Заведения с детски кът - София (3)

• 248 279
  • 640
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Попадна ми препоръка за тази къща за празнуване на детски рождени дни, че съм и аз в търсене къде да празнуваме - ако на някой му харесва идеята да се възползва
http://www.shturotia.com/

# 481
Здравейте,
Бихте ли препоръчали ресторант в центъра - бул. Витоша, Граф Игнатиев, с детски кът и градина?
Благодаря предварително!

Ако не ти се вижда далече - пицария Виктория на Цар Освободител. Детският кът е вътре, ама е хубав и си има аниматор, а градината е супер  Rolling Eyes

# 482
  • На десетия....
Попадна ми препоръка за тази къща за празнуване на детски рождени дни, че съм и аз в търсене къде да празнуваме - ако на някой му харесва идеята да се възползва
http://www.shturotia.com/
Бяхме на РД  там.Храната, анимацията всичко точно, но когато свърши времето, буквално ни изгониха. Вдигнаха платата при възрастните, загасиха осветлението  и нямаше и помен от любезните лица от по рано. РД беше от 6ч и малко преди 8 партито приключи, а децата  тъкмо се бяха разиграли. Домакините се оказаха в глупаво положение, но нямаше какво да се прави. Да уточня нямаше РД след това и е било говорено да не е фиксирано времето / до колкото знам/. 

# 483
Момичета, нямаше ли тук тема за ресторанти с безплатен детски кът? Или тази тема беше, но е сменено заглавието?  newsm78

# 484
В тази е включена информация и за платени, и за безплатни.

# 485
Здравейте! Тази година ни се налага да празнуваме РД в София и бих искала да попитам дали имате скорошни впечатления от Спаго в мол Сердика и на Св. Наум до руското училище. Преди три години бяхме в Спаго на Св. Наум и бях много доволна, което май вече не съществува. Миналото лято бях оставила детето в детския кът в мол Сердика, докато пазарувам - т.е. от самото Спаго в мола нищо не видях.
Интересуват ме качеството на храната, обслужването и какво е отношението в детския кът - гледат ли какво правят децата или ги оставят без всякакъв надзор. Имах една много неприятна случка в Плейграунд (май така се казваше) в мол България преди две години и бих искала да си спестя подобни емоции точно на РД на детето.

Мерси предварително!

Последна редакция: пн, 18 юли 2016, 19:18 от Nedinka

# 486
  • в Кошера
Спаго в Сердика е ОК откъм храна и обслужване, въпреки, че менюто е доста сбито (повече, отколкото беше това на "Св. Наум"). Детският кът също е хубав, макар и малък. Но, според мен, е подходящ за деца до 4-5 години най-много, по-големите ще скучаят.  Peace
От Вила Спаго нямам лични впечатления, но отзивите са добри.  Peace

Ако все пак не държите партито да е в Спаго, прекрасен летен вариант е Вила Виктория. Празнували сме там няколко пъти празници на децата и не само (без ползване на детския кът, който е малък и неподходящ за по-големи деца; отделно е на втория етаж...), всичко беше прекрасно. Като плюс отчитам и това, че се ползват тревните площи около градината, стават страхотни детски партита на открито.  Heart Eyes
Ако пък държите да има закрит детски кът - Виктория на "Черковна" също е вариант.  Peace

# 487
Tyra, мерси! Ще погледна твоите предложения.

# 488
Момичета, привет! Hug
Някой да има лични или преразказани впечатления от този ресторант, за който пише, че има външен и вътрешен детски кът, аниматор и т.н.? Аз лично не го бях чувала и случайно ми попадна рекламата му, но може би не е нов...

# 489
  • На десетия....
mariniТова е бившото Добро в Лозенец. Сравнително от скоро е....ще питам за впечатление една позната, мисля , че са ходили и ще пиша.

# 490
Хубав е, но е скъп с малък избор в менюто.

# 491
Благодаря, момичета! Hug Аз разгледах менюто на сайта...На разнообразие не е толкова зле, цени - височки, да...
А, за аниматора и детския кът нещо знае ли се - плаща ли се, занимават ли ги или просто някой присъства или никой въобще не присъства около децата?

# 492
  • София
Здравейте, интересуват ме мнения за Ванила гардън в Манастирски ливади. Цени,обслужване, обстановка...  Grinning

# 493
Интересна градина, но ми се струва, че детския кът не е към ресторанта, защото е зад бялата му ограда.
А просто площадката е в непосредствена близост до ресторанта. Тoва така ли е, Мис Butterfly?

# 494
  • София
Интересна градина, но ми се струва, че детския кът не е към ресторанта, защото е зад бялата му ограда.
А просто площадката е в непосредствена близост до ресторанта. Тoва така ли е, Мис Butterfly?
Не, част от ресторанта е. Не съм го посещавала, затова питам тук.

Общи условия

Активация на акаунт