Заведения с детски кът - София (3)

• 249 025
  • 640
  •   1
Отговори
# 330
  • Там някъде
 Здравейте, записвам се и аз в прекрасната тема! Благодаря за споделените впечатления - бяха ми изключително полезни. На нас юни месец (зная, че е далеч, но да съм подготвена пък и нямам търпение  Mr. Green) ни предстои първи рожден ден и кръщенка и както някой беше писал "децата малко, родата много" - очертава се да сме около 30 възрастни + 8/9 деца, четири от които ще са на годинка, а другите между 5 и12 години. Доста изчетох и май май Фантазия ще е нашето място. Фиоре също ми хареса (само по снимки засега не съм ходила в никое от заведенията), но детския кът е вътре, а все пак става въпрос за края на юни. Та ще посетя Фантазия, но моля някоя мама, която го е посещавала лично да ми каже дали както виждам на снимките има голяма градина? Другото, което ме интересува е дали навеса, който се вижда на снимките в градината е масивен, т.е. ако завали дъжд няма да е проблем. Мерси предварително, приемам и други предложения ако имате  Grinning

# 331
Snake Люлин също не е лоша идея за топлите месеци.

# 332
Дайте идея моля ви за заведение в което можем да хапнем на нормални цени а детенце да се занимава в детския кът.
Става въпрос за центъра София.

# 333
Щастливеца, не е най-евтиното, но порциите са големи и сервиза е на много високо ниво  Grinning
ето цените им: http://www.shtastliveca.com/uploads/%20%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F79.pdf

# 334
"Червената къща" е друг вариант в центъра. По-евтино е от "Щастливеца", според мен, но пък Детския клуб (ет. 3) се плаща на час - мисля, че около 4 лв. беше, а в "Щастливеца" е 5 лв. на посещение. Също вариант - "Виктория" на "Черковна", като цени по-близка до "Червената къща" и като Детски кът (пак на час се плаща).

# 335
В Щастливеца последните пъти като ходихме беше супер претъпкано, едвам успяхме да седнем. Червената Къща наистина е вариант а и не сме ходили. Чудя се за пица Палермо в Красно село.

# 336
jaztaprasta, става "Палермо", но с известни компромиси, според мен. На първо място кухнята не кой знае какво, но пък не е скъпо, което си е плюс Simple Smile)) Детският кът е с оскъдно количество играчки (поне беше преди няколко месеца), но можеш да контролираш децата от вътрешната зала. Имаха разни катерушки и в двора, но все сме ходили в студено време. Персоналът не е от най-учтивите или аз на такива попадах. Ако не държиш центъра - "Лесковачка скара" в Гео Милев - много просторен детски кът, 2 лв. на час, кухня - не е като в Сърбия, но става.  Grinning Или пък "Дон Домат" в "Изток". Цените и кухнята - като другите заведения от веригата, просторна детска стая - не се плаща, виждаш от определени маси. Интересно, че няма кой знае какво вътре, освен плюшени играчки и play station, но децата се забавляват. Или "Ла Пастария" пак в "Изток" - много добра кухня, скъпичко е обаче; има малък безплатен детски кът с какичка и доста играчки. 

# 337
Дон домат има и в Мотописта и там е с детски кът, не е нищо особено, но моята си играе там без проблем и е доволна

# 338
  • София
Празнувахме във Викторията на Черковна миналата събота и сме много доволни. Кухнята и обслужването в тази Виктория е доооста на добро ниво, в сравнение с някои други техни ресторанти.
Жената в детския кът е много приятна и всички деца я харесаха много. Влизането е 4лв на час, но не спира времето, когато излизат децата. Което всъщност май е на всички места.

# 339
  • София
Празнувахме във Викторията на Черковна миналата събота и сме много доволни. Кухнята и обслужването в тази Виктория е доооста на добро ниво, в сравнение с някои други техни ресторанти.
Жената в детския кът е много приятна и всички деца я харесаха много. Влизането е 4лв на час, но не спира времето, когато излизат децата. Което всъщност май е на всички места.
Виждам, че си с детенце на годинка - приемат ли във Виктория малки деца без придружител? Или е като навсякъде - под 3г. искат да е с родител?

# 340
Там със сигурност искат придружител за децата до 3 г.

Но при организиран РД може да стоят и другояче нещата.

# 341
Да не е била милата жена, която с почуда гледа родител, който не дава на детето си да гледа филчето, което е толкова интересно и специално заради сладичките дечица е свалено?
Иначе Виктория я харесвам и към обслужването нямам забележки.
Виждам, че си с детенце на годинка - приемат ли във Виктория малки деца без придружител? Или е като навсякъде - под 3г. искат да е с родител?
Зависи от броя на дечицата и от личната преценка за детето.  Peace

# 342
  • София
Cafe con leche, Ами сега, благодаря ви за отговорите.
Откакто малката стана на 2 и нещо силно се интересува къде изчезват кака и батко да си играят и е трудно да я задържа при нас на масата, а ако отида с нея, означава да си остана цялата вечер в клубчето. Simple Smile На скоро в Добро се съгласиха да остане и тя- не бяха много децата, а и големите можеха да ми я доведат или да ме викнат. А и тя си играе доста кротичко покрай по-големите. Та се радвам да разбера, че и на други места правят изключения.

# 343
  • София
Имаше деца от гостите ни  на 2 години без придружител вътре. Нашата госпожица не е свикнала без мен или баща си и не я оставихме (редувахме се). Децата влизаха и излизаха когато искат, не е бил организиран в детския кът специално, тъй като рожденничката беше много малка. Само ни попита дали може да ходи самичка Simple Smile

За филмчетата нямам наблюдение, не беше пуснато никакво докато бяхме там.

# 344
  • в Кошера
Във Виктория на Черковна нон-стоп се въртят филмчета разни, не ми пречат.  Peace Когато няма специално организирано събитие за децата, дребчовци под 3 годинки не се допускат без придружител. Поне аз не съм била свидетел на друго. А сме доста редовни клиенти там от самото начало.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт