Заведения с детски кът - София (3)

• 248 993
  • 640
  •   1
Отговори
# 420
4лева на час. Има две какички при децата. Когато детето пожелае се обаждат по телефона.
Моето детенце е на 3 и много му харесва там Simple Smile

# 421
  • в Кошера
Сега прочетох, че е бил безплатен само през август, а сега колко се плаща, знаете ли?

4 лв./час, които се начисляват към сметката.
Кътът е подходящ за деца до 5-6 години и не е особено "пъстър" откъм съоръжения.  Peace

# 422
Знам, че е далече, но в Хепи - Люлин детския кът е безплатен.

# 423
  • София, България
Благодаря на всички за отговорите. Снощи ходихме в Хепи Младост. 4 лв е за час, а за 2 часа е 7 лв. Наистина няма много съоръжения, но пък има доста играчки, и са още новички и хубави, малките много се забавляваха. Иначе е за деца от 2 до 8 години. Единствен недостатък - много е топло в детския кът, така че ако ходите - облечете децата много леко. В самото Хепи има детско меню на доста прилична цена - 4 лв за филе с картофи, ако искаш десерт или напитка - още 2 лв. Има и огрооомен аквариум с риби, децата много се забавляваха с него. Кухнята е открита, можеш да видиш как се готви, и как се прави сушито. Въобще - хареса ми, въпреки че не съм хепи фен по принцип.

# 424
  • София
Някой посети ли вече Nuovo на Гоце Делчев, бившето Добро, имаме повод днес и се чудя дали да отидем там?

# 425
Olive, отидохте ли, че ние минаваме всеки ден покрай него и само го гледам, но все още не сме ходили?
Не знам дали писах тук, но в нета ми попадна, че бившето "Буено" в Дианабад, сега е "Pizzerito" и е запазен детският кът.

# 426
  • София
Да, отидохме, и не съм доволна. Не разбирам концепцията да имаш детски кът и да разрешаваш пушенето в заведението. А бях попитала изрично дали се пуши...Били ми отговорили, че не се пуши, когато има деца, е, ние като влязохме, спряха да пушат, ама то като смърди на цигари вече, пак е неприятно. Слязохме на долния етаж, където не бяха пушили. Там беше студено за сметка на това. Сервитьорката беше сърдита. Храната - някои неща ок, други не толкова, въпрос на късмет. Аз лично не бих повторила...

# 427
Благодаря за отзива, OliveHugТова с пушенето реши въпроса трайно...

# 428
Някой знае ли дали в бившия "Добро" в Лозенец са запазили детския кът?

# 429
  • София
Някой знае ли дали в бившия "Добро" в Лозенец са запазили детския кът?
Да, дъщеря ми каза: "Същият е, но по-розов". Това впечатление е от поглед през вратата. Не сме го ползвали и не мога да споделя повече подробности.

# 430
  • FRANCE
Здравейте, по Коледните и новогодишни празници ще сме в София. Търся заведение с безплатен детски кът в Младост. Нещо за пиене по кафе и бира с приятели. Девойките са много диви и няма да издържът дълго време на масата  без да изтормозят всички  Mr. Green Лятото ходехме в Хепи но по-нагоре прочетох че е станал платен.  Confused Благодаря

# 431
  • София
В Мармо е много добре , намира се в Младост.

# 432
Детският кът в "Мармо" не е безплатен.

# 433
  • София
Безплатните кътове в София не са много  и може би трябва да направите компромис - или с квартала, или с къта.
Аз лично мога да цитирам следните заведения с безплатни кътове:
Дон Домат на ул. Тинтява (в сградата на Доверие);
Дон Домат в кв. Стрелбище- там кътът дори не е отделен като отделна стая, а е част от пицарията. При повече деца става доста шумно, а и като играчки и занимавки е по-скоро за малки деца до към 5-6г.
Дивака - в центъра ул. Гладстон 54
Bacio Fish&Grill Редута, ул. Атанас Узунов 10 - вътрешния кът.

# 434
Преди няколко дни изкарахме чуден рожден ден на приятелско дете ето тук. Близо е до Младост, но не мога да помогна с никакви подробности, защото бяхме гости. Местенцето е изключително уютно и направено с много вкус и усет към всеки детайл...Детският кът е просторен и тогава имаше аниматорка...Не знам при посещения просто за кафе/храна дали има такава...

Общи условия

Активация на акаунт