Заведения с детски кът - София (3)

• 249 002
  • 640
  •   1
Отговори
# 375
  • На десетия....
Ние празнувахме във Фантазия / Овча купел/ , но през Ноември 2014 . Кухнята беше на ниво, обслужването куцаше лекичко, през цялото време трябваше да ги подсещам да донесат разни неща. Вътрешния кът е много малък и точно за бебета и не много деца какъвто беше нашият случаи. Градината е голяма, за масите има навес и като направиш резервация  може да се уговориш да сте по близо до  детските съоръжения.

# 376
Ние празнувахме във Фантазия / Овча купел/ , но през Ноември 2014 . Кухнята беше на ниво, обслужването куцаше лекичко, през цялото време трябваше да ги подсещам да донесат разни неща. Вътрешния кът е много малък и точно за бебета и не много деца какъвто беше нашият случаи. Градината е голяма, за масите има навес и като направиш резервация  може да се уговориш да сте по близо до  детските съоръжения.

Благодаря за отзива. Ние ще сме навън, защото РД е юли. Ще отидем да го видим на място Simple Smile

# 377
  • Sofia
Ще водя чуждестранна девойка на 8 е май утре на вечеря, с моето 3 годишно. В центъра- Щастливеца, Червената къща или..?

Къде, според вас на голямата ще й е по-интересно? Ориентацията е към варианти, които покриват и риска от дъжд, заради прогнозата.

# 378
Виктория в ловния парк, предупредете само ако е лошо времето да имат вариант и за вътре.

# 379
Привет,
Много полезна тема за всички майки. Август месец ни предстои 2 рожден ден. Някой има ли впечатления от заведението Joy Station. Там има предимно клубни изпълнения, но от снимките във фейсбук изглежда като да имат огромна градина с оградена детска площадка. Заинтригува ме определено, но ми е далеч и бих отишла ако има добри отзиви.
Иначе се чудя между Фантазия и Фиоре. И за двете чета положителни отзиви. За края на август кое бихте избрали?

# 380
  • София
Аз лично бих избрала Фантазия . Фиоре определено е много западнало с новия собственик , а цените са безбожни. Тази година празнувахме във Флора на Димитър Петков .Беше отвратително ,целия ми празник се провали, някой ако иска подробности може да ми пише на лично.
Много ме е яд ,че не празнувах във Фантазия...

# 381
Благoдаря за инфото simona035 Simple Smile

# 382
Търся заведение с детски кът отвън в от Лозенец до Младост1, 2. Видях Мр Пица на първа страница, но нещо не разбирам само пързалка ли има или и съоръжения за по-малките?

# 383
Мистър Пица - Черни връх - пързалка и 2 малки класически люлки.
Мистър Пица - Младост - пързалка, като че ли имаше 1 люлка от тези като дълга дъска със седалки в двата края и някакви пластмасови неща - къщичка и пейки.

# 384
  • Sofia
Само да отбележа, че в новото Хепи в Младост, което е при Била, са направили голям, закрит, детски кът.

# 385
Благодаря ви много!
В това време Хепито със закрития кът ще е по-подходящо.

# 386
Записвам се да следя темата Simple Smile
Благодаря на всички споделили информация  bouquet

# 387
Рожден ден в "Бадемова къща" в Панчарево-повече от кошмар!Времето беше лошо и ни обещаха,че има вътрешен детски кът,който трябваше да делим с още едни празнуващи.В една малка стаичка на мръсен мокет имаше десетина потрошени играчки,малка пързалка и няколко мръсни плюшени играчки.А и голямата атракция на къта един долнопробен телевизор на който вървяха детски филмчета и незнайно защо спираше от време на време.
"Аниматорката" младо и крайно незаинтересовано момиче каза ,че освен рисунки по лицата друго не правела.За какво сме платили пакет за дете с анимация още не ми е ясно.Около нея се биеха,крещяха и падаха,но нея нищо не можеше да я накара да им обърне внимание.Едно дете се нахвърли върху моето с ритници и удари и добре че бях там да го спася.
Почти целия рожден ден прекарах да се опитвам да я накарам да ги занимава с нещо или аз да си играя с тях.Това беше най-лошия детски кът и анимация,които някога съм виждала,а вече съм ходила на доста детски рожденни дни.

Последна редакция: нд, 23 авг 2015, 13:47 от AniMM

# 388
В Joy Station вече сме били на 2 рожденни дни, не е лошо ,ако децата се занимават сами или ако си наемете допълнително аниматор от другаде, там май не предлагат. Има голяма градина,застлана цялата с изкуствена трева и децата имат спокойно къде да тичат, търкалят и падат. Има и няколко люлки,пързалки и катерушки. Аз го предпочитам като излизам с приятелки, може спокойно да изпиеш едно кафе,без постоянно да си дебнеш детето( от градината няма изход към улицата). Обслужването е малко бавно, общо взето чакат ти да кажеш кое кога да се изнесе. Храната  е ок, имат кетъринг. Предлагат ти и торта, мисля че ако искаш да внесеш от другаде, трябва да заплатиш.

# 389
От днес детският (направо) клуб към Хепи-Младост е платен. 4 лв./час, 7лв./2 часа. Май щяло да има ограничение на престоя на детето до 2 ч. Толкова били преценили, че са ти достатъчни да изядеш една салата + основно + десерт  Crazy
Ние вчера откарахме 3 ч. и половина с приятели, та не знам точно как са го изчислили с тези 2 часа  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт