Заведения с детски кът - София (3)

• 249 066
  • 640
  •   2
Отговори
# 315
Лесковачка скара исках да го пробваме за семеен празник през ноември месец, но самият сервитьор ми каза, че на втория етаж се пуши. Отказахме се и не можах да се уверя лично, макар че не виждам причина да лъже именно за това.
Не одобрявам нарушаването на забраната за пушене, но повечето от гостите ни пушат и ще бъдат очаровани.

# 316
  • Sofia
Не мога да помогна в сравнение на цените "Петрус"- Спаго, защото в Спаго, така и още не съм плащала лично, но цените на Петрус са на сайта.

Детският кът наистина е скромен и малък, но останах супер доволна от обслужването и обстановката.

# 317
Cafe, а като ценови клас "Петрус" = "Спаго"?
Да, бих казала, че са в един ценови клас  Peace

# 318
  • София
Виктория на Черковна, Спаго в Сердика.

Бай дъ уей, мернах билборд с реклама, че Спаго отваря и в Бистрица. С басейн, детски кът и т.н. На мястото на комплекс Елените. Вероятно до пролетта трябва да са готови, интересно ще ми е да го посетя. Веднага правя асоциация с летен детски РД с парти край басейна.  help smile3549

Здравейте,
може ли да ми кажете повече подросбности за детския кът на Виктория - вътрешен/външен/подходящ ли е за деца до 3г? Дори на сайта им не е упоменато, че съществува такъв.

Много благодаря Simple Smile

# 319
Вътрешен е детският кът, но с деца под 3 г. трябва да има придружител. Какичката вътре е само надзирател. (само да не бъркам и възрастта да беше под 2 г.)
Иначе е ОК за деца на въпросната възраст.

И както и преди съм се възмущавал точно от детските кътове на "Виктория" - не стига, че искат с придружител, когато детето е под 3 г., ами и си плащаш...

# 320
  • София
Ясноооо! не съм вряла и кипяла в детските кътове, но от известно време като търся все на такива попадам - ддо 2/3 години с придружител и да си плащаш...

Благодаря много, ще го посетя да проверя лично положението Simple Smile

# 321
Здравейте,
някой да е изпробвал вече Вила Виктория. Как им е детския кът? А като цени как са? Аз доколкото разбрах детския им кът се заплаща 4 лв на дете на час.

# 322
Какво е Вила Виктория?

# 323
# 324
Писано е за детския кът на Виктория в Ловния парк.
Детският кът е на втория етаж над ресторанта и няма врата. От стълбите - директно вътре. За мен лично, особено през зимата, е доста проветриво и хладно...
Заплащането не го помня в какъв размер е, но е факт, дори след като детето е слязло долу да вечеря, примерно, никой не се занимава да стопира, нулира и т.н. Има каки-пъдарки. Не богат на атракциони като в детски клуб за РД, примерно.

# 325
  • в Кошера
Вътрешен е детският кът, но с деца под 3 г. трябва да има придружител. Какичката вътре е само надзирател. (само да не бъркам и възрастта да беше под 2 г.)
Иначе е ОК за деца на въпросната възраст.

И както и преди съм се възмущавал точно от детските кътове на "Виктория" - не стига, че искат с придружител, когато детето е под 3 г., ами и си плащаш...

Точно така.  Peace
Колкото до възрастта - 3 годинки.  Peace

# 326
Благодаря за отговорите, Cafe con leche, Tyra!

Да добавя и аз едно положително мнение за Фиоре. Много приятно заведение, а детския кът е страхотен. Много се забавляваха децата.

# 327
Във "Фиоре" са сменили аниматорките, ако изобщо могат да се нарекат така, и новите са  newsm11

# 328
  • софия
Хепи на бул.Каблешков също има детски кът.Не е голям,но има жена,която пази децата.Нашите 2 часа не излязоха от там.

# 329
  • София
Ъпдейт от вчера за Виктория на Черковна. Детския кът е 4лв на час за дете. За повече деца, може и отстъпка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт