Заведения с детски кът - София (3)

• 248 169
  • 640
  •   2
Отговори
# 525
  • София
Добавям Дени хаус в Слатина на улица Гео Милев. Празнувахме рожден ден. Вкусна храна, добро обслужване, уютна обстановка. Целият горен етаж е детски кът. Долу има екрани, на които може да наблюдавате децата. При тях има аниматор.

# 526
По ваша препоръка и наша проба, запазихме в Дени Хаус, в Слатина, за рожденния ден на детето. Това, което видяхме и опитахме ни хареса. Ще дам отзиви след рожденния ден.

# 527
  • София
По ваша препоръка и наша проба, запазихме в Дени Хаус, в Слатина, за рожденния ден на детето. Това, което видяхме и опитахме ни хареса. Ще дам отзиви след рожденния ден.

Здравейте, мина ли рождения ден? Отзиви? На нас ни е доста далече, но ако пък е хубаво...

# 528
Здравейте,
аз мога да дам пресни отзиви за Пица Бар Бижу в Младост 3. Децкият кът е чудесен като обзавеждане и дамата която стои при децата е много мила. Ако искате да празнувате РД там - трябва да платите една такса от 60лв, която включва солети, пуканки и сокчета, шапки, маски, свирки и балони - това е за до 10 деца за 2 часа, за 3 час се доплаща по 3лв на детенце. Отделно се доплащат 10лв за внсяне на торта отвън и отделно и поръчвате храна за хлапетата. Хубавото е че има мини пици, които децата обожават и всякакви други неща за тях. Иначе в ресторанта е чисто, обслужването е на много високо ниво, не се чака дълго за храна. Посещават го основно семейства с деца (естествено заради децкия кът) и аз лично го препоръчвам горещо.

# 529
Тъй като все още търсим приличен ресторант с хубав детски кът за 1ви рожден ден решихме снощи да посетим Дон домат в изток. Цените наистина бяха надути, пиците бяха с глетаво тесто и детския кът беше занемарен. Имаше само плюшени играчки и един х-box, който е за по-големи деца. За резервация минималната консумация е 15 лева на човек, като за детски кът не се заплаща отделно. Не може да се вкарват балони, свирки и други подобни, както и торта. Като меню също ми се стори малко бедно, имаше само десетина пици и разни бирени мезета. Това е, в общи линии продължаваме да търсим. Моля за още пресни препоръки...

# 530
Виктория на Черковна - голям детски кът, страхотно обслужване, извиках жена, която да ми украси по мой вкус, много лесна и приятна комуникация с управителката. Торта поръчах от тях, направиха ми я едно към едно по снимка, която дадох, за 6,20 лв. На парче. Иначе може да вкараш торта срещу заплащане. Детският кът се заплаща отделно.

# 531
  • На десетия....
Ние празнувахме в La skara  Студентски град. Детския кът има такса само за дете без да е за определено време. Тортата си я внесохме без такса, защото те не предлагат. Украсата беше от външна фирма, а също и аниматор. Като те си имат и техен аниматор, много приятно момиче, когато основният ни аниматор си тръгна, занимаваше децата, а не просто да ги наглежда.  Храната е много вкусна, е наистина цените не са  много ниски, но ние винаги търсим ресторант, където и възрастните и децата да се чувстват еднакво добре.  Миналата година празнувахме в Azzuro на бул. България , там детския кът е по хубав има  мини джунгла, но пък обстановката за възрастните  е като бар. 

# 532
Някой ходил ли е в "Пицерито" в Дианабад да сподели мнение?

# 533
Ходили сме няколко пъти, да...Какво точно представлява интерес за вас?
Детският кът не е нов, но моите деца се забавляват и с наличните атрибути...плаща се на час, като девойчето не забавлява децата, само ги наблюдава...Намира се встрани ресторанта, с отделен вход е и няма пряка видимост от заведението...
Пицарията е приятна, на нас ни беше вкусно, има и част за пушачи...Цените ми се губят, но не помня да е някаква цифромания.
Ако нещо друго, по-конкретно те интересува, пиши...Там празнуваме по принцип празниците на възрастните, за да има място, където да беснеят децата...Техни поводи не сме отбелязвали в пицарията.

# 534
Детския кът ли няма видимост от заведението?

# 535
Всъщност има монитор, на който от салона може да се следи какво се случва в детския кът Peace Самият детски кът според мен е чудесен - много добре оборудван е и моите палавници обожават да ходим там, но засега си го спестяваме заради изискването (навсякъде е така, наясно съм) деца до 3 години да са с придружител Confused Просто при нас това означава, че двете деца ще играят, а някой от нас двамата с баща им ще трябва да виси в детския кът, което обезсмисля излизането ни на заведение Wink Престоят в детския кът също така е платен - мисля, че 3,50 лв на час на дете.

Иначе самата пицария на мен ми допада, особено за квартално заведение - стилно е, храната е вкусна, обслужването е добро. Празнували сме кръщене на едното ни дете там - доволни бяхме от всичко. Внесохме тортата отвън - нямаше проблем. Цените в заведението според мен са по-скоро нормални Peace

# 536
  • София, България
Писах и в една друга тема, но да питам и тук.

Искам да организирам рожден ден във Фънтопия, в Парадайз център, но само да купим билети за децата, а после да се почерпим в Мола. Някой правил ли е нещо подобно, за да ми даде акъл, още се чудя как да процедираме с тортата, какво да поръчаме за възрастните ...

# 537
Някой има ли информация за Ла скара? Ок ли е детският кът и каква е обстановката в заведението? Музиката чалга ли е?

# 538
  • На десетия....
Някой има ли информация за Ла скара? Ок ли е детският кът и каква е обстановката в заведението? Музиката чалга ли е?

Музиката не е чалга. Детския кът е средна работа, не е много голям, има малка пързалка, къщичка и доста играчки, а също и аниматор.  Обстановката на нас ни хареса, на гостите също.

# 539
Обстановката е приятна, аз останах разочарована от храната. Например кюфтетата за скара, които си правихме се разпадаха и не бяха вкусни.

Общи условия

Активация на акаунт