района, за това се насочих към Овча купел, не че ние много близо. Приемам предложения.

http://www.fioresofia.com/bg/contacts-and-map

# 283
Аз писах Август месец за Фантазия, но бяхме отвън, нямам представа как е вътре. Иначе обслужване и кухня много добро.

Фиоре е близо до нас, но така и не съм ходила, но само хубави неща чувам от посетилите го, особено за детския кът, като кът.

# 284
Имам въпрос за споменаваната тук Джоя. Излиза ми като веднъж като сръбска скара и втори път като италиански ресторант. Кое от двете се има предвид, тъй като инфото в нета е оскъдно.

Общи условия

Активация на акаунт