Заведения с детски кът - София (3)

• 248 181
  • 640
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! Бих искала да попитам за актуална информация за ресторанти с вътрешен детски кът. Чета от няколко дни и главата ми бръмна. Някои заведения вече не съществуват, други са с лоши отзиви, а на мястото на Дон Домат стрелбище фигурира друго заведение, тоест пише, че съществуват и двете заведения... newsm78
Ще празнуваме детски рожден ден с приятели и роднини. Предишните два пъти празнувахме в Бижу и Щастливеца. Бижу беше пълно разочарование и ми отпада като вариант.
Благодаря за информацията предварително!

С известни забележки към количеството храна съм доволна от РД на сина ми във Фиоре преди месец - бяхме 20 възрастни и 6 деца. Иначе персоналът беше много любезен, госпожите в детския кът наистина се погрижиха за децата и организираха духането на свещичките и раздаването на тортата на децата. Ако решиш да празнувате там, много подробно уговорете количеството храна - примерно плато с еди-колко си броя кюфетата с нормален размер.

А би ли споделила за Щастливеца? Искам да кръстим сина ми по Коледа и тъй като ще сме само най-близките роднини, ми се иска нещо по-различно от Фиоре, където вече сме празнували два РД. Била съм в ресторанта само веднъж, но без детето. Храната много ми хареса, видях, че има детски кът, но само толкова. Мерси предварително!

# 511
Здравейте, откакто Дон Домат в Стрелбище/Мотописта стана ...., детския кът не струва, няма го батута отвън, вътре играчките са нищожни и няма с какво да си играят децата, просто си е заградено някакво пространство, аз лично и кухнята им не харесах, два пъти съм ходила откакто му смениха името.
Щастливеца е с много високо ниво на обслужване и кухня, но детския кът е малък, има играчки и маса за рисуване, какичката не се занимава много с децата, гледат детски предавания и филми, не сме били за РД там, ние ходим заради кухнята и обслужването.
като заведение с добър детски кът и гледане на децата за мен си остава едно заведение на булевард Гео Милев, преди беше сръбски ресторант, сега е ресторант "Асадо", кухнята и обслужването също са добри.

# 512
  • Sofia
Здравейте,

Дали някой скоро е посещавал ресторант АЗУРО и детския  клуб Мелиса, които се намират на бул. България 49а

Чудя се дали е подходящо място за вечеря, така че да разчиташ на място за игра на децата. Аниматорите занимават ли се с по-малки деца имам предвид на 2-3 годишни  Heart Eyes

http://www.azzurobardinner.com/

# 513
Аз останах разочарована от асадо.Отидох там по препоръка от форума. Детският кът под земята, до тоалетната, миришеше много неприятно, в цялото помещение с детския кът долу, на препарати за WC. Самата тоалетна ухаеше къде къде по-добре на ароматизатор. В началото си помислих, че е от нея. Но вентилацията не им беше добра явно, храната солена и безвкусна.

# 514
Nadejda1@, съжалявам че съм те подвела, но когато ние бяхме за последно там на 01.06 всичко беше на ниво, да детския кът е под земята, но има множество играчки и аниматорката се занимаваше с децата, а само нашите бяха около 20. Явно нещата се менят.

# 515
Празнувахме рожден ден в Casita на Цар Асен и останахме доволни. Обстановката е уютна и кокетна, играчките са дървени и купувани с мисъл, храната - вкусна. Хареса ми това, че се прави по един рожден ден и сме само ние, без външни хора. Другото хубаво е времетраенето - 3 часа са достатъчно време за спокойно празнуване и разотиване.

# 516
puhelin, заведението ресторант ли е или само детски клуб? Храната на място ли е приготвена или е кетъринг?
Разглеждам сайта сега, но не ми изглежда да е ресторант с детски кът...  newsm78

# 517
Casita e само детски клуб.
Помня, че предлагат домашни кифлички - за възрастните и за децата, като за децата имаше и пресни пръчици от морков (или краставица да беше?) и някакви плодове. Менюто им е бедно, тъй като нямат кухня, където да се приготвя нещо различно от кифлички.
Аз си бях поръчала и външен кетъринг.
Мястото е приятно, компактно и различно. Няма въжени джунгли, батути, басейн с топки. Смятам, че е удачно максимум до 4-годишна възраст.

# 518
Casita е изключително приятно детско клубче и ние празнувахме РД на малката там. Храната си я поръчваш предварително от кетъринг фирми, с които те работят. Имат почасова грижа, но не съм я ползвала и не знам как стои въпросът с яденето. Иначе на РД всичко беше много вкусно, ние използвахме един от техните пакети. Аз също смятам, че там е за по-малките деца - максимум 4-5 години. Доколкото разбрах ще има нова Касита на Симеоновско, но това в бъдеще....

И да попитам нещо по темата. Мои приятели са били на Рд в Кривото - на третия етаж имало детски кът, но не можеха да ми кажат дали там само се правят детски празненства или може да се ползва и от клиенти на пицарията. Ако някой има инфо моля да каже.

# 519
Simons Restaurant & Cafe е ресторант с детски кът. За по-малки деца е ОК

# 520
Simons Restaurant & Cafe е ресторант с детски кът. За по-малки деца е ОК
Благодаря!

# 521
В пакета, който избрах, беше включено следното за децата и родителите:
Царевична питка със сирене – 12 бр.
Къпкейк с тематична декорация – 10 бр.
Цветни френски макарони – 12 бр.
Плодов био сироп „Хармоника” – 2 л.
Маслени бисквити с пармезан и маслини – 30бр.
Плато френски сирена с плодове – 400 гр.
Гризини с пармезан;
Тарталети с гуакамоле и чери домати – 24бр
Беше вкусно наистина и доста различно (от обичайните пица със сок за децата и сухи хапки с краставица за родителите)  допълнително поръчахме тортата и напитките за родителите.
Много от храната остана и ни я сложиха в кутии за вкъщи.
Професионален фотограф в пакета също беше много удобна екстра.

Четох и аз, че ще отварят Casita за по-големи деца. Тази на цар Асен определено е за малки дечица.

# 522
Момичета някой има ли пресни отзиви от Ресторант Бижу в Младост 1?

# 523
Здравейте,
Някой има ли представа в СкараБар 3 или в "При Яфата"  на Иван Асен дали има детски кът?

# 524
Да споделя пресни впечатления от Дон Домат в Изток - пресни, пресни, от изминалия уикенд. Накратко - фенове сме му вече и не мога да повярвам, че чак сега открихме това заведение Wink Храната е като в останалите пицарии от веригата, т.е. прилична, но раят се изразява в безплатния детски кът без аниматори и с достатъчно безопасни според мен играчки. Единственият минус, който отбелязвам, е, че през уикенда явно има често детски рождени дни, шумно е (това едва ли притеснява родители на повече от едно малко дете, но все пак Wink), но по-лошото е, че в детския кът настава една вакханлия от деца на разни възрасти, които се качват чак на горните етажи на секцията, поместена в къта. Т.е. става опасно за по-малките деца и си е нужна бдителност. И все пак е чудесно, че децата има къде да се занимават, докато родителите успеят на две, на три да прилапат някоя пица с картофки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт