Заведения с детски кът - София (3)

• 248 991
  • 640
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Търся не много скъп ресторант с малък детски кът за две деца на 2 г. и на 1,6 г. Искаме да са близо до нас, а не в отделно помещение на другия край за залата и да е нужно някой от нас да стои през цялото време с тях. За района и аз не знам точно- ще се съберем от Х. Димитър, Дружба и Надежда. newsm78

# 406
  • Sofia
Здравейте! Интересува ме ресторант в София за нова година с детски кът, моля да споделите впечатления и препоръки? Били сме в Редута в Bacio Fish&Grill миналата година, сега се загледах Villa Spaggo на Бистрица. Благодаря!

# 407
Отново от впечатления само с минаване наблизо, но....
На мястото на "Добро" на "Гоце Делчев" има пицария "Nuovo", на която има поставена реклама за безплатен детски кът с аниматор...Намислила съм да тестваме скоро...Ще споделя!

# 408
Здравейте,

Червената къща на Парчевич вече е Добро, не знам дали детския кът е запазен.
А в другото Добро, в парка Заимов, има ли детски кът на закрито?
 bouquet

# 409
Здравейте, И аз се интересувам от заведение с детски кът в кварталите "Света Троица", "Илинден" и наоколо.

Иначе в центъра сме били в "Червената къща" на Неофит Рилски, на малката (на 3 години) и хареса много детския кът. Той се плаща, аз за три деца платих 17 лева, там изчисляват кога влиза, кога излиза всяко дете и т.н. Всичко е много вкусно, но в скъпичко.
Случайно разбрах, че и в "Дивака" зад Столична библиотека има ДК без аниматор и има маси точно срещу ДК. Той представлява една не голяма стая, вътре има пързалка, Къща за кукли и доста играчки, когато бяхме там за последно в ДК имаше между 3 и 5 деца в различните моменти, и се забавляваха добре. Ние бяхме
Назад в темата някой беше питал за пицария "Джиков" и мога да кажа, че определено там съсипаха първия рожден ден на малката. Въпреки, че го направихме в малко мъртво време - 16.00 часа и нямаше никой, ни беше трудно да открием кой да сервира и отсервира, менюто беше направено предварително и им бяхме казали кога какво да донасят , но не се случи точно така, скарата я донесоха почти едновременно с тортата, наложи се да стоим на празни маси, ако искаш втора бира няма на кой да я поръчаш, пълно разочарование и втори път не сме стъпили там. Иначе избрахме тази пицария, защото преди това бяхме ходили там на няколко пъти беше вкусно и не много скъпо, обаче защо решиха да ни съсипят празника нямам обеснение.

# 410
Здравейте! Интересува ме ресторант в София за нова година с детски кът, моля да споделите впечатления и препоръки? Били сме в Редута в Bacio Fish&Grill миналата година, сега се загледах Villa Spaggo на Бистрица. Благодаря!
Интериорът в бистрица е много хубав. Но клубчето е под земята, ако детето е малко ще трябва да е с придружител до детския кът. Има кака в него - мила и любезна. Храната също е вкусна.
А за Бацио ти били споделила, голям ли е детския кът, храната хубава ли е?

# 411
Здравейте, хубав е детския кът във Вила Спаго, наистина е на по-долен етаж, но има аниматор, който помага Simple Smile

В Мармо също-детския кът е едно ниво по-налоду от ресторанта (по път за тоалетната Wink Не е лош и също има аниматор.

# 412
  • София
Не знам дали е писано тук (върнах само 2 стр.) на мястото на Добро в Лозенец вече е ресторант Вятърните мелници. Дълго се чудих защо така решиха да махнат хубавото заведение, но сега виждам пък че са направили ново Добро в центъра -на Парчевич. Може би успоредно са вървели промените. Както и да е.
Във Мелниците са запазили детския кът, но цени не мога да кажа - само веднъж обядвахме и бяхме за на бързо. Менюто е доста по-съкратено, за мен лично по-претенциозно и по-скъпичко от колкото беше Добро.
За Bacio Fish&Grill - детският кът е големичък, не се заплаща, вървяха детски филмчета постоянно, отделно има разни коли-буталки за по-малките, масички за рисуване, някой пъзел. Нямам много впечатления, защото бяхме лятото и децата бяха предимно на двора. Там имаше 2 вида надуваеми пързалки/замък - плащаше се престой 30 мин, мисля 3 лв. и важеше и за двете съоръжения. Отделно имаше и от клатещите се колички за левче. Възможно е в зимния сезон да ги прибират вътре, но това е само догадка.

desive78, не зная дали можеш да намериш такова заведение. Масово в детските кътове искат децата да са навършили 3 г., иначе да са с придружител. С най-малката само в Добро ни правеха изключение от както стана на 2,6м, защото беше с кака и батко и имаше кой да ме извика и да я наглежда.
Преди години само в Спаго, което беше на Св. Наум приемаха деца над 1г. и ги обгрижваха чудесно, но това беше в "зората" на заведението. Simple Smile Сега не зная каква им е политиката.

# 413
Здравейте, ние празнуваме от няколко години в Капела плей в the mall, и съм много доволна. Препоръчвам го, но е за деца над 3 години, определено... Grinning

# 414
  • София
Здравейте, ние празнуваме от няколко години в Капела плей в the mall, и съм много доволна. Препоръчвам го, но е за деца над 3 години, определено... Grinning
А аз съм възмутена от Капелата.Няма да повторя.Качеството на услугата не отговаря на цената която плащаме.

# 415
Някой да има впечатления от ресторант Marmo в Младост?
Да си споделя впечатленията от Мармо след посещението ни.
Беше вечерта на неделен ден и очаквано нямаше много хора. Децата според мен добре се забавляваха, аниматорката се занимаваше с наличните 4-5  подопечни Simple Smile Заплащането е 5 лв/час, 2 часа - 7 лв.
Цените са във високия клас, което не може да се каже за храната. Не може в ресторант с претенции 3 от поръчаните от нас ястия да блъскат ужасно на  маргарин.......!
Богат винен лист, но едва четвъртото избрано от нас вино беше налично.

Едва ли ще повторим. Иначе видях, че са пуснали куверт за Нова година, цена 85 лв. Детският кът щял да работи.

# 416
  • Sofia
 Nadejda1@ детският кът в Бацио беше достатъчно голям за всички деца, които бяха на Нова година там. Имаше две какички, които се зинимаваха само с тях, рисуваха, играха нещо, на телевизора вървяха детски филмчета, голямо предимство беше, че децата идваха до нас и се връщаха пак да играят без проблем, защото бяхме на маси близо детската част. Храната също ни хареса, имаха 2 вида меню, видях че и тази година е пак така - едно рибно и едно месно.

# 417
  • София, България
В новото Хепи, в Младост до Била, има голям детски кът, но още не сме го посещавали и не мога засега да дам впечатления.

А за довечера търся ресторант за именния ден на мама, където да отидем семейно с трите деца. Баща ми е по-традиционалист, ракийка, салатка, и не знам дали ще му хареса в Хепи. Но може би в край на сметка там ще ги заведа. Детския кът се вижда от ресторанта, което е предимство.
Ако се сетите нещо по-традиционно, ще съм благодарна.

# 418
  • София
Детският кът в Happy в Младост се заплаща (поне преди няколко месеца беше така).

# 419
  • София, България
Сега прочетох, че е бил безплатен само през август, а сега колко се плаща, знаете ли?

Общи условия

Активация на акаунт