Заведения с детски кът - София (3)

• 249 004
  • 640
  •   1
Отговори
# 360
  • на последния етаж
Чудесно! Благодаря ти за мнението!  Hug

# 361
  • Sofia
Момичета, предлагам да започнем да актуализираме и впечатленията си от заведенията с летни градини и кътове навън, че хубавото време, дойде най-сетне.

От началото на пролетта все ходим извън София и сутринта сериозно се замислих накъде да хванем. В крайна сметка отидохме до Хепи-Лозенец и безкрайно съжалявам, че заради баткото, който има да учи се отказахме от дестинации като Ривърсайд, Шумака, Горна Малина или Панчарево напр.

Причините- детският кът се оказа не повече от 10 кв.м., с 1 ламаринена пързалка и 1 дървена балансна люлка, със счупена дръжка на едната седалка. Без грам сянка. Толкоз.
Сто пъти по-добре, щеше да е децата да играят на полянка с дръвчета, напр. на Шумака, пък макар и без съоръжения.

Към кухнята също имам забележки- препечено до черно, смлени и изстъргани картофи, увехнало и изгнило листо в салатата. Разбира се, част от нещата бяха ОК, но нищо общо с кухнята в Парадайс център, напр.

Уикенда ще пиша от друго място, нейде из софийска околия. Моля и за вашите репортажи Simple Smile

# 362
Ние ей сега се прибираме от механа "Миражъ" на Т. Каблешков...Като изключим жегата и купищата резервирани маси, заради празника, беше много приятно...Детската площадка е дървена, не е с много съоръжения, но е достатъчно за децата да се забавляват. Настилката е едър пясък и съответно цапа повечко, но какво да се прави...Единствено, може би за тези с по-малки деца ще е по-притеснено, защото видимостта е ограничена от един зид...Има и една маса с директна видимост, но е една...Порциите са огромни и вкусни! За не толкова горещи дни е супер местенце!

# 363
Здравейте,

В дилема съм... Края на май е рождения ден на голямата ми дъщеря - навършва 5 години. Ще съм благодарна, ако ми предложите хубав детски център, от който сте доволни в южните райони или центъра, може и заведение с хубав детски кът към него.
Предварително благодаря.   bouquet

# 364
Някой има ли скорошни впечатления от Бъфало (в Люлин) или поне от последната година?

# 365
Някой има ли скорошни впечатления от Бъфало (в Люлин) или поне от последната година?
Екипа е нов, поне сервитьорите, по-  бързи са. Менюто също е ново. Това, което поръчахме ми хареса.

# 366
  • Sofia, Bulgaria
Аз влизам да похваля "Пица Вики" в Левски, до Домко се намира. Не бяхме ходили там от няколко години и останах много приятно изненадана от новостите. Има пристройка, направена на нещо като детски център. Има и дворче с люлка, пързалка и още някакви съоръжения, които все още явно не са готови и бяха покрити. Има и аниматорка, която гледа децата. Срещу 5 лв. детето ползва дътския център за неограничено време. Храната беше обилна, вкусна и евтина според мен.

# 367
Здравейте дами! Искам да помоля за съвет. На 11 юли сина ми става на 4 години и ми се иска да отпразнуваме РД някъде на открито. Детски център с градина или заведение с открит детски кът. Последния ми вариант е на барбекю някъде по Витоша, но там за децата няма да е много интересно май. Или някой хубав парк, в който има беседка или пейки с маси. Ние живеем в Лагера. Ще съм благодарна за идеи и места, които са подходящи Simple Smile Благодаря предварително!  bouquet

# 368
  • София
Попаднах на този ресторант, някой да има отзиви? Не го видях напред, ако е обсъждан вече.
http://twocandles.net/?lang=bg

# 369
Мамита, случайно някой да знае детски клуб в София, където е разрешено да се внася храна? Например плащаш наем на зала, напитки, но пък кетъринга ти си го организираш? Благодаря!

# 370
Мамита, случайно някой да знае детски клуб в София, където е разрешено да се внася храна? Например плащаш наем на зала, напитки, но пък кетъринга ти си го организираш? Благодаря!

В какъв смисъл ти си го организираш - тис и готвиш и вкарваш или ти си организираш от друго място и вкарваш със сертификат? Вторият вариант го има по някои клубове /знам за един на Пиротска/, има и зали за наемане, не в клуб.

# 371
  • София
Здравейте дами! Искам да помоля за съвет. На 11 юли сина ми става на 4 години и ми се иска да отпразнуваме РД някъде на открито. Детски център с градина или заведение с открит детски кът. Последния ми вариант е на барбекю някъде по Витоша, но там за децата няма да е много интересно май. Или някой хубав парк, в който има беседка или пейки с маси. Ние живеем в Лагера. Ще съм благодарна за идеи и места, които са подходящи Simple Smile Благодаря предварително!  bouquet
Островът на съкровищата, който се намира в локалното на Борис на Красно село, има градина с маси и надуваем замък.

За заведение с детски кът се сещам за една пицария на ул. Хубча (близо е до пазара на Красно село) - има голям двор с маси навън, пързалка и разни други забавления за деца. Мястото е супер, но и двата пъти като сме ходили кухнята беше ужасна. Сега май правиха ремонт, може би са се сменили собствениците и нещата да са по-добре.

# 372
В "Мулан" има такава възможност...

# 373
  • София
Празнували сме в Фиоре и съм много разочарована . Бяхме на втория етаж за да може да имаме пряка връзка с децата и в средата на най - големите жеги нямаше как да се отвори прозорец ,нямаше и климатик . Одраха ни кожата за две плата и пет салатки  . Нищо не сме яли и пили ,а платихме сметка около 1000 лв. за 10 човека .Собственика е нов и кухнята е доста западнала ,не беше вкусно.
Във Фейс беше приятно миналата година , не ми хареса това ,че детския кът е много далече от градината и не можех да си видя детето, а на вън беше страшна жега и нямаше много сянка където да играят децата. Иначе кухнята беше добре ,обслужването на ниво ,цените пак са високи ,но поне беше много вкусно.
Сега тази година направо не знам какво ще правя .
Аз съм много претенциозна в това отношение, няма да е детски кът ,защото възрастните сме повече.
Искам някъде където ще имам контакт с детето ми , ще можем да се нахраним и ще платим нормална сметка .

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 11:30 от simona035

# 374
Островът на съкровищата, който се намира в локалното на Борис на Красно село, има градина с маси и надуваем замък.

За заведение с детски кът се сещам за една пицария на ул. Хубча (близо е до пазара на Красно село) - има голям двор с маси навън, пързалка и разни други забавления за деца. Мястото е супер, но и двата пъти като сме ходили кухнята беше ужасна. Сега май правиха ремонт, може би са се сменили собствениците и нещата да са по-добре.
Да, собственикът е сменен. Вече с Цветна градина, но ми се искаше по-скоро заведение, а не детски кът. Мисля, че се сещам за пицарията, за която говориш. И нея я обмислях като вариант. Другото, което гледах е ресторант Фантазия в Овча Купел. Някакви отзиви за там, има ли някой? Много хубава им изглежда градината, със съоръжения, дървета, масички за дечицата.

Общи условия

Активация на акаунт