Заведения с детски кът - София (3)

• 248 993
  • 640
  •   1
Отговори
# 390
Привет, набързо да отбележа и аз какво направихме с РД на малкия. Бях се спряла на Фантазия, но ме отказа това, че ми поискаха 25 лв на човек. Ние имахме 18 гости. Щеше да ми излезе златен. Отидохме пак във Ветрило и съм като цяло доволна. Децата си играеха отпред на площадката, яденето е хубаво, сметката нормална. Вярно, че имаше 3 детски празника и струпване на бая децa, но то навсякъде може да се случи така.

# 391
  • София
Здравейте, може ли да помоля за актуална информация за Хепи Люлин, хубав ли е детския кът и дали се плаща, как стои въпроса с паркирането там. Предстои ни кръщане, а нямам никакъв опит с детските кътове.. Червената къща по-добре ли е Хепи?

Сега видях, че Фиоре ни е доста удобно, но доколкото разбирам от последните постове има нов собственик и не е добре положението Sad Жалко.. Има ли пресни отзиви за Фиоре все пак?

Последна редакция: нд, 18 окт 2015, 01:29 от jenn_kata

# 392
  • София
Здравейте, на 12-и Декември ще празнуваме 1 г. на сина ни. Търсим заведение в Изток, Гео Милев и някъде наоколо.
Децата ще бъдат малко 3-4.Едно 10 годишно, едно на 3 и половина, две бебета на 1г. (с моето) и едно малко бебе.Не намирам с детски кът, не знам и дали ми трябва...Би могло да се обособи някакъв кът.
Гостите ни ще са между 20 и 30.
Ще прочета последните страници, но ще се радвам някой ако има предложение.

# 393
  • София
Ирайн, бих ти препоръчала рибен ресторант в Редута http://fishandgrill.bg/. Имат детски кът, който не се плаща допълнително.

# 394
Здравейте момичета, търсим ресторант за  детски рд с добър детски кът. Предпочитаме нещо като Фиоре, само че около Младост, Драгалевци, Бояна.

Благодаря

# 395
# 396
Благодаря,
marini. За Бижу съм малко резервирана, но ще се опитам да видя 507. Лятото ходихме на рожден ден там и ми хареса, но сега зимата не знам как ще бъде.
Благодаря Simple Smile

# 397
# 398
Здравейте на всички от групата! Simple Smile Нова съм и за пръв път пиша в нея! Simple Smile Казвам се Юлиана, имам дъщеричка на 1год.и 10 месеца. От 6 месеца сме в София, в Младост 4! И на нас януари ни предстой 2 рожден ден и искам да попитам, някой празнувал ли си е рождения ден на детенцето си в ресторант Йоли? какви са Ви впечатленията, доволнили сте от обслужането, как са цените, подходящ ли е детски кът за 2 годишни?
Хубава вечер на всички! Simple Smile

# 399
  • на последния етаж
Бяхме канени на рожден ден там - не беше лошо. Simple Smile

# 400
  • София
Здравейте, да кажа, че сме доволни от Фиоре, празнувахме кръщането на дъщеря ни там, бяхме около 30 възрастни и 4-5 деца, избрахме менюто да е с плата салати и топли предястия, всичко беше вкусно, занесохме си и питка (нямаше проблем с това да я внесем). Децата останаха доволни от къта. Сумата се вмести в очакванията ни, даже беше малко по-малко от очакванията ни Simple Smile

# 401
  • На десетия....
Ние вчера бяхме във Фиоре, за да говорим за предстоящия РД на малката. Ще дам отзиви след 21.11. Последния пост ме кара да вярвам, че сме избрали правилното място.

# 402
Някой да има впечатления от ресторант Marmo в Младост?

# 403
  • София
В Мармо има ли детски кът?

Иначе съм чувала, че е вкусно и обикновено се ходи с резервация (дори за малки компании).

# 404
Има детски кът, постоянно ми излиза като реклама във ФБ.

Общи условия

Активация на акаунт