Заведения с детски кът - София (3)

• 249 072
  • 640
  •   1
Отговори
# 300
и на теб весело посрещане и много здраве и положителни емоциии през 2015! и за всички останали  Hug
ние скоро бяхме в щастливеца, входа за детската стая е 5 лв за цяла вечер, има какичка и малките бяха доволни, а ние от ресторанта очаровани, кухнята им е превъзходна - вкусна и порциите са много добри, цените са над средните, но си струва!

# 301
здравейте !!! за МНого години мили дами ! Предстой ни 1я рожден ден както знаете децата са малко родата много ..... дайте предложение за заведение в района на люлин обеля и околията както и идей за сутрешна сбирка ?

# 302
  • София
В хепи люлин с резервация от реззи с 30 % има и детски кът. Сутрин през седмицата е много спокойно, а и е просторно

# 303
Да се включа и аз с мнение за Лесковачка сръбска скара на ул. Борис Христов 18. След препоръки за храната и обстановката, празнувахме там детски рожден ден, но аз като цяло не останах много доволна. Обслужването беше добро, но например така и не ни дадоха винена листа, за да изберем вино, а слушахме обясненията на сервитьора.  Пиците се харесаха на децата, но като цяло и скарата и салатите бяха доста солени за моя вкус, а порциите изключително малки - например, една салата с мариновани чушки се състоеше от 5 малки кръгчета чушка... Като цяло, не мисля да повтаряме там. Бяхме си извикали външен аниматор, така че не мога да споделя мнение за детегледачката - навърташе се наоколо, но повече се занимаваше с децата, които не бяха част от гостите ни - което ме подсеща, че при уговарянето на празника, сервитьорът ме увери, че в детския кът няма да има други деца, освен нашите, което на практика не се случи. С две думи - не препоръчвам за организиран празник, по-скоро е подходящо за семейна вечеря на семейства с деца.

# 304
Някой ходил ли е в новото Хепи до Била в Младост. Дали има детски кът?

# 305
  • София
Няма детски кът.

# 306
evato, това не е никак добре, аз силно препоръчвах това заведение, разбрах че от 3-4 месеца е с нов собственик и явно нещата вече не са това което бяха,  Twisted Evil , някой спомена че и позволявали да се пуши на втория етаж, няма значение 1 или 2, аз съм пушач но съм за спазване на правилата!!! кухнята им беше супер, порциите много добри, какичката готина ...
СЪЖАЛЯВАМ ако съм те подвела  Hug

# 307
  • софия
Ние бяхме гости на детски рожден ден в Лесковачка скара декември. Не са ни позволявали да пушим вътре. Не знам дали някой изобщо се е пробвал. И децата, и родителите изкарахме страхотно. Като гост мога да кажа, че бях много доволна от обслужването. Имаше готови плата - вкусно беше това, което опитах. Не съм чула от организаторите лош отзив. За мен като гост, пак казвам, беше изключително приятно. За децата също - бяха с външен аниматор. Не им видяхме очите цяла вечер, а след края бяха вир вода от игра.

# 308
Мами, и ние посетихме "Лесковачката скара" просто за вечеря с приятели с деца. Споделям мнението, че порциите са малки и има какво да се желае откъм готвено, но пък детският кът е доста просторен - има батут, пързалка и т.н. Каката само ги гледа да не се претрепят, но ако са по-големи деца, според мен си изкарват страхотно. Плаща се по 2 лв. на час, мисля, което си е доста прилична цена. Не се косете, че подвеждате във форума, нещата винаги се променят в България към по-зле!  #Cussing out При "Щастливеца" съм съгласна, че и кухня, и кака в детския кът, и самият детски кът са си на ниво, но той е и от друг ценови клас, т.е. по-скъп е в сравнение с "Лесковачката скара".   

# 309
Разбирам, че Канел вече не съществува.  Sad Има ли подобен ресторант с детски кът в Центъра, Гео Милев?
За Лесковачката скара са противоречиви мненията и мисля да я посетя и да преценя на място. Ходили сме в Дон Домат, Бижу, Буено, Виктория, но нямат общо с Канел Sad 

# 310
  • в Кошера
Виктория на Черковна, Спаго в Сердика.

Бай дъ уей, мернах билборд с реклама, че Спаго отваря и в Бистрица. С басейн, детски кът и т.н. На мястото на комплекс Елените. Вероятно до пролетта трябва да са готови, интересно ще ми е да го посетя. Веднага правя асоциация с летен детски РД с парти край басейна.  help smile3549

# 311
И още един бай дъ уей относно "Спаго": този на "Наум" вече го няма, а на негово място има ресторант "Петрус", в който има детскa зала Angry birds: http://petrus.bg/gallery/bg/7 и домашна зала с детски кът, каквото и да значи това. Това от минаване по трасето, а не от лични впечатления...

# 312
Лесковачка скара исках да го пробваме за семеен празник през ноември месец, но самият сервитьор ми каза, че на втория етаж се пуши. Отказахме се и не можах да се уверя лично, макар че не виждам причина да лъже именно за това.

В Петрус бяхме на детски рожден ден преди 1 седмица. Децата ми (3 г.) доста се забавляваха, имаше и по-големи. Залата не е голяма (по-малка от когато беше Спаго), има малък батут, малък басейн с топки, джага, пързалка и някои настолни игри. Не предлагат калцуни за възрастните. 1 кака-надзирател.

Интересно ми е Петрус колко време ще изкара на това място, на което просто не му върви и сменя наематели през половин година....

# 313
Cafe, а като ценови клас "Петрус" = "Спаго"?

# 314
  • Sofia
Някой ходил ли е в новото Хепи до Била в Младост. Дали има детски кът?

Специално попитах и ми казаха, че в момента изграждат такъв, подобен на детския кът отвън в старото Хепи.

Общи условия

Активация на акаунт