Заведения с детски кът - София (3)

• 248 258
  • 640
  •   1
Отговори
# 495
аз не съм ходила, но това което прочетох за тях не е положително, но все пак смятам да ги пробвам за без повод и ако ни харесат да продължим да ги посещаваме

# 496
  • София
Здравйте, дали има прилично заведение с надуваем батут? Три дена вече ровя в интернет и май не откривам такова Sad

# 497
Миналата седмица бяхме на рожден ден в едно заведение в Борисовата ( до Маймунарника ). Имаше батут и го бяха ангажирали за рождения ден.

# 498
В това заведение в "Редута" има батут и не малък детски кът (или поне миналата година имаше), но се плаща, защото май не се води към заведението...Вътрешният кът не се плаща.

# 499
  • София
Много благодаря! Ще го погледна Simple Smile

# 500
Вчера празнувахме РД в Йоли в Дървеница.Храната не ни хареса особено,сервитьора  се нуждаеше спешно от баня  Sick.Детския кът беше с изпотрошени играчки и платени с жетони игри  децата доста пари пръснаха.Момичето,което уж трябваше да се грижи за децата вътре не ги  и погледна даже.Но накрая имахме по 4 лв аз всяко дете начислени в сметката.Не останах особено доволна вярно,че излезе сравнително евтино,но както казват"евтиното си е евтино"

# 501
  • София
В това заведение в "Редута" има батут и не малък детски кът (или поне миналата година имаше), но се плаща, защото май не се води към заведението...Вътрешният кът не се плаща.

iliplqk,
Батут сега няма. Дори не помня това лято да е имало.
Иначе, да - имаше,  дори два /имаше по-малък зад големия/, плащаше се отделно от заведението. Имаше и разни занимания с гипсови фигурки /също платени/.
Самото заведение е в градинка с детски съоръжения /ако сте на маси отвън ще имате чудесна видимост/, та ако батутът не е основно изискване и вътрешния детски кът е достатъчен е добра идея.
Храната и обслужването са много добри.

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 23:04 от supi4ka

# 502
Здравейте!
Някой може ли да ми каже каква е цената на час в детски кът на Вила Вектория?
Четох някъде из темата, но коментарът беше от преди година и повече и не съм сигурна в актуалността.
Благодаря! Hug

# 503
4 лв на започнат час.

# 504
  • София
Здравейте, ще се виждаме с приятели живеещи в чужбина и ни трябва заведение в центъра, но ще бъдем със сина си и търсим нещо подходящо? Нещо с детски кът или , където няма да притеснява никой ако обикаля наоколо  Rolling Eyes
В центъра около Витошка, НДК, Народния театър...

# 505
Ирайн, сещам се за "Щастливеца" на бул. "Витоша" или "Червената къща" на ул. "Парчевич". Двете заведения имат вътрешен детски кът.

# 506
  • София
На бул България в Азуро е доста приятно  и детския кът е супер.

# 507
"Виктория" на "Цар Освободител" - има си градина отвън, едва ли чак толкова ще притеснява някого Wink

# 508
  • София
Здравейте! Бих искала да попитам за актуална информация за ресторанти с вътрешен детски кът. Чета от няколко дни и главата ми бръмна. Някои заведения вече не съществуват, други са с лоши отзиви, а на мястото на Дон Домат стрелбище фигурира друго заведение, тоест пише, че съществуват и двете заведения... newsm78
Ще празнуваме детски рожден ден с приятели и роднини. Предишните два пъти празнувахме в Бижу и Щастливеца. Бижу беше пълно разочарование и ми отпада като вариант.
Благодаря за информацията предварително!

# 509
Здравейте!Някой скоро да е посещавал Капела в Мега мол люлин?Става ли за 3 годишни?Храната как е?

Общи условия

Активация на акаунт